arkadaşlar bende ayın 13 de iğne oldum akşam 21.00 da bana dr 36 saat falan demedi sadece iğne vurulduğun gün ilişki yok sonra 14,16,18 dedi.daha sonrası da size kalmış dedi gerçi hesaplamadım 36 saat ne zaman doluyor diye fakat 14.gün söylemesi ayıp sabah akşam birlikte olduk inş hayırlısı olur hepimiz için bekliycez kafaya takdıkça canı sıkılıyor insanın benim iğneden sonra takıntım kalmadı üzülmiycem çok şükür sağlıklıyız Allahım istediği gün olacak bebişlerimiz inş. yakın zamandır...
Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor
5 gün var adetime çıkmaz diye idrarda yapmıyorum ama ben dayanmıyacam alıp yapacam bilgi veririm canım inşallah diğer aylar gibi hüsrana uğramam
kızlaaaaaaaaaaarrrr!!!! süprizzzzz
plack pearl,bulemsu,emell,osmaniye,seldafid,seventh nasılsınz bakiiimm bgn ?
son durumlar nasıl...
canım son durum iyi senin durumlar nasıl nasıl gidiyor :uhm:
aşkkız aşkolsun ama
hüsrana uğradım bn valla 3 gün önce malesef gerçi hiç umudum yoktu bu ay şaşırmadm
olsn devam yine herşeye rağmen
mecburuz ztn vazgeçme gibi bi lüksümüz yok:1rolleyes:
hayırlısı olsun inş. canım unutma moral en önemli rol oynuyo bu tedavide inş. bidahakine senin yaramazın haberlerini alırız inş.:Saruboceq:
Sevilim maşallah maşallah. Bi kızımız daha olacak ha!!! Süper... inşallah sağlıkla kucağına da alırsın yavrucum. Kanama endişelendiriyor beni de. Bu durumda bırak doktor değiştirmeyi bir kaç doktora görünsen yeridir. Ne biliyim insanın elinden de bişey gelmiyor ki bu işlerde. Senin de dediğin gibi güzel bir örnek cerotumuz var allahtan. 3'lü 5 li bi testler yapmadılar mı daha?
mavi denizim selamlar şekerim. Girdim oku oku bitmedi sayfalar. Sayfayı da terk etmiyorsun vefalı arkadaşım. Sen Sevil Başak harikasınız.kaydirigubbakcemile5
Regl olan şekerler. Hayırlısı olsun yavrularım . Üzülmek takılmak yok.Çalışmalara devam.kaydirigubbakcemile3
nazanım gelmemiş haftasonu hiç. Hasretlen yeni senaryolarını beklemekteyiz. Ben de 'keseyi gördüm''adında bir senorya yazıcam (mahsundan neyim eksik). Sonrada filmini çekicem. Başrollerde pavyon ekibi olacak ama tabiki topicteki herkes filmin içinde yer alacak. Filmde 5 tane cümle olacak. 1. Çift çizgiyi gördüm.2. Keseyi gördüm 3. Kalp atışını gördüm 4. 3 boyutlu ultrosonda resmini gördüm 5. Bebeğimi gördüm......nasıl ama? Çok yaratıcıyım çoook..
balsurat görmeyeceksin işte kırmızı kart. Gör-me-ye-cek-sin!!!!-tatlicadiarzu-( yine müneccimliğe soyundum hadi hayırlısı)
rana cerot emel eser ve aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hepinize sevgiler..
kızlaaaaaaaaaaarrrr!!!! süprizzzzz
plack pearl,bulemsu,emell,osmaniye,seldafid,seventh nasılsınz bakiiimm bgn ?
son durumlar nasıl...
aşkkızı ben ilaca başladım canım bu akşamda içicem biticek çalışmalaradda başladım
son sürattt delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?