merhaba kızlar hayırlı cumalar.. ben bu ay ilk defa klomen kullandım günde 2 kez bugün 12.günüm takip için doktora gittim bugün sol tarafta hiç gelişme yokmuş sağ taraftada 1 tane varmış 10mm doktor günde 2 doz olmasına rağmen çok az dedii.. pazar günü bü daha gitcem bi daha bakcak.. olmazsa bidahakine 3le denices dedi o da olmadı iğneye başlamalıyız dedi..kızlar sizce gerçekten çok mu kötü durumum benim ya.. çok moralim bozuldu ya...
ya bana günde 3 klomen en yüksek doz dedi o olmazsa iğne dedi, hiç 4 tane falan demedi niyeki acaba..veya sen iğneli tedavi oldunmu hiç
amin amin agzına,gönlüne saglık rabbım amın dıyen herkese gönlüne göre versin.Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım 4 aydır 4 tablet alıyorum .Çünkü pKoluyuım anca yetiyorr:jeyyar:yaza kadar klmenle devam edıcez sonra iğnelere geçicezz:jeyyar:
aglattın benı arkadsım Allahım kucagına almayı nasıp etsın.kızlar ben işteyım hala sabah oldu 7bucukta eşim beni almaya gelicek ve ona eve gidince bir mektup hazırladım arkadaşlar.ona vericem bakalım yüz ifadesnizi çok merak ediyorum birde yaptıgım idrar testlerini paket yaptım onuda vericem beraberinde...
YOLA ÇIKTIM GELİYORUM BABA;
ANNEM SENİ ŞAŞIRASIN DİYE KANDIRDI VE DÜNDEN BERİ İÇİ İÇİNE SIGMIYOR,
SABAHA KADAR BELKİDE DAKİKALARI SAYDI SANA SÖYLEMEK İÇİN ONA KIZMA SAKIN...
SANA SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİ...
BABACIĞIM ANNECİĞİM
BEN BEKLEYİN GELİYORUM
YOLUM BİRAZ UZUN AMA BEKLEMEYE DEĞER...
BENİ BEKLEYİN VE ÖZLEYİNN...
BEN ŞİMDİDEN SİZİNLE KARŞILAŞACAĞIM ANI BEKLİYORUM VE SABIRSIZLANIYORUM...
SİZİN SEVİYORUM...
BEBEĞİNİZ:))
Sevgili emine kaya. Arkadaşım kaybın için tekrardan başın sağolsun diyorum. Allah sabır versin.
Canım liste işine ben ve bir arkadaşım daha bakıyoruz. Ben ismini sildiğimi hatırlayamadım. Bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum ama ne ara sildim onu hatırlayamadım. Eğer sildiysem ve sen de bundan rahatsız olduysan çok çok özür dilerim. İstemeden seni incitmiş olabileceğimi düşünerek yazma ihtiyacı duydum. Ne olur yanlış anlama olur mu? Belki de listede yer almak istemeyeceğini düşündüğümden silmişimdir. Dediğim gibi gerçekten hatırlayamıyorum.
En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum. Allah sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana ve hepimize.:Saruboceq:
merhaba kızlar hayırlı cumalar.. Ben bu ay ilk defa klomen kullandım günde 2 kez bugün 12.günüm takip için doktora gittim bugün sol tarafta hiç gelişme yokmuş sağ taraftada 1 tane varmış 10mm doktor günde 2 doz olmasına rağmen çok az dedii.. Pazar günü bü daha gitcem bi daha bakcak.. Olmazsa bidahakine 3le denices dedi o da olmadı iğneye başlamalıyız dedi..kızlar sizce gerçekten çok mu kötü durumum benim ya.. çok moralim bozuldu ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?