Merhaba kizlar bir haftadir siteye giremedim tasinma olayim vardi ustunede birkac is aldim ama sizleri cok ozledim yeni hamislerimiz olmus..
bulemsu58, esraie, dahiliye sizleri cooook tebrik ediyorum Allahim saglicakla kucaginiza almayida nasip etsin insallah..
seldacim atladigimiz birkac kisi olmus bu arkadaslarimizida ekledim listemize.. ceylan83, Ceylan (Kutahya), KARMEN5.. ve diger adet olan tum arkadaslar umudunuzu yitirmeyin mayis ayi hepimizi ugurlu gelsin insallah.. bu arada benimde kan sonucum negatif adetimin gelmesini bekliyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun..
ilaç kullanıcak bayanlar bende sızler gıbı kullandım ama bırçok kez 2 kez tup bebek yapdırdım olmadı daha sonra kuranı kerımde meryem suresı var onu okudum 5 yıl hamile kalamadım 41 gun okuyon adet gorunce baskası okuyo bıtınce 3 gun oruc tutuyon darısı olmayanlara soru sormak ısteyenler sorabılır
cerotum nasılsın tatlım?he kıs vallada unuttu nazan bizi.yoksam povyonda zengin bi herifmi bulduki.naniknanikgerçektende ismim uyuyoo ben hiç farketmemiştimyerimseniben.seldooşş canııım liste senin elinde ya alıcanmı kıs benide hee:roflol:AMİİNNNN canım ..ister misin 10 kişi birden müjde versin, topik kurusun bu ay...AMİNNN bir kere daha:))
yevrüm patoniçe patrona vardı bizi unuttu:))) havuz başlarında sefa falan yapıyor garuu...yeni görev dağılımına göre yardımcısı sen olursun canımcım valla...uğramazsa patroniçe de olursun..baksana unuttu nazancım bizi..:1no2: sen listeyi düzeltsene kuzum döltutanlar ve tutmayanlar diye:)))))
huuuu alt kadrodan cerot beeeen..burdayım gülümmm:)) kız senin isim ne kadar uyuyor bu pavyona.. seni işe alacak bir uğrasa..unuttu biziii:1no2: sen seldaya yanaş yavaş yavaş liste onun elinde:))
canım üzülme bitanem yaa,vakti saatini bekliyo meleğin. gelecek tabii annesi biraz naz yapıyo.1 yıl düşüne düşüne,bende nah böyle delikafaduldenolmuştum ama boşverince tutuyo.başka meşgaleler bul be tatlişkom, bak nasılda gelecek tıpış tıpış.kaydirigubbakcemile5kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.
canım hoş geldina.s.bebişin inşallah artık bekletmeden,hayırlısıyla gelsin göbüşüne konsun:CüvCüv:herkese selam. ben yeni üyeyim. klomen kullanmaya başladığımda forumda yazılanların çok faydası oldu bana. neredeyse aradığım soruların hepsini buldum ve bende katılmak istedim aranıza. 20 ay önce evlendik. iki ay oldu ilaca başlayalı. Tarih söylemem gerekiyor galiba, 19 nisan.
umarım buradaki herkesin sevincine ortak olabilirim.
canım iğnenin etkisi olabilir.ama inşallah bebişin göbüşündedir.hadi hayırlısı.kızlar aşılamanın üstünden 5 gün geçti bugün karnımın alt kısmında sanki darbe almışım gibi dokundukça acıyor kasıklarımda batma var birde belim çok ağrıyor bunlar çatlama iğnesinden mi oluyo yoksa bebişmi tuttu bunları yaşayanınız varmı :1no2:
amiiiinn canım benim inşallah,hayırlısıyla,tez zamanda hepimizin başınaa:Saruboceq:canım çok sağol darısı tekrar senin ve diğer arkadaşlarımın başına
seldacım canımsın yaa.RABBİM inşallah artık bekletmez ve nisan en geç mayıs'da verir bebişinii:Saruboceq:Kızlar selam bugÜn hİÇ gİremedİm. Cerotum sen benİ gÜldÜrdÜn allah ta senİ gÜldÜrsÜn yavrım.
