canım verdiğin cevap için teşekkür ederim.hayırlısı demekten ve dua etmekten başka elimizden ne gelir.verecek olan MEVLAM, hayırlısını versin:Saruboceq:
esra canım buradanda tekrar tebrik etmek istedin seni.RABBİM sorunsuz bi hamişlikten sonra,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşş:Saruboceq:.bu dileğim bütün hamiş arkadaşlarım içinde geçerli..:Saruboceq::1hug:a.s.
kıslaaar bugün dra gittim,düşüklerimin sebebi araştırılsın diye.önce smer testi aldılar,öyle canım yandıkihala kanamam var.kötükedihüsoüstelik bugün yumoş günümdü.neyse daha sonra kan testi istediler yarın aç karnına gidip verecem,ama kan testinin hepsini devlet hast. yapmıyormuş,üniversite hastanesine gidecem,kalanınıda orada yaptıracam.hazır gitmişken diyetisyenede uğradım,yerimsenibenyarın ayrıca onun içinde kan verecem.kansızlıktan öldürecek bunlar beni yaaklava:şu azcıcık fazla olan kilolarımıda(20:roflol:)vereyim bebişim gelmeden.kıslar benden bu akşamlık bu kadar.hepinizi seviyorum,iyi geceler öptümm ŞenizŞeniz
evet canım ya haklısın bende haftaya şu rahım fılmını cektıreyım sonra kendımı rahat bırakıcam dr falan gıtmıcem bır kac ay kafam rahat olsun dusunmucem sonucta daha gencız kısmetımızde varsa zaten oolur yoksada kendımızı parcalasakta olmaz zaten ben ınanıyorum bır gun olucak ama ıste sabırsızlanıyorum stresım o yuzdendı ama kesın kararlıyım dusunmucem rahım fılmınden sonra, allahtan etrafımda bebek yap daha yapmıyomusuz dıye can sıkan ınsanlar yok, aldıgım her nefes ıcın allahıma şükredıyorum elbet bır sebebı vardır dıyorum, ama şuda bır gercek sıkıntılarımızı sevınclerımızı burda hep beraber paylasmak benı ınanılmaz derecede rahatlatıyor.
kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.
cnm bn 2 aydan beri boşverdm ama bakalım ne zaman kısmet bekliyorm artk inş senin gibi bnd bu ay kalırm allah bilirr...
canım hoşgeldın klomen benım bıldıgım kadar dr kontroluyle kullnılan bır ilaç kullandıktan sonra yumurtalarına bakması lazım buyumuşmu dıye artı ona göre çatlatma iğnesı vermesı lazım neye göre 6 ay senın yumurtalarını görmesı lazım canım yanı bu klomen sorunda yapabılır kıst felan muhakkak duzenlı kontrol olması gerekır
BULEMSU,ESRAİE VE DAHİLİYE hepinizi tebrik ederim arkadaşlar.Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
kızlar aşılamanın üstünden 5 gün geçti bugün karnımın alt kısmında sanki darbe almışım gibi dokundukça acıyor kasıklarımda batma var birde belim çok ağrıyor bunlar çatlama iğnesinden mi oluyo yoksa bebişmi tuttu bunları yaşayanınız varmı :1no2:
Kızlar selam bugÜn hİÇ gİremedİm. Cerotum sen benİ gÜldÜrdÜn allah ta senİ gÜldÜrsÜn yavrım.
Karmencİm sen de ÜzÜlme. Hayırlısı olsun canım. Bak ben de 32 yaŞındayım 5 yıllık evlİyİm bunun 3 yılı bebek bebek dİyerek geÇtİ. Bİr dıŞ gebelİk bİr dÜŞÜk sıĞdırdım bu ÜÇ yıla . Son bİr yıldır d hamİle kalamıyorum. Ama İllakİ hayırlısını dİlİyorum saĞlık dİlİyorum allahtan. Gerİsİ boŞ. Kontrollerİmİze gİdİcez ÇalıŞıcaz.. Dİyorum ya menopoza kadar yolumuz var(allahım sen yİne de Çok bekletme bİzİ amİn)
kızlar meraba günlerdir yazamıyorum yoğunlıktan pazartesi doktora gittim adetimin 3.günüydü doktor değiştirdimde.
rahmin ters dedi korkulacak bişey değil dedi ama ben ilk defa duydum bugüne kadar hiçbir doktor söylememişti....pazartesi hsg çekecek anestezili yapcakmış...
bu ay olur inşallah çok yoruldum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?