Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım benim inşallah saglı sollu benimde zaten kasık agrılarım aman herşeyden heveslenir oldum bakalım bekleyip görcez paranoyak oldum ben artık kafamçokkarıştı her agrıya acaba diyorum ama kırmılar bak gelir gine görürsün

kızlar sabah iğne bulmak için eczene eczane dolaştım.zar zor buldum.neyseki sonunda yaptırdım.bakalım bu ay tutar inşallah.

kızlar slm şu iğnenin fiyatı nedir ben en son 22 liraya almıştım pregnili yarısını devlet ödüyordu

kızlar slm şu iğnenin fiyatı nedir ben en son 22 liraya almıştım pregnili yarısını devlet ödüyordu

Herkese selam arkadaşlar. Canım prengly nin tam fiyatı 22 lira diye hatırlıyorum ben ama. Gerçi ben aldığımda kasım ayıydı ve devlet %80 ini karşılıyordu. Şimdi değişti mi acaba presedür?sengözlerimebaksanab

pregnly 22 milyon eğer heyet raporun varsa ödüyor ben heyet raporu çıkardım geçen ay meğersa iptal olmuş dahada zorlarmış fotoğraflı falan olması gerekiyormuş. kendi paramla aldım.

canım ben yaklaşık 1 sene önce almıştım yarısını ödüyordu ama senin dediğin doğrudur

aslında ben bir kere aldım onuda paramla aldım raporumu benimde geçersiz demişlerdi çok uğraştırıyorlar ya insanı çileden çıkartıyolardı geçen burda bi arkadaş 70 lira dedide ondan sordum çok şaşırdım

Arkadaşlar şimdi eczacı arkadaşımı aradım pregly iğnenin fiyatını sormak için. 5000 mm.lik iğne 11,50 TL. imiş. Eskiden olsa kadın doğum uzmanı yazdığında rapor istemiyorlarmış ama şimdi illaki raporla alınıyormuş. Rapor bile olsa devlet yarısını karşılıyormuş. Umarım aydınlatıcı yazabildim...

canım sen hamile kalmadan mı içtin progestanı bana dr düşük yaptığımı söyledim bugün verdi

günaydın kızlar
seldacım benim adetime 10-11 gün falan var ama hala kasıklarım agrıyor ve akıntım var
kasıklarımda batmalar oluyor nedendir sence şekerim bi bilgin varmı

canımcım benimde öyleydi dayanamadım ve günüme 6 gün kala testi yaptım ve hamiş çıktım bugün dra diyorumki adetmi 6 gün geçti. nerde daha 2 gün daha vardı adetime.ama bugün kandada bebişim çıktı. ilk bebişim düştüğü için 2. tedbirli olmamızı istedi. progestan ve demir şurubu verdi

güzel dileklerde bulunan arkadaşlar çok sağolun darısı sizlerin başına

slm kızlar güzel haber veren herkesi tebrik ediyorum.... ben de cumartesi günü pregnyl vuruldum.. 4 yakın yumurtam vardı. 2. si 20 mm diğerleri 18 mm filandı. bugün itibariylede kasıklarımda ağrılar başladı, hadi hayırlısı bakalım. karmen sen nasıl oldun hayatım durum nedir??

canım bende rüyamda test alıp yaptığımı gördüm ve ertesi gün yaptım testi hamileydim rüyalar bazen haberci olabiliyor

canım niye incir suyu içmiyorsun yumurtlamaya çok iyi.bu ay 12 günde dra gittim ve bana yumurtlama zayıflığı var dedi ben 5 gün içtim ve hamileyim

yaa tuvalete gittim şimdi çok açık kahve renkte akıntı geldi daha adetime 10 gün galan var
bu ayda olmadı herelde kasıklarımdada sürekli batmalar var zaten
daha bugün yazmıştım buraya acaba diye öfff ya kesin bu ayda olmadı nasıl moralim bozuldu bilseniz

canım benim hiç sanmıyorum yok yaa ben artık hamile falan kalamam herelde
belkide kendi kuruntularım bunlar ben öyle hissediyorum psikolojik olarak kafayı yedigim için

kızlar ya daha önceede yazmştm ama kmse cvp vermedi şansımı tekrar deniyim diyorm bnm adetime 11 faln var yaklaşk ama kaslarmda ara ara sancı oluyo ve bgn farkettimki hala akıntm oluyo krem kıvamında bu neyn nesi şimdi anlamadm

canım yumurtlama belki sende geç oluyordur bu belirtiler ovulasyon günlerinin başlamasına benziyor

canım benim hiç sanmıyorum yok yaa ben artık hamile falan kalamam herelde
belkide kendi kuruntularım bunlar ben öyle hissediyorum psikolojik olarak kafayı yedigim için

canım benim nasıl hamiş belirtilerimin başaldığını okumadın herhalde adetime 7 gün kala kahverengi akıntı geldi bende aynen senin gibi ayyy dedim yine yok ve adet oluyorum ama baktım gelen yok ara ara kahve geliyor testi yaptım ve çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…