merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım dün dr a kontrole gittiğimde 3 yumurta olduğunu söyledi boyutları 9 ve 10 mm. salı günü gel bakalım büyümüş olursa çatlatma iğnesi vurcam dedi. Bu iğne nerden vuruluyor bilgisi olan varsa söyleyebilirmi? Aslında bu ay için fazla ümitlenme dedi dr, çünkü eşimde sperm hareketliliği sorunu var o yüzden bidaki ay rahim filmi çektirdikten sonra aşılama deneriz dedi bakalım allahtan ümit kesilmez umarım ona gerek kalmadan bebişim gelir:uhm:
merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım dün dr a kontrole gittiğimde 3 yumurta olduğunu söyledi boyutları 9 ve 10 mm. salı günü gel bakalım büyümüş olursa çatlatma iğnesi vurcam dedi. Bu iğne nerden vuruluyor bilgisi olan varsa söyleyebilirmi? Aslında bu ay için fazla ümitlenme dedi dr, çünkü eşimde sperm hareketliliği sorunu var o yüzden bidaki ay rahim filmi çektirdikten sonra aşılama deneriz dedi bakalım allahtan ümit kesilmez umarım ona gerek kalmadan bebişim gelir:uhm:
kızlar selam....
bebek çalışmalarına ara erdim bu ay. zayıflama çalışmasına katılıyorum! çalışmalar bitmez bu hayatta!
bu ay çatlatma iğnesi oldum ama progesteron testinde doktorum yumurtlama olmadığını söyledi.... 0,9... bişey çıktı yani test. neyse...
çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl oluyoruz?
15 gün oldu ben olalı daha regl olmadım CADIARZU
canım hoşgeldin aramıza bildiğim konularda mutlaka yardımcı olurum...
Hoşbulduk canım teşekkür ederim ilgine, sessiz sessiz takip ediyodum ama artık bende paylaşmak istedim..
mrb cnm hoşgeldinna.s.
bn pko lu deilim ama sanırm öle oluyo her ay düzenli adet olamıyosan günlerin geçiyosa yumurtalamadığn alamına geliyo bu da pko oluyo çok bilgili diilim bu konuda ama bildklerim bu kdr umarım yardmcı olablmişimdir..
:1hug:
canım kalçadan ve göbekten vurulduğunu biliyorum acıtan bir iğne değil diye biliyorum..yanlız bişey sormak istiyorum klomen birkaç ay denendikten sonra aşılamaya geçiliyor klomene bu ay başladıysan hemen aşolama için erken değilmi....bana kaç aydır yapmadılar...
selam listeyi yapan arkadaslar adetim 13 idi malesef bugun oldum yeni tarihim 19 nisan
meraba bende yeni üyeyim bende klomen kullandım bu ay ve iki tane yumurtam varmış bekliyorum inşallah bu ay hamiş kalırım benide ekleyin lütfen
günaydın osmaniye inşallah güzel haberler duyarız canım ben bu gün test yapacaktım ama yaptıramadım inşallah yarın test yaptıracam güzel haberlerden birinide ben veririm
Kızlar merhaba! Benide aranıza alırmısınız?
Ben bu ay ilk defa klomen kullandım, çatlatma iğnesinide vuruldum ama çok bilgilendirici doktorum sayesinde tek doz vurulmuşum o yüzden moralim bozuldu. Bir de bir sey sormak istiyorum doktorum her ay yumurtlamadığımı söyledi benim sorunum buymus yani bu pko hastalığımı oluyor. Bu konularda çok tecrübesizim ilk defa doktora gittim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?