Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allahım isteyen herkeze hayırlı bebişler versin ya. bende 1yıl oldu evleneli ve çok istiyorum.10aydır korunmuyorum ama olmuyor.kaç kez doktora gittim bişeyin yok dediler.en son özele gittim yumoşlarım tembelmiş.şimdi klomen tedavisine başladım. başta çok üzüldüm ama stedi arkadaşların sabrı beni çok etkiledi ve artık bende sabırla bekliyorum.burada güzel haberleri duynca çoook mutlu oluyorum.

kızlar herkez aynı şekilmi tedavi mi görüyor.ben şimdi hapım bitince 5gün sonra adet olucam.5.günü klomene başlıyorum

herkese günaydın kızlar. güzel bir hafta diliyorum herkese. maksimen evet canım adetin 3-4-5 günleri başlanıyor klomene. buna doktorlar karar veriyor. daha sonra da yumurta takibine çağırıyorlar ilaç bittiğinde. hayırlı olsun tedavin.

günaydın arkadaşlar bende dün başladım klomen kullanmaya ama sabahmı yoksa akşammı içmek doğru yada fark edermi yardımcı olursanız sevinirim

nisan ayı listesinden beni silermisiniz.bazı sorunlarımız var benim hamile olmam imkansız.allah herkese gönlünün istediğini versin.

meraba arkadaşlar. beb cumartesi hsg çektirdim. hala çok ağrım. doktor ilacın tüpün birinden çok kolay geçtiğini diğerinde geçerken zorlandığını ama ikisininde açık çıktığını söyledi. çok acı çektim halada çekiyorum ama açık çıktı diye seviniyorum. eşimde sperm testi verdi. bütün değerleri çok güzel ama harakartilik %7 en az %50 olması gerekirmiş. yani çok az. arkadaşklar hareketliliği arttırmak için ne yapabilirim. ne olur bir akıl verin. yardımcı olun lütfen.

Geçmiş olsun KARMENCıĞıM. demek o kadar sancılı oluyor bu hsg dedikleri. sana da eşine de acil şifalar dilerim Allahtan.

ben varım canım ilk kez klomen kullandım ve hamile kalldım ınanın bu hap çok etkılı 1yıldır istıyorduk 2yıllık evlıyım bu ay olduuu

badeeee sen süpersin canım. o yüzden bir defa da oldu. Yüce Rabbiimmm ınşallahh aynı güzellikle aynı sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder...

kızlar selam... bugün hatta az önce regl oldum.

en son 11 şubatta regl olmuştum. klomen kullandım günde 2 tane içtim. ama yumurtalar 15mm de kaldı. iğne de oldum bi umut ama progesteron tahlilinde yumurtlama olmamışçıktı. bende çok üzüldüm hatta ara veriyorum dedim. kilo vericem dedim.
bu arada 4 kilo verdim. devede kulak kalıyo fazlalıklarımın yanında ama hiç yoktan iyidir di mi?

neyse.... şimdi kararsızım. doktora gitsem klomen verecek yine yineyine.... hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum artık! bi taraftan soğan suyu mu içsem diyorum? bi taraftan bal-tarçın-çörekotu karışımı var... ne yapsam şaşırdım artık!

badeeee sen süpersin canım. o yüzden bir defa da oldu. Yüce Rabbiimmm İnşallahh aynı güzellikle aynı sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip eder...

canım benım tşk ederım ama şunu söyleyım gercekten ben çok dua ettım arkadaşlar gece gunduzz lütfen ınanın ve dua edın bırde arkadaşlar hamnile kalanlara cevrenızdede olabılır lütfen sevının allahım banada nasip et dıye içinizden geçirin ben öyke yaptım arkadaşlar sakın İSYANA gıtmeyın ALLAHIM benım neden olmuyor dıye içinizden bile geçirmeyın lütfrn kalbinizi ferah tutun bende çok umutsuzdum pcosluyum hemde ama RABBIM verdi dileyen herkesede versin ve ALLAHIM tamamına erdırsın

selam kızlar
bade22 canım yaşadıgın sevinci okurken gözlerimden aktı indi gözyaşım ne güzel bi sevinçti o öyle telaşın falan o kadar yansımıştıki yazılarına Allah saglıklı dogmasını nasip eder inşallah.

ben cumartesi dr gittim ama memnun kalmadım sayılır gine eski doktoruma gidicem vajinal untrasonla
muayene etti bi şey yokmuş temiz dedi dr.bu arada benim kocacıım halen sperm testi yaptırmadı beni deli ediyor çıkacak sonuçtan korkuyor biliyorum ama ne yapalım bi sorun varsa tedavi olmak gerekiyor
bana söz verdi bu ayın sonuna dogru gidicez gine batı bahata gidicem eski doktoruma sperm testini yaptırcaz bu ay ilaç falan içmiyorum adetim biteli 4 gün falan oldu incir yapsam ben de şimdi faydası olurmu bide kaç gün uyguluyoruz inciri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…