Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende ikinci bebeğimi istiyorum daha yeni 2 aydır ama olmadı bakalım inşallah bu ay olur nasipse

Kızlar merhaba bu incir kütü tam olarak nasıl yapılıyo bilen varmı herkes başka bir şey söylüyo yararını gören varmı...

insan ilk bebeği hemen olunca ikincidi olucak diye düşünüyo herhalde ben 2 ayda moralimi baya bozdum

gülay mrb ilk aşılamada klomen kullanmaya başladığında incir kürünede başla çok faydalı doktoruma sordum evet çok faydalı yapabilirsin dedi.ve arkadaşım incir küründen hamile kaldığını söylüyo şimdide ikizleri olcak.15 gün ara vererek içiyo 42 gün boyunca.bende ilaçla birlikte başladım.

7-8 tane inciri soğuk suda yıkıyosun yarım litre klorsuz suyla 7-8 dk. kaynatıp süzerek içiyosun.ama bununla birlikte soğan kürüde yapabilirsin rahim iltihabı yada tüplerin tıkanıklığı için kistlerin oluşumunu engellemek için soğan kürüde iyi diyolar ayrıca yan etkisi yok.

Merhaba canım, havuçla incir suda kaynatılıyo ya o mu? Ben onu daha klomen kullanmaya başlamadan yaptım faydası oldumu yumurtalara bilmiyorum bu klomenle 2. ayım 2 yumurtam oldu bu ay beklemedeyim şimdi...:CüvCüv:

gülay benim dedğim sadece incir suyu havuş sperm hareketliliği için diye bi,liyorum. dr incir için yap faydasını görürsün ilaç kullansan bile bi yan etkisi yok dedi.soğanı da dene eğer lökositin varsa iyi geliyo iltihap sökücü yani.rahim yumurtalık tüplerin ve idrar yolları iltihabı için.sonuçta hepsi bitkisel eğer tatlarını yadırgamassan denemeye değer.

Doğru söylüyorsun sonuçta bitkisel denemekte fayda var ama o soğan suyu nasıl içilirki??

kızlar ya adetime 3-4 gün var 15inde olmam gerek. şeyim sızlıyo sanki ara ara kasığımda batmalar oluyo. benim adet öncesi hep bacağım ağrır. şimdi de ağrıyo. olmasa umutlancam da. malesef umutlanamıyorum. .bakalım yüzümüz gülecek mi.hayırlısı artık. kaçında yapsam çıkar test sizce yoksa da heveslenmem hiç değilsse dimi kızlar. akıl verin bana.ama çatlatma iğnesi de oldum yanıltıp boşa sevinmiyim. hıııııı ne dersiniz.

canım benım iğneden sonra 17. gunde idrarda bellı oldu. inş. sende hamilesındır canım umudunu kaybetme ..........

canım eğer kocan sigara içiyorsa havuç suyunu verme iyi değilmiş

ne zamanları içiyosunuz incir suyunu yada bi ölçüsü varmı

canım sabahları ve öğlenleri aç karnına içiyorsun. ben 2.5 su bardağına 7-8 inciri yıkayıp ortadan ikiye böldüm ve kaynattım

canım inşallah hamişsindir ben adetime 6 gün kala öğrendim

bol hamişli bi gün ve bol hamişli bi hafta olsun inşalllah beklemedeki arkadaşlar inşallah hamişsinizdirrr

bade ve esraie teşekkürler canım. ya adet öncesi bacağım ağrır hep .o yüzden pek ümitlenemiyorum.test yapmıcam oyüzden adet olursam çok şaşmaz benim zaten salı ya da çarşamba olurum olmazsam perşembe sabah test yaparım.umarım bebiş vardır ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…