Aha da yakaladım sizi merseray ve karmen. Kimdi bu umutsuzzlar diye düşünüp duruyordum.Önce:mymeka: ve sonraklava: Ne umutsuzluğu kızlar. Menopoza kadar yolu var anasını satayım. Allah hayırlısını versin yeterki.Sizi de çoook iyi anlıyorum. aynı şeyleri hissettim bizzat yaşadım. Ama ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz unutmayın...
hamile olan 3 arkadaşımızıda kutluyorum.sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin allah.ilk belirtileri bizimle paylaşırmısınız.mesela bel ağrısı oluyormu?
SELDAFID catlama ıgnesı kullanmadım canım sadece hap kullandım adetlerım duzenlıdır, mantar adet gecıkmesıne falan sebeb olmaz herhalde dımı, valla artıkk hersey ıcın acaba demekten bende bıktım ama acamı demektende alamıyorum kendımı, daha oncede mantar olmustum ama bukadar akıntım olmamıstı, herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun artık.........
kızlar dahiliye,blemsu çoooooooooooook ama çok tebrik ederim. esraie ile dha önce görüşmüştük. Allah hepinize sorunsuz hamişlikler, hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinnn.ben d e bugün çatlatma iğnesi oldum. uamrım bizler de burdan hamileyiz diye mutlu haberleri paylaşabiliriz. hamişler bizlere de dua edin lütfennnnnnnn.
günaydın kızlar
seldacım benim adetime 10-11 gün falan var ama hala kasıklarım agrıyor ve akıntım var
kasıklarımda batmalar oluyor nedendir sence şekerim bi bilgin varmı
günaydın kızlar
seldacım benim adetime 10-11 gün falan var ama hala kasıklarım agrıyor ve akıntım var
kasıklarımda batmalar oluyor nedendir sence şekerim bi bilgin varmı
cnm ara ara bana da öle oluyo hatta dün sağ ve sol tarafm ağrımaya başladı sancı şeklinde şiddetli diil öle anlamadm bnde bölesi ilk defa oluyo aklıma bişiler gelio ama hiç olmicakmş gibi sanki yok kesn bişi yoktur diyorm hamilelek belrtisi gibi:bbo:
allah hayrlısını versn inşallah beklediğimz bu ay hayrlısıyla gelr:Saruboceq:
kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt
kızlar CANLARIM osmaniye cerot ve diger arkadaşlar dua edin inş. bende dua ediyorum sizlere ne olur sözümü yabana atmayın hepinizde bilgisayar var yazın DİLEK DUASI diye ve orda sabah namazından önce yada sonra (ben yaptıgımda sabah namazından önceydi)bu duayı 100 kere tesbih edin ve çalışın RABBİM İNŞ. HAYIRLISINDAN Bİ AN ÖNCE SİZEDE NASİP EDER İNŞ. DÜNYA DUA ÜSTÜNE orada yazıyo zaten nasıl okunması gerektigini duanın ve sabah namazını da kılın ve eşinle beraber olun RABBİM İNŞ. HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN BENİMKİNİ VE TÜM HAMİLELERİ TAMAMINA KAVUŞTURSUN KUCAGIMIZA ALMAK NASİP ETSİN MEVLAM İNŞ.
cnm sanırım 5 haftaya girdiginde keseyi görebiliyorsun valla ben de karından görünmedi alttan baktı o yzüden biraz erken oldu sanki ama bilmiyorum bazı kişilerin hemen görünmeyebiliyor.. geç döllenme vs olduysa eger 5 haftaya gir öyle bak istersen yada doktorunu ara o zaten ne zman gelmen gerektigini söyler.
patricia ne haber cnm yoksun uzun zamndır?
cerotcum hayırlısı olsun be balım inş bakarsın bebişin aşılamaya gerek kalmadan gelir hadi ya inş öyle olur..
KIZLAR SELAM
OKUDUM OKUDUM BİTİREMEDİM ANCA GELDİM SON SAYFAYA.
ÖNCELİKLE BENİ MERAK ETTİĞİNİZE SEVİNDİM (NE YALAN SÖYLEYEYİM AZICIK GÖĞSÜM KABARDI) EMELCİM( 2 L'Lİ) MAVİ DENİZİM MEHTAP GÜLÜM CEROTCUM UMUTLUCUM VE TABİKİ NAZANIM. UNUTTUĞUM VAR MI BİLMİYORUM. HEPİNİZE ÖZEL SELAMLAR.
19 MARTTA BURUN AMELİYATI OLDUM KIZLAR. EVDEYDİM HEP ŞİMDİ İYİYİM BURNUMDA BANDAJ VAR AMA İŞE GELDİM YİNE DE..ARTIK KURTULUŞUNUZ YOK BENDENdelikafadulden CAR CAR KONUŞUR DURURUM..
SEVGİLER HEPİNİZE
canım arkadaşım hoş geldin.maşallah kıs yumoşlara inşallah RABBİMİN izniyle aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutunur bebişin ..
canlarım ben hamileyimmmmmmmmmmmmm
bugün saat 6da testi yaptım ve 2 dak.sonra hep beklediğimiz o 2. çizgi çıktı.ben artık kafaya takmayacağım dediğim an bebişim gelmeye karar verdi kızlar. nasıl sevindim anlatamam kendi kendime gülmeye başladım kahveler gelmeye başladı1 gün boyunca dayanamadım 3 gün önce yaptım ama sık tuvalete gitme ve sık acıkma gibi belirtilerle testi yaptım
kızlar incir suyunun işe yaradığını düşünüyorum
darısı diğer can dostlarımın başına
kızlaaaaarr hamileyim bugun öğrendim stres ne kadar önemliymiş ben bu ay kafama takmadım kaç aydır olsun dye inatlasıyordum rabbim banada verdi eşim klomen ve evicap kullandı tam bu ay kontrole gdip hala olmadı derken bu ay benim için gdip oldu diyeceğim allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?