Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım umutsuzluğumuz bu ay içindi. hele bi hasta olalım hemen klomen prengly folik aist glifor. yeni bir ay yeni bir umut inşallah.

merseray hadi canım toparlayalım kendimizi bende de kasık ağrıları vegöğüs ağrısı başladı. benimkilerde yolda . ben bu ay hsg de çektiricem. ilaçla berbaer incir kürüde yaıcam. inşallah canım önümüzdeki ay ikmizde hamiş oluruz.

SELDAFID catlama ıgnesı kullanmadım canım sadece hap kullandım adetlerım duzenlıdır, mantar adet gecıkmesıne falan sebeb olmaz herhalde dımı, valla artıkk hersey ıcın acaba demekten bende bıktım ama acamı demektende alamıyorum kendımı, daha oncede mantar olmustum ama bukadar akıntım olmamıstı, herkes ıcın hayırlısı neyse o olsun artık.........

inşallah akıntıların hamilelik belirtisidir.

cnım dualarımız sizinler inş. sizinde en yakın zamanda hamiş haberlerini alırız inş.

hani diyosun ya mantar felan
canım benim buay hamile kaldım MEVLAMA şükürler olsun canım benimde pregeston içerken son 2 günümde kasık agrısı sonra mantar kaşıntısı ve adetime 2 kala akıntı 1gün geçikti adet ve ara sıra leklenme ve sonuç çok şükür hamileyim inş. sizlerde hamişsinizdir inş.connet cim inş. hamişsindir akıntı ondandır inş.RABBİM HEPİMİZE SAGLIKLI AHLAKLI VE İMANLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞ.

GÜnaydın kızlar
merseraycım Çok ıyı anlıyorum ben umutsuzluĞunuzu. Ben de yaŞıyorum bunları bakmayın oklava salladıĞıma. Ama ne kadar az takılırsak o kadar kısa sÜrede dıleĞımıze kavuŞuruz dıye dÜŞÜnÜyorum. Bız kafamıza takıyoruz gelmıyor o zaman bu sıpalar.
Geldıklerınde de uyusunlar ısteyeceĞız uyumayacaklar yemek yesın ısteyeceĞız yemeyecekler. Altlarını deĞıŞtırelım dıyeceĞız kaÇacaklar. Hey yavrum hey asıl ozaman gÜnÜmÜzÜ gÖreceĞız ıŞte. Allah saĞlık ve uzun ÖmÜr versın hayırlı evlat versın yeter.

günaydın kızlar
seldacım benim adetime 10-11 gün falan var ama hala kasıklarım agrıyor ve akıntım var
kasıklarımda batmalar oluyor nedendir sence şekerim bi bilgin varmı

günaydın kızlar
seldacım benim adetime 10-11 gün falan var ama hala kasıklarım agrıyor ve akıntım var

cnm aynı şey banada oluyo adetime 11 12 gün var bnmde yaklaşık ama dün ağrılar oldu yumurtalıklarmda sağ ve sol olmak üzere..
umutlanıyorm ara ara ama sonra hiç şansım yokmş gibi yoktur bişi kesn diyorm
allah hayrlısını versn inşallah beklediimz şeyden dolayı bi hareketliliktr:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar

cnm ara ara bana da öle oluyo hatta dün sağ ve sol tarafm ağrımaya başladı sancı şeklinde şiddetli diil öle anlamadm bnde bölesi ilk defa oluyo aklıma bişiler gelio ama hiç olmicakmş gibi sanki yok kesn bişi yoktur diyorm hamilelek belrtisi gibi:bbo:
allah hayrlısını versn inşallah beklediğimz bu ay hayrlısıyla gelr:Saruboceq:

ayyy bnm bu pc kafayı yedi yaaa ilk önce yazdım kaydolmadı bi daha yaziyim dedim meğerse kaydolmş
görenler delii sanmasın haa bu kız sonunda kafayı sıyrdı demesin bnim suçum yok valla bütün suç sitede ya pc denaniknanika.s

Dün akşam eşimin spermlerine bakıldı sonuçları bekleyemedik ama telefonla arayıp söylediler problem yokmuş çok sevindim. Sorun bende doktorumunda dediği gibi yumurtalarımın çatlamasına karşı direnç gösteriyomuşum. Yumurtalıkların birinde tembellik varmış. Pazartesiye aldım randevuyu yumurtalıklarıma bakıcak yumurtlama olmuşmu diye.

