Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

KARMENCıM üzülme Allah hepimize sabır versin bende çok üzülüyorum ama ne yapalım
dua etcez bol bol başka çaremiz yok

kızlar benim kahverengiler dün akşam kırmızıya döndü bugünde akıntım kırmızı ama hala kasıklarımda ara ara batmalar oluyor adetime daha 7-8 gün var beklemek çok yoryor ama bu ayda tutmadı sanırım

kızlar iki gün önce çatlatma iğnemi yaptırmıştım.bu ay kasıklarımda geçen aya nazaran çok az ağrım oldu.merak ettim.acaba yumurtam çatlamadımı?(gerçi geçen ay ağrım fazla olduda ne oldu)öff sıkıldım artık ya

bade22 ve Emelciğim biraz sabredmeye çalışın. başka meşguliyetler yaratın bence kendinize. söylemesi kolay diyorsunuz duyar gbiyim:))) ama badeciğim test yapmak için gerçekten erken yanıltabilir. bakın havalar ne güzel oldu. haydi çıkın dışarı biraz gezinin alışveriş neyim yapın yahuuu. ya da gelin edirne ye ben accık gezdireyim sizi. aaa haydi dağılmadı mı daha kafalarınız.

karmen canım lütfen metanetli olmaya çalış..gerçekten de olacağı varsa tek yumurtayla da oluyor..demek zamanı gelmedi canım..moral bozucu bişey ve seni burada en çok bizler anlarız..her ay hayal kırıklıkları ile geçiyor canım bizim için de..lütfen ama lütfen hayırlısı buymuş de ve rahatlat kendini...
çok öptüm canım..umarım mayıs ta gelir bebişin..

MAVİDENİZZZ..CANIM NERDESİN GİRMEMİŞSİN HİÇ..SEVİLCİM YOK, NAZANIM YOK NE ZAMANDIR..KALDIK SELDAMLA..SENDE LÜTFEN ÖZLETME KENDİNİ..

haklısın canım ama inan ınsanın elinde degıl düşünmemek yarın açıköğretım sınavım var ben hala aklım orda ders çalışamıyorum. bi taraftan da hastayım öksürüp duruyorum. beklemek çok zor oluyorrr. ama hayırlısı bakalım

teşekkürler canım. doktor çok umutlandırdı bizi. hatta 4 'ü tutarsa ne yaparız diye korkmuştuk. ama biri bile tutmadı. neyse.

Karmen üzülme desem bir işe yaramıyacak biliyorum, ama bilyosun hepimiz aynı durumdayız ve aramızda şükürler olsun ki hamişler var.. bu bence en büyük teselli, her seyin bir zamanı var, sen ümidini yitirme yeter...

Daha önce yeni tarihimi yazmıştım ama listeye geçmemiş yeni tarihim 25 Nisan, umarım olmam tabiki:)

Umtsuzluk yok kızlar bir sürü hamiş olacak bu ay inşallah!!

mrb kızlaaaaarrr nasılız bgn bakalım allah dualarınızı kabul etsin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler nasib etsn

herkese selam. ben yeni üyeyim. klomen kullanmaya başladığımda forumda yazılanların çok faydası oldu bana. neredeyse aradığım soruların hepsini buldum ve bende katılmak istedim aranıza. 20 ay önce evlendik. iki ay oldu ilaca başlayalı. Tarih söylemem gerekiyor galiba, 19 nisan.
umarım buradaki herkesin sevincine ortak olabilirim.

hoşgeldin canım aramıza a.s.

çok teşekkür ederim. hoş bulduk. sormak istediğim bir şey var. Dr'um klomen'i 6 ay kullan olmazsa aşılamayı deneyelim dedi. Bu arada gebelik olursa gel dedi. Sanırım ilacın kist yapma riski de var. bu 6 ay içinde kontrole gitmeyeceğim için tedirginim. Ayrıca çatlama iğnesinden de bahsedilmedi bana. acaba kaygılarım gereksiz mi?

canım hoşgeldın klomen benım bıldıgım kadar dr kontroluyle kullnılan bır ilaç kullandıktan sonra yumurtalarına bakması lazım buyumuşmu dıye artı ona göre çatlatma iğnesı vermesı lazım neye göre 6 ay senın yumurtalarını görmesı lazım canım yanı bu klomen sorunda yapabılır kıst felan muhakkak duzenlı kontrol olması gerekır

ilaç kist yapıyor ama herkezin bünyesi aynı deil mesela Allaha şükür bana yapmadı
drun seni ayda bi kez bile olsa bence çagırmalıydı canım takip etmeliydi

evet forumda okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla bir eksiklik var benim işte.
sanırım bir dr'a daha gitmeliyim.
rumuzları okuyup buradakileri tanımaya ve kafamda oturtmaya çalışıyorum
herkes için dua edicem

Allah razı olsun arkadaşım bende her akşam hem kendim hemde burda tanıdıgım tüm arkadaşlar için dua ediyorum raabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah:Saruboceq:
sen başka bir doktora daha git canım

kızlar aşılamanın üstünden 5 gün geçti bugün karnımın alt kısmında sanki darbe almışım gibi dokundukça acıyor kasıklarımda batma var birde belim çok ağrıyor bunlar çatlama iğnesinden mi oluyo yoksa bebişmi tuttu bunları yaşayanınız varmı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…