Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım çok sağol darısı senin ve diğer arkadaşlarımızın başına

selam kızlar listeyi gördüm maşşallah bayağı hamişimiz var inşallah llistedeki herkesi hamiş listesininde görürüz.
uzun zamandır aranızda olamıyordum bir süre daha giremiyicegim heralde kaynanam bende hasta onunla ilgileniyorum yeni arkadaşlarımız eklenmiş listeye onlar şimdi bu kim diye merak edecekler.
buarada kızlar 6 ayımdan bir hafta aldım ama hamileligimin tadını çıkaramıyorum hasta bakmaktan neyse herşeyin hayırlısı herkese bol bebişli geceler ve günler diliyorum

ilaç kullanıcak bayanlar bende sızler gıbı kullandım ama bırçok kez 2 kez tup bebek yapdırdım olmadı daha sonra kuranı kerımde meryem suresı var onu okudum 5 yıl hamile kalamadım 41 gun okuyon adet gorunce baskası okuyo bıtınce 3 gun oruc tutuyon darısı olmayanlara soru sormak ısteyenler sorabılır

sn daha öncede böle bişi sölemştn yada başkasıydı :uhm:
hamilemisn şuan bilmiorm inandırıcı gelmedi pek allahıma kitabıma elhamdürillah güvenm ve inancım tam ama denk gelmştr eer hamileysen...

cerotum nasılsın tatlım?he kıs vallada unuttu nazan bizi.yoksam povyonda zengin bi herifmi bulduki.naniknanikgerçektende ismim uyuyoo ben hiç farketmemiştimyerimseniben.seldooşş canııım liste senin elinde ya alıcanmı kıs benide hee:roflol:
canım üzülme bitanem yaa,vakti saatini bekliyo meleğin. gelecek tabii annesi biraz naz yapıyo.1 yıl düşüne düşüne,bende nah böyle delikafaduldenolmuştum ama boşverince tutuyo.başka meşgaleler bul be tatlişkom, bak nasılda gelecek tıpış tıpış.kaydirigubbakcemile5
canım hoş geldina.s.bebişin inşallah artık bekletmeden,hayırlısıyla gelsin göbüşüne konsun:CüvCüv:
canım iğnenin etkisi olabilir.ama inşallah bebişin göbüşündedir.hadi hayırlısı.
canım çok sağol darısı tekrar senin ve diğer arkadaşlarımın başına
amiiiinn canım benim inşallah,hayırlısıyla,tez zamanda hepimizin başınaa:Saruboceq:
seldacım canımsın yaa.RABBİM inşallah artık bekletmez ve nisan en geç mayıs'da verir bebişinii:Saruboceq:
ranacım hoş geldin tatlım.nasılsın?aferin kıs sana umut ol diğer arkadaşlarımıza.kırmızıları görünce,hemencecik bi umutsuzluk,karamsarlık kaplıyo içleriniklava:kıslaaarr sabır dua,sabır dua.elimizden gelen başka ne var..ee drada gidiyoz hayırlısını dileyelim her zaman..
canım bende duymuştum rahmin ters döndüğünü. hadi hayırlısı tatlım inşallah bu ay alırız sendende hamiş haberini listemiz hamişlerle dolar inşallaaahh:Saruboceq::Saruboceq:

ARKADAŞIM üzülme yasakkelime evet ilk tedavilerde insan hemen hamile kalacam sanıyor ama yavaş yavaş tedavi uzadıkca kendini iki taraflıda hazırlıyorsunki sonunda çok üzülmeyesin, gerçi ben sadece geçen ay klomen kullandım bu ay hsg olduğu için tedavi vermemişti,bakalım kısmet RABBİM hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar verir inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meraba arkadaşlar. öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. hepiniz güzel şeyler yazmışsınız. bende rahatladım biraz. bu gün adetimin 3. günü doktor gidicem. geçen sefer günde 3 klomen kullanmıştım ve görme bozukluğu yapmıştı. bakalım bu sefer doktor ne diyecek. bende vbiraz rahatladım. bu ay elimden geldiğinde takmamaya çalışcağım. eşimde sperm testi verecek. adetim çok uzamassa bu ay hsg de çektiricem. allah bu ay hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

canım kayınvalidene çok geçmiş olsun ve bebişini sağlıcakla kucağına al tatlım

ablacım sagol canım inş. hepinize bi an önce bebiş nasip eder inş. RABBİM

YA BACILAR HAFTAYA CUMA günü gel dedi dr um sizce bebiş rahmin içine girmiş midir ve ben nesıl anlaya bilir bunu yardımcı olun hamişler lütfennnnnnnnnnnnn

