bende ikinci bebeğimi istiyorum daha yeni 2 aydır ama olmadı bakalım inşallah bu ay olur nasipse
gülay mrb ilk aşılamada klomen kullanmaya başladığında incir kürünede başla çok faydalı doktoruma sordum evet çok faydalı yapabilirsin dedi.ve arkadaşım incir küründen hamile kaldığını söylüyo şimdide ikizleri olcak.15 gün ara vererek içiyo 42 gün boyunca.bende ilaçla birlikte başladım.
gülay benim dedğim sadece incir suyu havuş sperm hareketliliği için diye bi,liyorum. dr incir için yap faydasını görürsün ilaç kullansan bile bi yan etkisi yok dedi.soğanı da dene eğer lökositin varsa iyi geliyo iltihap sökücü yani.rahim yumurtalık tüplerin ve idrar yolları iltihabı için.sonuçta hepsi bitkisel eğer tatlarını yadırgamassan denemeye değer.
kızlar ya adetime 3-4 gün var 15inde olmam gerek. şeyim sızlıyo sanki ara ara kasığımda batmalar oluyo. benim adet öncesi hep bacağım ağrır. şimdi de ağrıyo. olmasa umutlancam da. malesef umutlanamıyorum. .bakalım yüzümüz gülecek mi.hayırlısı artık. kaçında yapsam çıkar test sizce yoksa da heveslenmem hiç değilsse dimi kızlar. akıl verin bana.ama çatlatma iğnesi de oldum yanıltıp boşa sevinmiyim. hıııııı ne dersiniz.
umutsuz bide şimdi doktoruma sordum keçiboynuzu ve havuç için.içebilir evet sayıyı artırır ama hareket oranını değiştirmez bize bi faydası yokmuş bana bıraktı deneyebilirsin dedi.eşimde sperm hareketsizliği varda bunun için bildiğin bişiy varmı ya kusura bakma çok soru sordum ama.
kimse yapmıyomu bu inciri kızlar?
ne zamanları içiyosunuz incir suyunu yada bi ölçüsü varmı
kızlar ya adetime 3-4 gün var 15inde olmam gerek. şeyim sızlıyo sanki ara ara kasığımda batmalar oluyo. benim adet öncesi hep bacağım ağrır. şimdi de ağrıyo. olmasa umutlancam da. malesef umutlanamıyorum. .bakalım yüzümüz gülecek mi.hayırlısı artık. kaçında yapsam çıkar test sizce yoksa da heveslenmem hiç değilsse dimi kızlar. akıl verin bana.ama çatlatma iğnesi de oldum yanıltıp boşa sevinmiyim. hıııııı ne dersiniz.
canım eğer kocan sigara içiyorsa havuç suyunu verme iyi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?