Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

insan ağlamamayıda öğreniyor tabi canım. Sana bir şey sorsam. Iğneni ne zaman yaptırdın. Geçen ayki adetin ne zamandı. Ben iğneyi 17. Sabahında yaptırdım. Hala olmadım.

ben tedaviyi bıraktım canım en son ocak ayında hsg çektirdim ondan beri dr a gitmiyorum. yaz tatilinde aşılama yaptırcam. yaza kadar kendi haline bırakalım dedik. ay çıldırmamak elde değil ya herşeyim normal herşey tıkırında dr bile bana maşallah gümbür gümbür çalışıyo rahmin demişti. ama kısmet işte yapacak bişey yok.
bence sende hemen bir kan tahlili yaptır öğren canım öyle acabalarla beklemek gözünün üstende kaşını görsen hamilelik belirtisine yorarak vücudunu dinlemek çok yıpratıcı. bence hemen öğren kafan rahatlasınbenneyaptımki

inşallah canım test sonucu pozitif çıkar

canım kafana takmayarak en güzelini yapıyorsun çünkü ben boşverdim ve bu ay hamile kaldım

canım daha 2009 bitmedi karamsarlığa düşme ne olur canım. senin yaşadıklarını bende yaşadım eşim pek istekli değil gibiydi ama bazen bebişimiz olsa oynardık dediğinde inan dayanamayıp ağlardım.sonra boşverdim ve oldu.herşey beyinde bitiyor canım

kızlar bugün siteye bi türlü giremedim bi sorun vardı sürekli hata verdi sinir oldum
şimdi okudum yazılanları saatte 6 oluyor toparlanıp çıkıcam şimdi
benim kahverengiler bugün kırmızı oldu akıntım kırmızı geliyor
bilmiyorum bu aydanda bi şey anlamadım bekliyip görcez artık ama beklemek ölüm geliyor bana

canım bir dahaki aya inşallah umudunu kırmak yok canım.evet bugün sitede sorun vardı bende bir türlü cevap yazamadım

kızlar mrb. bayadır giremedım. ben çok fena üşüttüm (iş tutmaktan:))))) umarım bişi olmaz.bütün hamileleri tebrik ediyorum çok sevindim.... benım adetıme bır hafta var. yalnız akıntı var bırde göğüslerim çok şiş uçları kaşınıyor . böyle belirtileri olanlar varmı????

canım sağol.bende üşütmüştüm iş tutup ayakları havaya kaldırmaktan idrar yollarımı üşütmüştümkaydirigubbakcemile3 ama işe yaradı yani.bazen kocam diyordu offf ya gelsin artık sıpa diye bende sen ne çekiyorsun olan bana oluyor belim kopuor diyordum.canım bende öyle bir belirti olmadı

canım verdiğin cevap için teşekkür ederim.hayırlısı demekten ve dua etmekten başka elimizden ne gelir.verecek olan MEVLAM, hayırlısını versin:Saruboceq:

esra canım buradanda tekrar tebrik etmek istedin seni.RABBİM sorunsuz bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş:Saruboceq:.bu dileğim bütün hamiş arkadaşlarım içinde geçerli..:Saruboceq::1hug:a.s.

kıslaaar bugün dra gittim,düşüklerimin sebebi araştırılsın diye.önce smer testi aldılar,öyle canım yandıkihala kanamam var.kötükedihüsoüstelik bugün yumoş günümdü.neyse daha sonra kan testi istediler yarın aç karnına gidip verecem,ama kan testinin hepsini devlet hast. yapmıyormuş,üniversite hastanesine gidecem,kalanınıda orada yaptıracam.hazır gitmişken diyetisyenede uğradım,yerimsenibenyarın ayrıca onun içinde kan verecem.kansızlıktan öldürecek bunlar beni yaa klava:şu azcıcık fazla olan kilolarımıda(20:roflol:)vereyim bebişim gelmeden.kıslar benden bu akşamlık bu kadar.hepinizi seviyorum,iyi geceler öptümm ŞenizŞeniz

hee bu arada nerde bizim pavyonun gülleri.gerçi nazanım beni daha işe almadı ama,ben bekliyorum.işede gelmez oldu bu kıs nerelerde kaldın nazooooooooooooooommmm.....bi ce de daa..