Bide dün akşam bi rüya gördüm rüyamda muayene oldum jale hanım sordu kızmı olsun erkekmi ben yüzüne baktım bana farkedermiki dedi bende ayıpsız kusursuz olsun farketmez dedim sonra elindeki beyaz kağıda kız yazdı bana hadi şimdi gönül rahatlığıyla git bu ay kesin %100 dedi. Bi tarafım açıktamı kaldı ne :)

canım teşekür ederim cevabın için Allahım inşallah muradımıza ereriz bizde bu ay :Saruboceq:

bnde 2 ay önce falan bi rüya görmüştm bizim bi tanıdığı görmüştm hamileydi ki o gördüğüm kişide çok zor günler geçrmş tek tüpü olmayan ve tüp bebek tedavilerine bile cvp vermeyen biriydi hamileydi rüyamda ve dün öğrendm ki hamileymş ahhh ahhhh bide kndim için gördüğüm rüyalar çıksa...

kızlar günaydın RABBİM hepimize saglıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin inş. VEEEEEEEEEEE VEEEEEEEEEEE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMhihoyyyt

canımmm ..tebrik ederim..çok sevindim senin adına bulemsuu...:):teytey::teytey::teytey:
Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım..darısı bizleree...

sağol bitanemm..duymuştum daha çnce de bu duayı..yer gök dua üstüne canım...ananem de öyle derdi..

canım sağol, ağzın bal yesin..tam aşılamaya hazırlanıp ta olmaması garip..yani beni her ay neyin beklediği meçhul, onu anladım:))
çok öptüm canım..

huuuuuuuuuuu, estetik güzelim benimmmm..hoşgeldin bacım ya, merak ettik nerelerdeydin..yani bi ceee bile demeyince..iyi yapmışsın seldam, sefan olsun..artık sahnelerin gözdesi olursun sen burnucuğunla:) canım şaka bi yana çok geçmiş olsun..bir taşla iki kuş gibi olmuş dimi.hem tedavin olmuş, hem estetik...yazmaya başla bakalım car car:))))
öpüyorum canım...

canım arkadaşım hoş geldin.maşallah kıs yumoşlara inşallah RABBİMİN izniyle aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutunur bebişin ..

bitanemm hoşbulduk mehtapgülüm...canım valla umarım geç kalmamışızdır çalışmalara..dr belki de çatlamıştır dedi ama!!! hayırlısı canım benim..çok öptümm..

canımmmm..tebrik ederim seni deee..Rabbim kucağına almayı da nasip etsin meleğini..:teytey::teytey::teytey:

dahiliye canım ya süpersiniz..peşpeşe umut oldunuz bizee..bulemsu, esraie ve senn...:teytey::teytey::teytey::teytey:kimsenin emekleri boşa gitmesin inşallah..dua edinnn..

cerotcum dua ediyorum sizde bize dua edin lütfen inş. bi an önce bebişlerinize kavuşursunuz saglıcakla ve hayırlısıyla RABBıM nasip etsin inş.inş. her arkadaşımın bu ay son denemesi olurda sonunda hamiş olduklarını ögreniriz :Saruboceq:

Emellcım kasık aĞrısı her durumda ıyıye delalet yavrum. Yumurtlama dÖnemlerınde bazen yÜrÜrken bıle aĞrıyordu. Doktorum bunu yumurtluyor oluŞuma baĞladı. Hamıleysen zaten saĞlı sollu kasık aĞrıları olabılıyor. Yanı korkmaya gerek yok ama heyecanlanabılırsın. ınŞallah hayırlısıyla da hamıle kalırsın

selam sana da cerotcum. Yaptırdık geçti valla. Bandajlıyım hala ve şişliklerde var ama yine de iş tutarım döltutmaz pavyonunda. Ama patroniçe nazan gökükmüyor ortalarda. Yeni görev dağılımı yapması lazım..

bulemsu güzel dileklerin için sağol canım. Dua etmez olur muyuz her zaman her an.Allah sana da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…