insan ağlamamayıda öğreniyor tabi canım. Sana bir şey sorsam. Iğneni ne zaman yaptırdın. Geçen ayki adetin ne zamandı. Ben iğneyi 17. Sabahında yaptırdım. Hala olmadım.
selam kızlar
en son 03-02-2009 da görüşmüşüz
bunun üstüne marttada tutmadı ve doktoruma artık beklemeden sıkıldığımı söyledim
ve aşılamaya geçtim
şuan yine beklemedeyim
ilk aşılamam bu
nisanın 6sında kan testi yapılacak
yine gün sayıyorum
cnmm üzme kndini şuan kndim yaşamış gibi oldm çok üzüldüm bunları düşündüğün için hiç yılma nereye kdr devam ederse etsn sen bırakma!!!
bnde 1.5 sene oldu nerdeyse istiyorm ama olmuyo işte önceleri bende senin gbi düşünüyodm neden herkes korunurken bile hamile kalabiliyo biz olmadık şekillere girdiğimz halde bile kalamıyorz diyodm ama artık öle diilim bıraktm kndi haline inan bana 2 aydan beri gtmiyrm doktora ilaç kullanımını kestm kendi kndine oluyosa olsn bu bi kaç ay sonra devam ederm diyorm umursamıyorm gibi bişi yani her adt oluşumda biliyodm ztn olucağımı beklemiyodm diorm kndi kndime sitem etmek bi işe yaramaz allahın gücüne gider demekki zamanı diilmiş de geç hep hayrlısını dile kndini motive etmş olursn böylece..
allaah gönlüne göre versn tatlım unutma üzüntü stres yok:1hug:
ahh ahh cnm uzulmemek elımde degıl, benım dogum gunumdu bebegım bana suprz yapıp gelıcek dedım, bı kac gun sonra esımın dogum gunu dedımkı esıme bebekten daha guzel bır hedıye veremem, 9 bızım ugurlu rakamımızdı 2009 bebegıme kavusucam dıyodum ama artık cok gec, bırde normalde esım bebek ıcın ole cok ısteklı gorunmuyodu ama dun hastanede benı belkı 20-30 kere aradı ne yaptın sonuc ne dıye ve butun bunalrı yasadıktan sonra uzulmemek elımde degl ınanırmısın yaslar gozumden kendılıgınden akıyor engel olamıyorum allahım sen ısteyen hıc kımsenın kucagını bos bırakma......:Saruboceq:
kızlar bugün siteye bi türlü giremedim bi sorun vardı sürekli hata verdi sinir oldum
şimdi okudum yazılanları saatte 6 oluyor toparlanıp çıkıcam şimdi
benim kahverengiler bugün kırmızı oldu akıntım kırmızı geliyor
bilmiyorum bu aydanda bi şey anlamadım bekliyip görcez artık ama beklemek ölüm geliyor bana
kızlar mrb. bayadır giremedım. ben çok fena üşüttüm (iş tutmaktan:))))) umarım bişi olmaz.bütün hamileleri tebrik ediyorum çok sevindim.... benım adetıme bır hafta var. yalnız akıntı var bırde göğüslerim çok şiş uçları kaşınıyor . böyle belirtileri olanlar varmı????
kızlar günaydın bikaç gündür girmiyordum siteye hamişlerle dolmuş burası çok mutlu oldum darısı isteyen herkesin başına... mehtap gülü aşılamayı sormuşun ben özel bi hastanede 250 ytl ye yaptırdım sigorta hastanesinde nasıl oluyor bilmem...ikiz tutma ihtimalide yüksek oluyormuş tabii... ama hayırlısı neyse o olsun 18 nisana kadar beklicem test yaptırmam sonra üzülüyorum...
canım daha 2009 bitmedi karamsarlığa düşme ne olur canım. senin yaşadıklarını bende yaşadım eşim pek istekli değil gibiydi ama bazen bebişimiz olsa oynardık dediğinde inan dayanamayıp ağlardım.sonra boşverdim ve oldu.herşey beyinde bitiyor canım
SAGOL CANIM AMA AYNI BELİRTİLER BENDE DE VARDIÇ seni ümitlendirmek istemm ama şu anhamişim inş. sende hamişsindir RABBİM ŞU HAYIRLI CUMA GÜNLERİ HÜRMETİNE HAMİŞLERİN BEBEGİNİ BAGIŞLASIN VE HAMİŞ OLMAK İSTEYENLEREDE Bİ AN ÖNCE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞ.HAYIRLI CUMALARkızlar mrb. bayadır giremedım. ben çok fena üşüttüm (iş tutmaktan:))))) umarım bişi olmaz.bütün hamileleri tebrik ediyorum çok sevindim.... benım adetıme bır hafta var. yalnız akıntı var bırde göğüslerim çok şiş uçları kaşınıyor . böyle belirtileri olanlar varmı????
cerotcum dua ediyorum sizde bize dua edin lütfen inş. bi an önce bebişlerinize kavuşursunuz saglıcakla ve hayırlısıyla RABBİM nasip etsin inş.inş. her arkadaşımın bu ay son denemesi olurda sonunda hamiş olduklarını ögreniriz :Saruboceq:
selam sana da cerotcum. Yaptırdık geçti valla. Bandajlıyım hala ve şişliklerde var ama yine de iş tutarım döltutmaz pavyonunda. Ama patroniçe nazan gökükmüyor ortalarda. Yeni görev dağılımı yapması lazım..
gunaydın kızlar benı lısteden sılebılırsız, dun dr gıttım kan tsetı yaptık gebe degılımsonucu elıme aldıgımdan berı aglıyorum yıne olmadı, adet bıtımınde rahım fılmı cektırcem o da ayrı bır dert cok korkuyorum ama sanırım aneztesı ıle yaptırcam, dr sordum kendını kasmazsan acımaz dedı, ee bende cok korktugum ıcın dogal olarak kasılcam off yaa offfff bızım neden dıger ınsanlar gıbı bırkac denemeden sonra olmuyo allahım ısyan etmek ıstemıyorum ama yoruldum 22 ay oldu her ay aynı manzarayla karsılasmaktan bıktımmmm
hee bu arada nerde bizim pavyonun gülleri.gerçi nazanım beni daha işe almadı ama,ben bekliyorum.işede gelmez oldu bu kıs nerelerde kaldın nazooooooooooooooommmm.....bi ce de daa..
kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?