klomene yeni başladım ardından beni neler bekliyor tecrübeleri olanlar yardım edin lütfeeen
umutsuz dr um günde2 fincandan fazla tüketmeyin dedi ama kafam karıştı yaaaaa
cnmm bizim karışıkk yaaa bellii diil eşimde varikosel varr amaa hiçbişiii yokk zararı yok spermler gayette ii bnmde hormnlarım bozktu tedavi oldmm 4ay geçtiii şimdi klomene başldm suan bi sorun yokk 1senedr bekliormmsizin sorun kimde peki canım sakıncası yoksa
cnmm bizim karışıkk yaaa bellii diil eşimde varikosel varr amaa hiçbişiii yokk zararı yok spermler gayette ii bnmde hormnlarım bozktu tedavi oldmm 4ay geçtiii şimdi klomene başldm suan bi sorun yokk 1senedr bekliormm
teşekkürler canım mutlaka deniycem ben incire başladım ilaçla birlikte bunu deneyip ilk aşılamada hamiş kalan ark. var sende yap.15 gün sadece. 1 kızı var şimdide ikizleri olcak.incir suyu içiyomuş 15 gün ara vererek.bunun yumurtalıklara faydası var diye duydum ama bizde sperm sayısı düşük bunun için bildiğin bişey varmı bu arada ileri sperm derken o nası yani...
ben pcden fazla anlamıyorum nasıl bakıcam özel msjlara yardım edermisin
cnmm sayfanın en üstünd hoşgelin jrmerve yazar son ziyaretiniz özel mesaj ruh halim yazar küçük yazılar ii bak üstte özel mesajları tıkla görceksn
SAG ÜSTTE REKLAM VE İLETİŞİMİ N ÜSTÜNDE HEMENsağ üüsstte yazar
umutsuz bide şimdi doktoruma sordum keçiboynuzu ve havuç için.içebilir evet sayıyı artırır ama hareket oranını değiştirmez bize bi faydası yokmuş bana bıraktı deneyebilirsin dedi.eşimde sperm hareketsizliği varda bunun için bildiğin bişiy varmı ya kusura bakma çok soru sordum ama.
hepinize merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?