Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar nasılsınız..ebrunisa ve sanırım bir arkadaşımızda daha rahim filmi çektirmiş..inş yakında hayırlısı ile bebişlerinizi kucagınıza almak nasip olur...sevilcim bi fıstıgın daha oluyor ne güzel allah bagışlasın kanama süreklimi yoksa ara ara mı oluyor cnm?

Osmanıye bır arkadaŞın ıŞı ÇıkmıŞ ÇocuĞunu bana bıraktı erken gelırse gıderım yıne ÇÜnkÜ Çok merak edıyorum ıdrarda Çıkmaz dıye hastaneye gıdecem hayırlısı artık

hayırlısı canım inş. çıkar belki idrarda da çıkardı yapsaydın ama yinede en garanti kan merakla bekliyorum bebiş haberini hayırlısı

5 gün var adetime çıkmaz diye idrarda yapmıyorum ama ben dayanmıyacam alıp yapacam bilgi veririm canım inşallah diğer aylar gibi hüsrana uğramam

aşkkızı canım benim üzülme bende senin gibi çok bunaldıgımı ve yoruldugumu hissetmiştim 2 ay ara verdim bu ay yeniden başladım her ay hepimiz hayal ediyoruz inş.bu ay oldu diye kızrmızıları görüncede hayal kırıklıgı ama umudumuzu kaybetmeyelim canım benim

Kızlar, Allah kısmet olursa benim ikinci kızım oluyor, Sizinle paylaşmak istedim
Rabbim en kısa sürede sizlerede nassip eder, sağlıkla inşallah.

sevil78 çok güzel bi haber Allah saglıklı dogmasını nasip eder inşallah:Saruboceq:darısı bizlerin başına :Saruboceq:

Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor

olsun her ay aynı şeylerde olacak degil ya bende öyle diyordum ama şimde melegim benimle inş yakında melegin gelip rahmine sıkıca tutunacak..içini ferah tut öncelikle hayırlısını iste..

bacılar size bişey soram mı? ben igneyi vurdurdum ya hani ovitral her neyse ismi işte haben o igneden 36 saat sonra çalıştık dün agrı yok bu gün belin felaket agrıyo ha bu gün af edersiniz ama 2 3 kere çok sıvı ve az bire hele rengi beyaz bi akıntım oldu bacılar ne oluyo yardımcı olurmusunuz?inş. bu ay için de bebiş yolu gözleyenler ve bende bebişlerimiz tutunurda bize buradan hayırlı haberler veririz inş.süprizzzzz

merhaba bulemsu.yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş o sıvı.yumurtanın çevresini saran sıvıymış.zaten çatlama olduysa usg de görürüz diyor dr o sıvıyı.

ben de cumartesi o iğneden oldum ve aynı şikayetler bende de oldu, doktoruma sordum, çok normal dedi. merak edecek birşey yokmuş yani. iğne yumurtaları çatlattığı için birkaçgün hafif ağrın olabilir dedi, akıntı da normalmiş. hiç canını üzme hem belki bu sefer tutmuştur da ondan da ağrıyo olabilir. umudunu yitirme ama heves de yapma yine de.. sonra insan çok üzülüyo. inşallah hamilesindir..

cerot teşekür ederim cevabın için
aynı problemi bende yaşıyorum işten kavulursak yandık valla zor buluruz yenisini

canım bu krizde doğru söylüyorsun valla..kk ya işe gireriz artık:))))

canım aslında cevap verenler olmuş sana ama ben hafta sonu giremediğim için şimdi verebileceğim..dr um bana 36 saat sonra mutlaka ilişki, çünkü yuurtan tam 36 saat sonra çatlar maksimum demişti..öncesinde ilişki olursa kaçırabilirsin çatladığı zamanı falan dedi..ama herkeste farklı olabiliyor canım..ben 36 saat sonrası ilişki ve sonrasında da gün aşırı ilişki uyguluyorum canım..

mehtap gülü sorma yaa valla da şiştik yani..bebek olursa hamilelikte kilo nolur bilmiyorum1no2: düşünmek bile istemiyorum.. canım boy 168 yani ööle aşırı diil..biraz da kemiklerim iri olduğu için fazla göstermiyorsun diyorlar ama inanmıyorum been
canım diyetisyene gittim ben ama pko ya bağlı olarak insülin direncim aşırı yüksek olduğundan cevap alamadım diyetimden..glukofen alıyorum canım..insülin düşsün diyete devam valla...

sus sevilim sus..kendimi 9 aylık hamile hiç düşünemiyorum yanii.hacıyatmaz olurum kesin:roflol: canım sen yoga yap oturduğun yerden valla..
şaka bi yana sağlıklı olsun da canım şu bebişler, ondan sonra zayıflama topiklerinde buluşururz artık:)))
çok öptüm canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…