Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

evet canım doğru 4 MAYIS...ben de düzeltecektim teşekkür ederim

seldam gelmiş hoşgelmişş...:)))evet canım benimde bugün içimi bir sevinç kapladı inan haberi okuyunca.bööle arkası gelecek gibi geliyor bana...
öptüm seniiii

canım geçmiş olsun..inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden gelir meleğim...
Allah büyük canım hayırlısı buymuş demek ki öyle düşün lütfen...
sevgiler..

Geçmiş olsun arkadaşım:1no2: üzülme demek yersiz olacak ama Allah sağlıkla yenisini nasip eder inşallah:Saruboceq:

delikafaduldendelikafadulden tozutmadan kavuşsak şu bebişlere dicem ama daha nası tozutacam bilmiyiiiiimmmm be yaaawwwdelikafadulden neyse ben yorgunluktan lafları da sapıtmaya başladım...acık dinleneyim noooorrrmaalle döönneeeriiiimmmm:1shok: inşallah:roflol:

canım üzüldüm ama yasakkelime kendini toparlamaya çalış herşerde bi hayır vardır bakmışsın iki üç aya kalmaz hamişsin, olmuyormu sanki etrafımızda okadar çok örnek vereceğimiz insan varki dimi?kendine iyi bak:1hug:

bende pkoyum çok umutsuz oldum bugün.. dün falan hep belim ağrıyodu dedim kesi büyüdüler çatladı çatlicak... neerrdeee tık yokmuş meğer..:1shok:

canım bence hiç üzülmene gerek yok. aynı durumu bnde yaşamıştım.benim de geçen ay yumurtam 15 mm kadar büyüdü sonra gelişim gerilemişti. bana da klomenin pek işe yaramadığını söledi. ya dozunu devam ettirecektik ya da iğne ama doktorum klomene devam etmekten pek umutlu değildi. iğne kullandım adı merionaldı.300ytlyi geçti iğneler ama baya yumurtam oldu. bakalım beklemedeyim. ama adet belirtilerim başladı yine olmadı sanırım.

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.

tşk ederim kıslar moral için şimdi biraz daha iyiyim.. ilk doktordan çıktığımda düşcem bayılcam sandım neden böle oldum bilmiyorum ama içimde çok güzel bi his vardi çok iyiydim doktorçok fazla gelişim yok diyince çok yıkıldım birden sanki hiç bebişim olmicakmış gibi bi his oldu nasıl kötü oldum anlatamam.. uzandım uyudum başım çatlicak gibiydi... Arkadaşım bana ilaçların etkileyebileceğini söyledi, ben bu hafta hergün devamlı 1 ağrı kesici aldım sayılır dişim ağrıyordu.. hiç bunu doktora sormak aklıma gelmedi.. bi umut belkide sadece onlar etkiledi ne dersiniz?

canım çok güzel yazmışsşn tebrikler

canım belkide vardır ama küçük olduğu için çıkmamıştır testte.canım sen yinede dikkat et

canım geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin

canım ya kendine gel

Merhaba kizlar a.s

massallah iki hamilemiz daha olmus berknilay canim bende seni iyi hatirliyorum topikte listedeydin sonra bir ara kaybolmustun ne mutlu sanaki bizlere guzel haberinle geri dondun, tebrik ediyorum seni Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.. bade22 senide cook tebrik ediyorum nobettir calismaktir derken iyi basardin canim Allahim yuzune guldu insallah sende saglicakla bebisine kavusursun..

sevgili arkadasim emine kaya buyuk bir ihtimalle listeden ismini ben silmisimdir seni uzduysem ozur dilerim.. senden once yine bir arkadasimiz daha vardi listede, oda dusuk yapmisti, topigi basindan beri takip eden bir baska arkadasim listeyi duzenledigim icin bana ozelden mesaj atmisti.. ismini gorup uzulmesin tekrar tekrar hatirlamsin sil istersen simini diye.. bende sonrasinda listede isminizi gorupte tekrar uzulmeyesiniz diye silmeyi tercih ettim ama istemeyerek kirdiysam tekrar ozur dilerim.. insallah tekrar bebisine kavusursun da saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah arkadasim.. Dualarim seninle.. burada bebek isteyen herkezle..:Saruboceq:

slm kızlar size bişey soracam... 28 martta çatlama iğnesi oldum 30 martta aşılamam yapıldı testte ne zaman doğru sonuç çıkar..

arkadaşlar bu klomen baş ağrısı yaparmı ilacı içtiğimden beri başım kalkmıyo şu yazılanları okuyorumda bazen ümidimi kaybediyorum ben 2 gündür klomen kullanıyorum tabi yanısıra glukofende içiyorum yumurtlama olmuyomuş bende sizce bi yararı olurmu sanırım klomen bitince ertesi günü dr yumurtalarına bakıyomuş ama bana bişey demedi sizce ne yapmalıyım

Canım bende baş ağrısı ve baş dönmesii 4 aydır yapıyorrmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…