BULEMSU mrb tekrar hayırlı olsun bebişin...sen klomenle mi kalmıştın?çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun? merak ettiklerim var da CADIARZU

ben ilk klomen kullandığımda iğneden 13 gün sonra adet olmuştum.1 ay kist oldu diye ara vermiştik.bu ikinci deneme..2 tane yumurtam vardı dr güzel demişti..bu ay iğne olalı bugün 15. gün daha adet olmadım bazen olacakmışım gibi bazen de bişi yok....ama çoğu kişide lekelenme filan oluyomuş ben de hiçbişi olmadı o yüzden biraz ümitsizim...sende lekelenme olmuşmuydu?

bi de bazı kişiler iğneden 17-18 gün sonra da adet olunabiliyor demiş o yüzden de adet olabilirim diyorum ümitlenip yine üzülmek istemiyorum...test yapsam çıkarmı diye de düşünüyorum....oooffff of her adet dönemi böyle iştesenağlama cevaplarını bekliyorum uygunsana.s

bulemsu gitmiş bile:1shok: neyse...fazla mrk etmiyim dimi kırmızılar gelince alırım cevabımı:çok üzgünüm: o zaman pavyona cv bırakacam mülakata gelicem:roflol: klomenle olmazsa sonraki aşamalar için para lazım malum:roflol:

BULEMSU mrb tekrar hayırlı olsun bebişin...sen klomenle mi kalmıştın?çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun? merak ettiklerim var da CADIARZU

evet canım klomende kullandım çatlatma igneside vuruldum benim adet lerim düzensizdi yumoşlar tebbelmiş o yüzden ignede vuruldu ve çok şükür hamişim RABBİM tüm isteyenlerede nasip etsin inş.

evet çok az ama oldu gibi inş. hamişsindir tatlım benim hikayemle senin hikayen aynı herşey inş hamişsindir

canım içini ferah tut hayırlısıyla olur inş. canım unutma en önemli şey huzur ve saglık hamiş haberini bi an önce alırız inş.unutma bende idrarda yaptım çok az çıktı dr um kendi idrarda yaptı ve tebrik etti canım inş. sende böyle olursun RABBİM dualarımızı kabul etsin inş.

canım BULEMSU çok teşekkür ederim cevapların ve desteğin için.Allahtan hayırlısını diliyorum olmazsa da ne yapalım vardır bi zamanı....inşallah sen de sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına kendine dikkat etmen lazım şimdi

herkese selam arkadaşlar benim kırmızılar geldi yeni tarihim 1 mayıs arkadaşlar. ama bundan sonra eylüle kadar ciddi ciddi kafamdan çıkarmaya karar verdim arkaşlar. çünkü eylülde evliliğim 3 yılı doldurmuş olacak ve o zaman aşılamayı ssk karşılıyor. yani aşılama için eylülü beklicem artık. herkese iyi hafta sonları...

zuzucuk sen cv yi bırak pavyona patroniçe nazana iletiriz. Sanıyorum pavyon için bazı kriterleri var(en az 2 yıl çabalamak. en az 3 ay ilaç ve iğne kullanmak en az bir kere düşük yapmak azıcık yaşını da almış olmak gibi.) Ama yine de allah düşürmesin be güzelim.
Mehtap gülü şekerim sen yırttın demiştik ama kahpe kader ağlarını ördü. Çok yakında işe başlarsın.
Ranacım hoşgeldin canım. Bizim iş zor canım ama ben yine de bi güzel haber verir misin acaba diyordum. Hayırlısı artık. Ben de pekmeze başladım bi de onu deneyeceğim(keçiboynuzu pekmezi.) Malum soğan suyu ,incir suyu, bal tarçın çörekotu nar suyu hepsini yaptım. Kar etmedi. Son duyduğum tavsiye de bu.

merseray hayurlısı olsun canım En güzelini yaparsın. Heh şööle. Ne yapmıycez. Kafamıza takmiycez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…