Emellcİm kasık aĞrısı her durumda İyİye delalet yavrum. Yumurtlama dÖnemlerİnde bazen yÜrÜrken bİle aĞrıyordu. Doktorum bunu yumurtluyor oluŞuma baĞladı. Hamİleysen zaten saĞlı sollu kasık aĞrıları olabİlİyor. Yanİ korkmaya gerek yok ama heyecanlanabİlİrsİn. İnŞallah hayırlısıyla da hamİle kalırsın
kızlar slm şu iğnenin fiyatı nedir ben en son 22 liraya almıştım pregnili yarısını devlet ödüyordu
Herkese selam arkadaşlar. Canım prengly nin tam fiyatı 22 lira diye hatırlıyorum ben ama. Gerçi ben aldığımda kasım ayıydı ve devlet %80 ini karşılıyordu. Şimdi değişti mi acaba presedür?sengözlerimebaksanab
hani diyosun ya mantar felan
canım benim buay hamile kaldım MEVLAMA şükürler olsun canım benimde pregeston içerken son 2 günümde kasık agrısı sonra mantar kaşıntısı ve adetime 2 kala akıntı 1gün geçikti adet ve ara sıra leklenme ve sonuç çok şükür hamileyim inş. sizlerde hamişsinizdir inş.connet cim inş. hamişsindir akıntı ondandır inş.RABBİM HEPİMİZE SAGLIKLI AHLAKLI VE İMANLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞ.
günaydın kızlar
seldacım benim adetime 10-11 gün falan var ama hala kasıklarım agrıyor ve akıntım var
kasıklarımda batmalar oluyor nedendir sence şekerim bi bilgin varmı
Bide dün akşam bi rüya gördüm rüyamda muayene oldum jale hanım sordu kızmı olsun erkekmi ben yüzüne baktım bana farkedermiki dedi bende ayıpsız kusursuz olsun farketmez dedim sonra elindeki beyaz kağıda kız yazdı bana hadi şimdi gönül rahatlığıyla git bu ay kesin %100 dedi. Bi tarafım açıktamı kaldı ne :)
Dün akşam eşimin spermlerine bakıldı sonuçları bekleyemedik ama telefonla arayıp söylediler problem yokmuş çok sevindim. Sorun bende doktorumunda dediği gibi yumurtalarımın çatlamasına karşı direnç gösteriyomuşum. Yumurtalıkların birinde tembellik varmış. Pazartesiye aldım randevuyu yumurtalıklarıma bakıcak yumurtlama olmuşmu diye.
canımcım benimde öyleydi dayanamadım ve günüme 6 gün kala testi yaptım ve hamiş çıktım bugün dra diyorumki adetmi 6 gün geçti. nerde daha 2 gün daha vardı adetime.ama bugün kandada bebişim çıktı. ilk bebişim düştüğü için 2. tedbirli olmamızı istedi. progestan ve demir şurubu verdi
güzel dileklerde bulunan arkadaşlar çok sağolun darısı sizlerin başına
kızlar ya daha önceede yazmştm ama kmse cvp vermedi şansımı tekrar deniyim diyorm bnm adetime 11 faln var yaklaşk ama kaslarmda ara ara sancı oluyo ve bgn farkettimki hala akıntm oluyo krem kıvamında bu neyn nesi şimdi anlamadm
canım sen hamile kalmadan mı içtin progestanı bana dr düşük yaptığımı söyledim bugün verdi
canım benim hiç sanmıyorum yok yaa ben artık hamile falan kalamam herelde
belkide kendi kuruntularım bunlar ben öyle hissediyorum psikolojik olarak kafayı yedigim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?