kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.
bade22 ve Emelciğim biraz sabredmeye çalışın. başka meşguliyetler yaratın bence kendinize. söylemesi kolay diyorsunuz duyar gbiyim:))) ama badeciğim test yapmak için gerçekten erken yanıltabilir. bakın havalar ne güzel oldu. haydi çıkın dışarı biraz gezinin alışveriş neyim yapın yahuuu. ya da gelin edirne ye ben accık gezdireyim sizi. aaa haydi dağılmadı mı daha kafalarınız.
karmen canım lütfen metanetli olmaya çalış..gerçekten de olacağı varsa tek yumurtayla da oluyor..demek zamanı gelmedi canım..moral bozucu bişey ve seni burada en çok bizler anlarız..her ay hayal kırıklıkları ile geçiyor canım bizim için de..lütfen ama lütfen hayırlısı buymuş de ve rahatlat kendini...
çok öptüm canım..umarım mayıs ta gelir bebişin..
MAVİDENİZZZ..CANIM NERDESİN GİRMEMİŞSİN HİÇ..SEVİLCİM YOK, NAZANIM YOK NE ZAMANDIR..KALDIK SELDAMLA..SENDE LÜTFEN ÖZLETME KENDİNİ..
kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.
canım kafana takmayarak en güzelini yapıyorsun çünkü ben boşverdim ve bu ay hamile kaldım
herkese selam. ben yeni üyeyim. klomen kullanmaya başladığımda forumda yazılanların çok faydası oldu bana. neredeyse aradığım soruların hepsini buldum ve bende katılmak istedim aranıza. 20 ay önce evlendik. iki ay oldu ilaca başlayalı. Tarih söylemem gerekiyor galiba, 19 nisan.
umarım buradaki herkesin sevincine ortak olabilirim.
çok teşekkür ederim. hoş bulduk. sormak istediğim bir şey var. Dr'um klomen'i 6 ay kullan olmazsa aşılamayı deneyelim dedi. Bu arada gebelik olursa gel dedi. Sanırım ilacın kist yapma riski de var. bu 6 ay içinde kontrole gitmeyeceğim için tedirginim. Ayrıca çatlama iğnesinden de bahsedilmedi bana. acaba kaygılarım gereksiz mi?
çok teşekkür ederim. hoş bulduk. sormak istediğim bir şey var. Dr'um klomen'i 6 ay kullan olmazsa aşılamayı deneyelim dedi. Bu arada gebelik olursa gel dedi. Sanırım ilacın kist yapma riski de var. bu 6 ay içinde kontrole gitmeyeceğim için tedirginim. Ayrıca çatlama iğnesinden de bahsedilmedi bana. acaba kaygılarım gereksiz mi?
evet forumda okuduğum ve öğrendiğim kadarıyla bir eksiklik var benim işte.
sanırım bir dr'a daha gitmeliyim.
rumuzları okuyup buradakileri tanımaya ve kafamda oturtmaya çalışıyorum
herkes için dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?