Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yenii bişii örendmmmm kahve spermlerii ileri olanları arttırııo sade kahveee 2saat önceden içicek ama eşiniz :içelim:

teşekkürler canım mutlaka deniycem ben incire başladım ilaçla birlikte bunu deneyip ilk aşılamada hamiş kalan ark. var sende yap.15 gün sadece. 1 kızı var şimdide ikizleri olcak.incir suyu içiyomuş 15 gün ara vererek.bunun yumurtalıklara faydası var diye duydum ama bizde sperm sayısı düşük bunun için bildiğin bişey varmı bu arada ileri sperm derken o nası yani...

cnm öncelkle özel msjlarına bak odanda yazdımm:):)sorası havuc suyuuuu keçiboynuzu fln eşine uygula

umutsuz bide şimdi doktoruma sordum keçiboynuzu ve havuç için.içebilir evet sayıyı artırır ama hareket oranını değiştirmez bize bi faydası yokmuş bana bıraktı deneyebilirsin dedi.eşimde sperm hareketsizliği varda bunun için bildiğin bişiy varmı ya kusura bakma çok soru sordum ama.

yok cnmm olrmuu yaaa özel msjlarını buldnmu sen okudunmu?cnm bildiinn havuc suyylaaa keçiboynuzuuu okdrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…