Karmencİm sen de ÜzÜlme. Hayırlısı olsun canım. Bak ben de 32 yaŞındayım 5 yıllık evlİyİm bunun 3 yılı bebek bebek dİyerek geÇtİ. Bİr dıŞ gebelİk bİr dÜŞÜk sıĞdırdım bu ÜÇ yıla . Son bİr yıldır d hamİle kalamıyorum. Ama İllakİ hayırlısını dİlİyorum saĞlık dİlİyorum allahtan. Gerİsİ boŞ. Kontrollerİmİze gİdİcez ÇalıŞıcaz.. Dİyorum ya menopoza kadar yolumuz var(allahım sen yİne de Çok bekletme bİzİ amİn)
ranacım hoş geldin tatlım.nasılsın?aferin kıs sana umut ol diğer arkadaşlarımıza.kırmızıları görünce,hemencecik bi umutsuzluk,karamsarlık kaplıyo içlerinibu arada beni merak eden arkadaslarima tesekkur ediyorum ceylancim mesajina cevap vermistim zaten sagolasin ilgin icin.. benimde kirmizilar yolda ama uzulmuyorum mayis ayindan umutluyum..
Balsuratciminda adeti gelmis ama bizim topige hic ugramamis insallah iyidir..
canım bende duymuştum rahmin ters döndüğünü. hadi hayırlısı tatlım inşallah bu ay alırız sendende hamiş haberini listemiz hamişlerle dolar inşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq:kızlar meraba günlerdir yazamıyorum yoğunlıktan pazartesi doktora gittim adetimin 3.günüydü doktor değiştirdimde.
rahmin ters dedi korkulacak bişey değil dedi ama ben ilk defa duydum bugüne kadar hiçbir doktor söylememişti....pazartesi hsg çekecek anestezili yapcakmış...
bu ay olur inşallah çok yoruldum....
kızlar listeyi kim düzenliyor. beni listeden silebilirsiniz. dün akşam teşrif etti kırmızılar. inanamıyorum. 4 yumurtadan biri olsun tutmazmı. doktor okadar ümitli konuştu ki. çok heveslenmiştim. iş yerinde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. yeni tarihim 1 mayıs. allahtan artık bebek değil sabır istiyorum allahım dayanma gücü versin artık bana ne yapayım.
selam kızlar listeyi gördüm maşşallah bayağı hamişimiz var inşallah llistedeki herkesi hamiş listesininde görürüz.
uzun zamandır aranızda olamıyordum bir süre daha giremiyicegim heralde kaynanam bende hasta onunla ilgileniyorum yeni arkadaşlarımız eklenmiş listeye onlar şimdi bu kim diye merak edecekler.
buarada kızlar 6 ayımdan bir hafta aldım ama hamileligimin tadını çıkaramıyorum hasta bakmaktan neyse herşeyin hayırlısı herkese bol bebişli geceler ve günler diliyorum
Merhaba kizlar bir haftadir siteye giremedim tasinma olayim vardi ustunede birkac is aldim ama sizleri cok ozledim yeni hamislerimiz olmus..
bulemsu58, esraie, dahiliye sizleri cooook tebrik ediyorum Allahim saglicakla kucaginiza almayida nasip etsin insallah..
seldacim atladigimiz birkac kisi olmus bu arkadaslarimizida ekledim listemize.. ceylan83, Ceylan (Kutahya), KARMEN5.. ve diger adet olan tum arkadaslar umudunuzu yitirmeyin mayis ayi hepimizi ugurlu gelsin insallah.. bu arada benimde kan sonucum negatif adetimin gelmesini bekliyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun..
BULEMSU mrb tekrar hayırlı olsun bebişin...sen klomenle mi kalmıştın?çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun? merak ettiklerim var da CADIARZU
ben ilk klomen kullandığımda iğneden 13 gün sonra adet olmuştum.1 ay kist oldu diye ara vermiştik.bu ikinci deneme..2 tane yumurtam vardı dr güzel demişti..bu ay iğne olalı bugün 15. gün daha adet olmadım bazen olacakmışım gibi bazen de bişi yok....ama çoğu kişide lekelenme filan oluyomuş ben de hiçbişi olmadı o yüzden biraz ümitsizim...sende lekelenme olmuşmuydu?
bulemsu gitmiş bile:1shok: neyse...fazla mrk etmiyim dimi kırmızılar gelince alırım cevabımı:çok üzgünüm: o zaman pavyona cv bırakacam mülakata gelicem:roflol: klomenle olmazsa sonraki aşamalar için para lazım malum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?