canım ben hamiş kalmadan doktorum igneyle birlikte verdi onu 4 gün sonra içmeye başladım
canım yumurtlama belki sende geç oluyordur bu belirtiler ovulasyon günlerinin başlamasına benziyor
kızlar ya daha önceede yazmştm ama kmse cvp vermedi şansımı tekrar deniyim diyorm bnm adetime 11 faln var yaklaşk ama kaslarmda ara ara sancı oluyo ve bgn farkettimki hala akıntm oluyo krem kıvamında bu neyn nesi şimdi anlamadm
canım benim nasıl hamiş belirtilerimin başaldığını okumadın herhalde adetime 7 gün kala kahverengi akıntı geldi bende aynen senin gibi ayyy dedim yine yok ve adet oluyorum ama baktım gelen yok ara ara kahve geliyor testi yaptım ve çıktı
bendede aynı şeyler oluyor aşkkızı bende bi şey anlamadım
ne bileyim işte kahverengini görünce gerisi gelir diye düşünüyorum hep aynı şey oluyor
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. BULEMSU canım çookk teşekkür ederim. Allah razı olsun.
kızlar ya bende devamı gelir sanıyordum ama gelmedi yarını bekleyin ve ikinizde test yapın canlarım inşallah hamişsinizdir
bende birdüşük yaptığımı söyleyince verdi günde 3 defa alıcam tok karnına
canım bu ilaç bazen baş dönmesi mide bulantısı yapıyo ben hamiş oldugumu anlayamadım ilaçlardan oluyo zannettim bende günde 3 adet tok karnına dedi dr bende sabah 1 akşam yatmadan 2 adet içtim çok şikayetin olursa böylede deneye bilirsin hadi hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?