günaydın kızlar
hayırlı cumalar bol hamişli gün olsun inşallah amin yarabbim

evet canım ya haklısın bende haftaya şu rahım fılmını cektıreyım sonra kendımı rahat bırakıcam dr falan gıtmıcem bır kac ay kafam rahat olsun dusunmucem sonucta daha gencız kısmetımızde varsa zaten oolur yoksada kendımızı parcalasakta olmaz zaten ben ınanıyorum bır gun olucak ama ıste sabırsızlanıyorum stresım o yuzdendı ama kesın kararlıyım dusunmucem rahım fılmınden sonra, allahtan etrafımda bebek yap daha yapmıyomusuz dıye can sıkan ınsanlar yok, aldıgım her nefes ıcın allahıma şükredıyorum elbet bır sebebı vardır dıyorum, ama şuda bır gercek sıkıntılarımızı sevınclerımızı burda hep beraber paylasmak benı ınanılmaz derecede rahatlatıyor.

SAGOL CANIM AMA AYNI BELİRTİLER BENDE DE VARDIÇ seni ümitlendirmek istemm ama şu anhamişim inş. sende hamişsindir RABBİM ŞU HAYIRLI CUMA GÜNLERİ HÜRMETİNE HAMİŞLERİN BEBEGİNİ BAGIŞLASIN VE HAMİŞ OLMAK İSTEYENLEREDE Bİ AN ÖNCE EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN İNŞ.HAYIRLI CUMALAR
:Saruboceq:

AMİİNNNN canım ..ister misin 10 kişi birden müjde versin, topik kurusun bu ay...AMİNNN bir kere daha:))

yevrüm patoniçe patrona vardı bizi unuttu:))) havuz başlarında sefa falan yapıyor garuu...yeni görev dağılımına göre yardımcısı sen olursun canımcım valla...uğramazsa patroniçe de olursun..baksana unuttu nazancım bizi..:1no2: sen listeyi düzeltsene kuzum döltutanlar ve tutmayanlar diye:))))))

canım harşeyde bir hayır vardır lütfen üzülme ve içini tahat tut..vardır Rabbimin bir bildiği de her zaman..biraz ara ver canım tedavine ve tavsiyem kafanı rahatlatmaya bak..çok stres iyi olmuyorr..ben kızımı 4 sene tedavi ile doğurdum ve inan bana kafam rahatken gelmişti sıpam ve şok olmuştum. şimdi 2. ye 1 senedir beklemedeyim bende..alıştık

hee bu arada nerde bizim pavyonun gülleri.gerçi nazanım beni daha işe almadı ama,ben bekliyorum.işede gelmez oldu bu kıs nerelerde kaldın nazooooooooooooooommmm.....bi ce de daa..

huuuu alt kadrodan cerot beeeen..burdayım gülümmm:)) kız senin isim ne kadar uyuyor bu pavyona.. seni işe alacak bir uğrasa..unuttu biziii:1no2: sen seldaya yanaş yavaş yavaş liste onun elinde:))

kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.

KARMENCıĞıM Allah sana sabır ve dayanma gücü versin canım. Unutma sen tek değilsin hepimiz aynı durumdayız. Allah kullarına çekemeyeceğinden fazla dert vermezmiş. Biraz daha sabır be güzelim. Az kaldı bence...

canım lütfen üzme kendini hepimiz aynı duyguları zaman zaman yaşadık ama ne oldu hep aynı duygular diye bişi yok bak sitemızde bol bol hamileler var ALLAH ım inş. bizlerede nasip eder. sıkma canını canım ALLAH herşeyin hayırlısını versin

kızlar adetime 5gün var ama iğneden sonra 14. gün pazartesi oluyor ve bende akıntı oluyor şu dönemde göğüslerim ise çok şişti acaba test yapsam çokmu erken arkadaşlar yaaaaaaa beklemek çok zor oluyorrr hergün rüyamda küçük bebekler görüyorum ALLAHIM hayra çıkarsın benim ilk denemem ama gerekli performansı gösteremedık iğneden sonra ancak 3kere birlikte olabilikdik ben çok kötü üşüttüm halada çok hastayım eşim diyor ay bitmedı ya diye ama bilmiyorum yaaaaa zor ya gercekten zorrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…