Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar bsıey sorcam ya klomende bu ay sondu ve hastalanmadım dun veya bugun hastalanmam gerekıyodu bıde ustune ustluk 10 gundur falan mantar oldum ve bugunde asırı derecede kokulu akıntım var nedır bu ya hamılelıkten falan da gectım acaba neden bole oldu, soramadan edemıcem :) hamılelıgın ılk zamanlarında mantar veya bu sekılde akıntı olabılıyo nekadar takmıyorum desemde kafamdan atamıyorum ne yapayım :))

Hımm anladım canım zaten hep alttan baktılar bugüne kadar değişen bişe olmayacak yani

geçmiş olsun canım..Allah gönlüne göre versin gülüm hep umutla açıyorum bu sayfayı valla..hep duacınızım..inşallah da alacağım o güzel haberi..
ben napayım gülüm hamileliğimi herkesten gizlemeye çalışıyorum..korkuyorum işte..haftaya da 2 li test denen şu down sendromu testi var..o yüzden biraz stersliyim ama idare ediyoruz canım..Allah ömür verdiyse yaşıycak inşallah..
arada girin de yazın şu topiğe,beni merakta bırakmayın..her zaman yazmasam da okuyorum yazılanlarısengözlerimebaksanab..öpüyorum hepinizia.s.

ay harika yaaaaaaaaaaa 3 tane yeni hamilemiz var, eveeeeettt hadi bakalım sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yeni hamişler tebrikler darısı başımıza inşallah yaşasınnn hamiş listesi kabaracak inşallah maaşallahhhh

zezecim 12 haftalık oldun mu kızzz..maşallah maşallah. ınşallah herşey yolunda gider. Test sonucunu da yaz olur mu? Beni bilen biliyor ben hamileleri daha çok merak ediyorum. Allah sizleri korusun.

Canım tebrikler, Sağlıkla ve hayırla meleğini kucaklarsın inşallah

canım ben klomen kullanırken gecikme olmamıştı. Heleki çatlatma iğnesi olduysan adet gecikmesi olmaması gerekir. Ve sana hemen test yap derim.(adetlerin düzenli ise hiç durma). sen de gebe kalmaya çalışan birisin. Neden olmasın?:CüvCüv:
Akıntın çok ise ıslak kalmasından dolayı mantar olmuş olabilir. Hani doktorlar hep der ya tuvalet kağıdı kullanın, denizden havuzdan sonra ıslak kalmayın falan diye

zezecim 12 haftalık oldun mu kızzz..maşallah maşallah. İnşallah herşey yolunda gider. Test sonucunu da yaz olur mu? Beni bilen biliyor ben hamileleri daha çok merak ediyorum. Allah sizleri korusun.

haftaya 12 olcaz inşallah seldam..amin amin..Allah razı olsun senden...biliyorum onun için yazdım sana zaten..Rabbim sizleri de korusun..ben de sizleri çok merak ediyorum..en az sizin kadar sevinicem..gönlünüze göre versin Rabbim..

darısı seninle bana da olsun canım. Mesajlardan birinde umutsuzum demişsin adet tarihim yaklaştıkça bende umutsuzlaştım. Nedense. Hadi iyi akşamlar.

Aha da yakaladım sizi merseray ve karmen. Kimdi bu umutsuzzlar diye düşünüp duruyordum.Önce:mymeka: ve sonra klava: Ne umutsuzluğu kızlar. Menopoza kadar yolu var anasını satayım. Allah hayırlısını versin yeterki.Sizi de çoook iyi anlıyorum. aynı şeyleri hissettim bizzat yaşadım. Ama ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutmayın...

bugün dr a gittim.klomenden dolayı bende kist olmuştu.çok şükür kurtulmuşum.ilaç vermedi bu ay.adet olunca gel dedi.yumurtalarımda oluşmuş yeniden.kaç gündür merak ediyordum.şükürler olsun iyiyim.ve bugün hamiş haberleri alınca ayrıca çok mutlu oldum.herkesi tebrik ediyorum.darısı isteyenlerin başına inşallah.

hamile olan 3 arkadaşımızıda kutluyorum.sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin allah.ilk belirtileri bizimle paylaşırmısınız.mesela bel ağrısı oluyormu?

:dance::dance:hamıle arkadslar tebrık edrıma.s.ayyyyyyyyyyyyyyy cok sevındım ya neguzel:dance:darısı bızım basımıza insallah:Saruboceq:.allah saglıklısıhatlı kucagınıza almayı nasip eylesin:Saruboceq:

darısı seninle bana da olsun canım. Mesajlardan birinde umutsuzum demişsin adet tarihim yaklaştıkça bende umutsuzlaştım. Nedense. Hadi iyi akşamlar.

inşallah canım ama benim kasık ağrılarım başladı regl olacağım kesin, inşallah dileklerin öbür aya tutar. ben hala umutsuzum, burda takılıp hamile olanlara sevinmekle geçiyor zamanım ne yapayım artık umutlanamıyorum ben

:tomato: seldacım ne desen haklısın walla eline sopayı al popoma popoma vur, ama hislerim böyle artık ne yapayım, içimde umut kalmadı galiba, yazın bir de aşılama denicem işte bakalım :1hug:

kızlar dahiliye,blemsu çoooooooooooook ama çok tebrik ederim. esraie ile dha önce görüşmüştük. Allah hepinize sorunsuz hamişlikler, hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinnn.ben d e bugün çatlatma iğnesi oldum. uamrım bizler de burdan hamileyiz diye mutlu haberleri paylaşabiliriz. hamişler bizlere de dua edin lütfennnnnnnn.

hadi canım senide aramıza bekliyoruz fazla bekletme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…