ben de cumartesi o iğneden oldum ve aynı şikayetler bende de oldu, doktoruma sordum, çok normal dedi. merak edecek birşey yokmuş yani. iğne yumurtaları çatlattığı için birkaçgün hafif ağrın olabilir dedi, akıntı da normalmiş. hiç canını üzme hem belki bu sefer tutmuştur da ondan da ağrıyo olabilir. umudunu yitirme ama heves de yapma yine de.. sonra insan çok üzülüyo. inşallah hamilesindir..
tabii ki çatladığı zaman tutma şansı çok daha fazla ama bu adtine kadar daha da olmayacağı anlamına gelmez. Adetine çok az kala hamile kalan çok insan var. yine kısmet sanıyorum.
bulemsu sordugun soruyu ancak allah bilir yani adet yakınında tutma olasılıgı çok düşük..belli günler vardır ortalama tutuması için ha bu günlerin başıda olabilir sonuda ama adete çok yakın bir zmanda hiç sanmıyorum..yani sorunun yanıtını doktorlarda adam akıllı veremez sanıyorum öyle olsa idi onlar bebk oldugundada döllenmenin ortalama hangi günde oldugunuda kesin bilirlerdi ki öyle olmadıgı için sattan baz alınmış gebelik haftası..yanlış anlama ama sorunun cvpbının mantıklı bir açıklaması yok yüzden cvp almak için fazla bekleme..
CEROTCUM cevabın için sagol zaten bende öyle düşünüyorum tavsiyelerinize uyuyorum gün aşırı dediniz bende öyle yapacam gün aşırı ilişki olunca çatladıktan sonra tutmazsa o zamanlar adete zamanına kadar tutabiliyo mu inş.dua edin bende hepimiz için ediyorum
bulemsu canım aslında ben de yanlış anladım sorunu önce ama mavi denize olan açıklamanda anladım ne demek istediğini..
canım dr ların söylediği adetin 1. gününden itibaren sayıyorsun vee 10-12-14-16-18-20. günler ilişki..bu çatlatma iğnesi olmadan yumurtaların kendiliğinden ne zaman çatlayacağını bilmediğimiz için, ihtimal artması açısından uygulanan periyot..ama çatlatma iğnesi olunca kesin 36. saatte çatlar yani..o dönem sıkı çalışmaca anladın:)
zaten 28 günde bir adet gördüğünü düşünürsen 20. günden sonra bebek olma ihtimali nereydeyse sıfırdır canım.son 1 hafta yani..
sevgiler..
bulemsu canım nasılsın iğneden sonra görüşemedik hatırladın mı aynı gün iğne olmuştuk
adete 3 gün kala şans neredeyse %10 dur ..önemli olan igneden bir yada 2 gün önce ve sonrasındaki üst üste veya gün aşırı ilişki ama igneden önceki ve sonraki toplam 1 hafta içinde yüksek ihtimal..
canımmmmmmmm hatırlamaz mıyım iyiyim çalışmalar devam hakkını helal et sana msj yazamadım hani bi bayanlar için toplantı varmış dedin ya canım ya ben çalışıyorum gidemem ama arkadaşlara söylerim sen nasılsın canım nasıl gidiyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?