karamelek arkadaşım hayırlısı olsun bi de böyle dene bakalım. Ben de ilaçsız devam ediyorum artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.
zuzucuk sen de 4 nisan olarak yazmışsın ama ben onun 4 mayıs olduğunu sanıyorum listeye de o şekilde yazdım.
Hamile var mı acep diye açtım topiği. Çok şükür varmış. Bade arkadaşım seni çok ama çok tebrik ediyorum. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum bebişine ve sana.
Seldacım canım benide listeden silermisin bende bebeğimi düşürdüm 14 MARTTA şimdilik klomen kullanmıyorum ADET OLMAYI BEKLİYORUM .adet olunca başlıcam .inşallah önümüzdeki ay tekrar hAmileler listesinde yerimi alacağım rabbim büyüktür.SEVGİYLE.:teselli:
kızlar hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seldacım canım benide listeden silermisin bende bebeğimi düşürdüm 14 MARTTA şimdilik klomen kullanmıyorum ADET OLMAYI BEKLİYORUM .adet olunca başlıcam .inşallah önümüzdeki ay tekrar hAmileler listesinde yerimi alacağım rabbim büyüktür.SEVGİYLE.:teselli:
:teytey: şimdilik herkese ii akşamlar:enbuyukkk:
bende pkoyum çok umutsuz oldum bugün.. dün falan hep belim ağrıyodu dedim kesi büyüdüler çatladı çatlicak... neerrdeee tık yokmuş meğer..:1shok:
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
canım bence hiç üzülmene gerek yok. aynı durumu bnde yaşamıştım.benim de geçen ay yumurtam 15 mm kadar büyüdü sonra gelişim gerilemişti. bana da klomenin pek işe yaramadığını söledi. ya dozunu devam ettirecektik ya da iğne ama doktorum klomene devam etmekten pek umutlu değildi. iğne kullandım adı merionaldı.300ytlyi geçti iğneler ama baya yumurtam oldu. bakalım beklemedeyim. ama adet belirtilerim başladı yine olmadı sanırım.
kızlar ben işteyım hala sabah oldu 7bucukta eşim beni almaya gelicek ve ona eve gidince bir mektup hazırladım arkadaşlar.ona vericem bakalım yüz ifadesnizi çok merak ediyorum birde yaptıgım idrar testlerini paket yaptım onuda vericem beraberinde...
YOLA ÇIKTIM GELİYORUM BABA;
ANNEM SENİ ŞAŞIRASIN DİYE KANDIRDI VE DÜNDEN BERİ İÇİ İÇİNE SIGMIYOR,
SABAHA KADAR BELKİDE DAKİKALARI SAYDI SANA SÖYLEMEK İÇİN ONA KIZMA SAKIN...
SANA SÜRPRİZ YAPMAK İSTEDİ...
BABACIĞIM ANNECİĞİM
BEN BEKLEYİN GELİYORUM
YOLUM BİRAZ UZUN AMA BEKLEMEYE DEĞER...
BENİ BEKLEYİN VE ÖZLEYİNN...
BEN ŞİMDİDEN SİZİNLE KARŞILAŞACAĞIM ANI BEKLİYORUM VE SABIRSIZLANIYORUM...
SİZİN SEVİYORUM...
BEBEĞİNİZ:))
kızlar bugün adetimin 33.günü dün sabah lekelenme oldu ama gerisi gelmedi.Doktorum 37.güne kadar bekleyelim dedi.29. gün öğleden sonra idrar testi yaprığımda sonuç negatifti.bu ay ilk klomen deneyimim 10.gün çatlatma iğnesi oldum.Şimdi bade yi okudumda onun çatlatma iğnesinden sonra 17.gün idrar testinde çıkmış.benimkisi 19. günüydü idrar testinin ama öğleden sonraydı.Şimdi sonuç ne anlayamadım.Hamile değilsem biraz önce gelsin ki bende ümitlenip hayal kırıklığına uğramayayım .Şuanda elimde birkaç damla kahve rengi bir lekelenme ve ayakta kaldığım sürece kasık ağrım var.yatınca hiçbirşey yok.nedir bu sizce.Daha önce böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cvp yazın
delikafaduldendelikafadulden tozutmadan kavuşsak şu bebişlere dicem ama daha nası tozutacam bilmiyiiiiimmmm be yaaawwwdelikafadulden neyse ben yorgunluktan lafları da sapıtmaya başladım...acık dinleneyim noooorrrmaalle döönneeeriiiimmmm:1shok: inşallah:roflol:
slm kızlar size bişey soracam... 28 martta çatlama iğnesi oldum 30 martta aşılamam yapıldı testte ne zaman doğru sonuç çıkar..
arkadaşlar bu klomen baş ağrısı yaparmı ilacı içtiğimden beri başım kalkmıyo şu yazılanları okuyorumda bazen ümidimi kaybediyorum ben 2 gündür klomen kullanıyorum tabi yanısıra glukofende içiyorum yumurtlama olmuyomuş bende sizce bi yararı olurmu sanırım klomen bitince ertesi günü dr yumurtalarına bakıyomuş ama bana bişey demedi sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?