SELAM ZEZECİM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK.?
BEN İYİYİM BURNUMU YAPTIRDIM.-tatlicadiarzu- 10 GÜN EVDE YATTIM ŞİMDİ İŞ BAŞI YAPTIK YENİDEN. BEBEK İŞİNİ UNUTAYIM DİYE BÖYLE İŞLERE SARDIM YAVRUM GÖRDÜĞÜN GİBİ. BURNUM KAŞIM GÖZÜM DERKEN UNUTURUZ DA HAMİLE KALIVERİRİZ DEDİK AMA DOĞRU MU DEDİK BİLMEM
ALLAH SONUMU HAYRETSİN BENİMDE. NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIMdelikafadulden
ay harika yaaaaaaaaaaa 3 tane yeni hamilemiz var, eveeeeettt hadi bakalım sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
kızlar bsıey sorcam ya klomende bu ay sondu ve hastalanmadım dun veya bugun hastalanmam gerekıyodu bıde ustune ustluk 10 gundur falan mantar oldum ve bugunde asırı derecede kokulu akıntım var nedır bu ya hamılelıkten falan da gectım acaba neden bole oldu, soramadan edemıcem :) hamılelıgın ılk zamanlarında mantar veya bu sekılde akıntı olabılıyo nekadar takmıyorum desemde kafamdan atamıyorum ne yapayım :))
zezecim 12 haftalık oldun mu kızzz..maşallah maşallah. İnşallah herşey yolunda gider. Test sonucunu da yaz olur mu? Beni bilen biliyor ben hamileleri daha çok merak ediyorum. Allah sizleri korusun.
darısı seninle bana da olsun canım. Mesajlardan birinde umutsuzum demişsin adet tarihim yaklaştıkça bende umutsuzlaştım. Nedense. Hadi iyi akşamlar.
darısı seninle bana da olsun canım. Mesajlardan birinde umutsuzum demişsin adet tarihim yaklaştıkça bende umutsuzlaştım. Nedense. Hadi iyi akşamlar.
Aha da yakaladım sizi merseray ve karmen. Kimdi bu umutsuzzlar diye düşünüp duruyordum.Önce:mymeka: ve sonraklava: Ne umutsuzluğu kızlar. Menopoza kadar yolu var anasını satayım. Allah hayırlısını versin yeterki.Sizi de çoook iyi anlıyorum. aynı şeyleri hissettim bizzat yaşadım. Ama ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutmayın...
kızlar dahiliye,blemsu çoooooooooooook ama çok tebrik ederim. esraie ile dha önce görüşmüştük. Allah hepinize sorunsuz hamişlikler, hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinnn.ben d e bugün çatlatma iğnesi oldum. uamrım bizler de burdan hamileyiz diye mutlu haberleri paylaşabiliriz. hamişler bizlere de dua edin lütfennnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?