KIZLAR GEÇEN AY KLOMEN KULLANDIM VE HAMİLEYİMMMMM.......delikafadulden BETA HCG 326
arkadaşlar...özellikle hsg çektirenler...devlette nasıl oluyo?özelde nasıl?fiyatlar nasıl?? dr kendi mi çekiyo hastanede,yoksa film uzmanı kişiler mi??bi de acı var mı acıklava:
sorularıma cvp verirseniz mutlu olucam...klomen bende gene kist yaptıysa hsg çektirmemi engellermi? adetten kaç gün sonra çekiliyo?:uhm:
arkadaşlar...özellikle hsg çektirenler...devlette nasıl oluyo?özelde nasıl?fiyatlar nasıl?? dr kendi mi çekiyo hastanede,yoksa film uzmanı kişiler mi??bi de acı var mı acıklava:
sorularıma cvp verirseniz mutlu olucam...klomen bende gene kist yaptıysa hsg çektirmemi engellermi? adetten kaç gün sonra çekiliyo?:uhm:
cnm benim bugün adetimin 3.günü bugün dr a gittim randevu için, bana adetin biter bitmez gel dedi, ben özelde yaptırıyorum fiyatı 275 ytl, bide burda forumlardan okuduğum kadarıyla cokda can yakıcı bi işlemmiş dr a sordum anestezi almama gerek varmı diye, yok dedi bana ilaç adı verdi bunları film çektirmeye gelmeden yarım saat önce iç dedi bakalım bende çok korkuyorum ama napalım başa gelen çekilir umarım çok acı çekmem hayırlısı
canım bugün hsg çektirdim salı günü muyenem ve tahlillerim olmuştu bugünde hepsi beraber toplu olarak 800 bin hesap çıktı ama ben özel hastanede yaptırdım özel sigortalı olduğum için ücret ödemiyorum....
dvlette nasıl bilmiyorum.
acı konusuna gelince ansestezi yaptılar hiçbirşey hissetmedim..uyndığımda ayrı bir odada ydım..röntgen çekilen yerde oluyo uzun masaya yatırıyolar bacaklar için ayrı jinekolog masasındaki başlıklardan takıyorlar başında doktor olarak anetezi doktoru kadın doğum doktoru[kendi doktorum]birde radyoloji doktoru vardı sonrasıda uyutulduğum için bilmiyorum yaklaşık 1 saat sürmüş şuandada hafif bir kanama var yok denecek kadar az.
antibiyotik veriyo onu kullunmaya başladım...bildikleri bu kadar tatlım...
bi de benim bu hsg ye takılmamın sebebi ben 1-1,5 sene çok rahatsızlık çektim kötü oldum bi çok kez dr a gittim anlaşılmadı...en sonunda belli oldu ki apandisitim iltihap yapmış ameliyatla alındı(5-6 sene oluyo) bu tip iltihap ve ameliyatlar tüplere zarar verebiliyomuş.ben de uzun süre çektiğim için acaba zarar vermiş midir diye düşünüyorum...o yüzden çok mrk ediyorum...ama korkuyorum acıyomuş diye...bi de sonuç kötü olursa diye de tabi korkuyorum...Hayırlısı bakalım ne olacak...
canım çok teşekkür ederim cvbın için...inşallah sen de acı hissetmeden atlatır ve iyi sonuçlar alırsın...tüplerin açık olsun iiiiinnnşallah:Saruboceq: ben de yarın gidicem dr a....adetimin 2. günü yarın...bakalım hsg istiyorum dicem...bi akıl verir herhalde...tüplerde bişi varsa ben niye çekiyorum ki bu klomen eziyetini...bileyim de bari ona göre hareket edeyim...:teselli: inşallah güzel sonuçlar alır yolumuza öyle devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?