kızlar yaa bn adet oldmm tamda dün sabah test yapmştm 2 gün var adetimede çıkar belki die negatf çkmştı ztn amaa hiç kndini özletmeden geldi maşşallahh akşamnda adet oldm yeni tarihim muhtemelen 13 nisan olcak offffff sıkıldm bu bekleyşlerden artk ama isyan etmiorm kesnlkle ama yoruldu artk bedenim..
neyse allah sağlıklısıyla versnde geç olsn...
Kızlar, Allah kısmet olursa benim ikinci kızım oluyor, Sizinle paylaşmak istedim
Rabbim en kısa sürede sizlerede nassip eder, sağlıkla inşallah.
bal kafa dur leynn niye hemen senaryolar yazmaya başladın dur accık daha inş gelmez kırmızılar...
bacılar size bişey soram mı? ben igneyi vurdurdum ya hani ovitral her neyse ismi işte haben o igneden 36 saat sonra çalıştık dün agrı yok bu gün belin felaket agrıyo ha bu gün af edersiniz ama 2 3 kere çok sıvı ve az bire hele rengi beyaz bi akıntım oldu bacılar ne oluyo yardımcı olurmusunuz?inş. bu ay için de bebiş yolu gözleyenler ve bende bebişlerimiz tutunurda bize buradan hayırlı haberler veririz inş.süprizzzzz
merhaba bulemsu.yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş o sıvı.yumurtanın çevresini saran sıvıymış.zaten çatlama olduysa usg de görürüz diyor dr o sıvıyı.
bacılar size bişey soram mı? ben igneyi vurdurdum ya hani ovitral her neyse ismi işte haben o igneden 36 saat sonra çalıştık dün agrı yok bu gün belin felaket agrıyo ha bu gün af edersiniz ama 2 3 kere çok sıvı ve az bire hele rengi beyaz bi akıntım oldu bacılar ne oluyo yardımcı olurmusunuz?inş. bu ay için de bebiş yolu gözleyenler ve bende bebişlerimiz tutunurda bize buradan hayırlı haberler veririz inş.süprizzzzz
bacım cevabın için sagolda ben cahilim o usg dedigin ne açık anlatırsan sevinirim?
ultrason:)))) gide gele öğreneceğiz ne yapalım ama sıvı bugün geldiyse bu günüde boş geçirmeyin.
cerot teşekür ederim cevabın için
aynı problemi bende yaşıyorum işten kavulursak yandık valla zor buluruz yenisini
kızlar acele cevap istiyoooooooooooom!..... az önce igne vuruldum ovitrel gibi bişey adı vurdurdum ama kızlar dr 36 saat sonra ilişki dedi bende bi gün arayla devam mı dedim gerek yok dedi ben anlamadım bu igneyi vuduran var mı cevap yazarsanız sevinirim lütfennnnn
selam canım RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN iyiyim.sen nasılsın tatlım..
AMİİİİİİNN CANIIMM. RABBİM HEPİMİZE ÖNCE SAĞLIK VERSİN,BEBİŞ İÇİNDE FAZLA BEKLETMEZ İNŞŞŞ.....
hoşbuldum seldacım(kııss kızımın adaşısın)canıımm kendimi psikolojik olarak toparladım sayılır.birtanem bu benim ikinci düşüğüm.ilk geçen yıl on haftalık,ocak 25 te düşük yaptım,o zaman kürtaj olmak zorunda kalmıştım.hiç korunmadığım halde tam 1 yıl sonra hamiş kalmıştım.aaahh keşke hemen kalabilsem ama nerdeee.............eşime bu sefer 3 ay beklerim olmazsa aşılama yaptırırım dedim,bana kızdı.düşük yaptıkça hırs yaptım anacım.delikafaduldenbanane banane yaptıracam işte..hele birde nazan benide işe aldımı tamamm..bende senii çoook öpüyorum tatlım.Şeniz
cerotcum canım sorma klomenden önce,58 kiloydum ilaç içe içe bende oldum 76 kilooo..ay kıs nasıl vericez biz bu kiloları,sende boyda varmış, bense 1,60 yani boyda yokkivalla diyetisyenede gidecem belkim bir kaç gr veririm heeyerimseniben
çıtırsın bacım çıtıııııır, kilo vermek dertmi anam ben yuvarlancam bu gidişle en az yirmi kiloyla biter ye yat yeyat nereye kadar, o vücut çatlıyo sarkıyo hele göğsler ve göbek direk inek misaliiii, kilodan ok bu fena işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?