Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok haklısın fazla düşünmemeye çalışıyorum ama arada bide heyecan yapmadan olmuyo RABBİM hepimize hayırlı haberler almak nasip etsin :Saruboceq:

CEROTCUM cevabın için sagol zaten bende öyle düşünüyorum tavsiyelerinize uyuyorum gün aşırı dediniz bende öyle yapacam gün aşırı ilişki olunca çatladıktan sonra tutmazsa o zamanlar adete zamanına kadar tutabiliyo mu inş.dua edin bende hepimiz için ediyorum

bacılar sizin cevapları okuyom siiz yazın ama rada bir girip çıkıyom hakkınızı helal edin olurmu iş yerindeyim patronum görmesin gelir melirse diye haberiniz olsun

tabii ki çatladığı zaman tutma şansı çok daha fazla ama bu adtine kadar daha da olmayacağı anlamına gelmez. Adetine çok az kala hamile kalan çok insan var. yine kısmet sanıyorum.

bulemsu sordugun soruyu ancak allah bilir yani adet yakınında tutma olasılıgı çok düşük..belli günler vardır ortalama tutuması için ha bu günlerin başıda olabilir sonuda ama adete çok yakın bir zmanda hiç sanmıyorum..yani sorunun yanıtını doktorlarda adam akıllı veremez sanıyorum öyle olsa idi onlar bebk oldugundada döllenmenin ortalama hangi günde oldugunuda kesin bilirlerdi ki öyle olmadıgı için sattan baz alınmış gebelik haftası..yanlış anlama ama sorunun cvpbının mantıklı bir açıklaması yok yüzden cvp almak için fazla bekleme..

teşekkürler ama sen yanlış anladın galiba benim için arkadaşlar gün aşırı devam dediler bende adet tarihi yaklaşana kadar devamda adete 3 gün kala şans ne diye sormak istedim ama yanlış anlamışsın benim daha 2 gün önce ignem vuruldu dr um 36 saat sonra dedi ama gün aşırı yada başka bişey söylemedi tecrübesi olan var mı diye sordum

adete 3 gün kala şans neredeyse %10 dur ..önemli olan igneden bir yada 2 gün önce ve sonrasındaki üst üste veya gün aşırı ilişki ama igneden önceki ve sonraki toplam 1 hafta içinde yüksek ihtimal..

bulemsu canım aslında ben de yanlış anladım sorunu önce ama mavi denize olan açıklamanda anladım ne demek istediğini..
canım dr ların söylediği adetin 1. gününden itibaren sayıyorsun vee 10-12-14-16-18-20. günler ilişki..bu çatlatma iğnesi olmadan yumurtaların kendiliğinden ne zaman çatlayacağını bilmediğimiz için, ihtimal artması açısından uygulanan periyot..ama çatlatma iğnesi olunca kesin 36. saatte çatlar yani..o dönem sıkı çalışmaca anladın:)
zaten 28 günde bir adet gördüğünü düşünürsen 20. günden sonra bebek olma ihtimali nereydeyse sıfırdır canım.son 1 hafta yani..
sevgiler..

canım açıklaman için sagol şimdi aldım istedigim cevabı çünkü benim adetim düzensiz hiç düzenli olmuyo da o yüzden kafama takındı bu soru ilgilendigin için sagol canım

bulemsu canım nasılsın iğneden sonra görüşemedik hatırladın mı aynı gün iğne olmuştuk

canımmmmmmmm hatırlamaz mıyım iyiyim çalışmalar devam hakkını helal et sana msj yazamadım hani bi bayanlar için toplantı varmış dedin ya canım ya ben çalışıyorum gidemem ama arkadaşlara söylerim sen nasılsın canım nasıl gidiyo:uhm:

adete 3 gün kala şans neredeyse %10 dur ..önemli olan igneden bir yada 2 gün önce ve sonrasındaki üst üste veya gün aşırı ilişki ama igneden önceki ve sonraki toplam 1 hafta içinde yüksek ihtimal..

bende 1 hafta demiştim burada pekte farklı birşey yazmamışım ama neyseeeee.

sevil ne haber kuzum resimmi ekledin cicim..ben buradan göremiyorum ne yazıkkı bazı sistemlerden kapalı o yüzden..

arkadaşlar bende ayın 13 de iğne oldum akşam 21.00 da bana dr 36 saat falan demedi sadece iğne vurulduğun gün ilişki yok sonra 14,16,18 dedi.daha sonrası da size kalmış dedi gerçi hesaplamadım 36 saat ne zaman doluyor diye fakat 14.gün söylemesi ayıp sabah akşam birlikte olduk inş hayırlısı olur hepimiz için bekliycez kafaya takdıkça canı sıkılıyor insanın benim iğneden sonra takıntım kalmadı üzülmiycem çok şükür sağlıklıyız Allahım istediği gün olacak bebişlerimiz inş. yakın zamandır...

mavidenizim saol bacım, cemilenin farklı bi versiyonunu koydum canım
selda burdamısın hayatım
arkadaşlar iyi dilekleriniz için saolun
bugün daha iyiyim,moralim düzeldi biraz, iki gündür durmayan bir kanamam vardı, yarın başka doktora gidicem,şimdiki doktrum dün telefonda augmentin verdi hemde 1000 lik, bebeği gözğnden çıkardı heralde, almadım bende, gerçekten bu defa bye bye ona, sebebini bile bulamadı.
bakalım nolucak halim.

şükür çok iyiyim iğneden sonra kasık ağrılarım vardı dün baya fazlaydı.ama bugün iyiyim şükür moralimde iyi takmıyorum nedense bir rahatlık geldi üzerime böylesi daha iyi dr dediğini yapıyorum çalışıyorum inş. sınıfta kalmam:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…