Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Emelciğim ben de adetimin 7. günü başladım incire. Geç falan deme demişti bi arkadaşım, ben de başlamıştım. Ayıptır söylmesi ben bi de kaynatmadım yedim...Bilmem artık bir faydası olur mu? Zararı da yoktur sonuçta. Tek zararı fazla gramajlarımıza biraz daha ekleyebilir. Amannn olsun beyaa. Accık balık etli olsak ne olcek ki dimi ama.

canım bende yemegi düşünüyorum çalışıyorum sabahları falan kaynatamam
bugün başlayım o zaman benim kiloyla problemim yok zayıfım ben umutlu hatta 3 kilo almak istiyorum bugün incir yemege başlıycam kaç gün yemeliyim şekerim

kızar adetime iki gün kaldı ama hiç umutlu değilim.adetten 5 gün önce test yapyım bişey çıkmadı hayalet çizgi dedikleri gibi bir çizgi çıktı.

kızar adetime iki gün kaldı ama hiç umutlu değilim.adetten 5 gün önce test yapyım bişey çıkmadı hayalet çizgi dedikleri gibi bir çizgi çıktı.

aymunel hayalet çizgi dediğin nasıl birşey be canım. ikinci çizginin silik olması gibi bişi miCADIARZU eğer öyleyse şimdiden kutlamalıyız bence seni. çünkü ikinci çizgi silik bile olsa hep güzel haberi verdi arkadaşlar bize. umarım senin de güzel haberini en kıza zamanda alırız:Saruboceq:

emelciğim bir hafta boyunca hergün yedim ben. daha sonra bıraktım. sen daha bile fazla yesen olur. hem bak belki de o 3 kiloyu alırsın. hayırlısı olsun canımıniçi.

herkese selamlar emel bende aynı dertten müzdaripim eşim sperm testi vermekten kaçınıyo doktorda ısrarla istiyo bilmem lazım diyo ilaçları hep sana yüklüyoruz olmuyo böyle dyo cok mahçup oluyorum valla onun derdi laboratuvar ortamında vermek istememisnden kaynaklanıyo artık gitcem labaratuvarla konuşcamda evde yaptırım oraya teslim etmem mümkün mü onu ögrencem 1 saat içindede ölüyo spermler 1 saat içinde bakılması gerekiyo bende bu ay dinlenmedeyim dogum kontrol hapı kullanıyorum bi dahaki ay seraphone diye yumurtlama ilacına başlıcaz umarım bi faydası olur

selam kızlarrr,
dün benim kırmızılar geldi maalesef..daha önce de belirttiğim gibi bu ay yumoşlarım çok geç oluştuğu için aşılama ertelenmiş ve spontana bırakılmıştı..vee yine 35. gün regl oldum yani..3 aydır 35 günde bir regl oluyorum ve bu durumda gelecek ayki regl tarihim de 16 mayıs ranacığım
bu arada diyet yapıp, kondüsyon bisikletine biniceeeem..kar kardır diyorum hani gebelik öncesi ne kadar kilo versek iyi değil mi...
sevgiler herkese...

canım benim yaa sorma bende o kadar çok mahçup oluyorumki dr ama inşallah bu ay çıkmadan yaptırcak söz verdi artık bakalım görcez
bu arada evdede yapılabiliyor yakın bi yer varsa testi yapan hastane yada lab.falan 40 dakka geçmeden götürebilirsin bana öyle demişti drum.hatta hastaneden bana kap bile verdiler

bende bu hafta halletmeyi düşünüyorum bu işi doktorun önerdiği bi laboratuvar var orayla konuşcam şimdi hemen teslim eder etmez bakarsalar evde yaptırıp götürücemonu bile ben götürcekmişim düşün yani çarşamba bi görüşüp perşembe halletmem lazım cumada doktora gösteririm umarım bi sorun çıkmaz

Cerotom aşkumm sağlıkk olsunn..Yılmakk yolaa devam ediyoruzzz..Herşeyy---çocukk--içindelikafadulden:lepi:

benimki benden çok istiyor bebişimiz olsun ama adam gidip test yaptırmıyor kavga ettim olmadı güzellikle anlattım olmadı kaç aydır ugraşıp duruyorum inşallah vazgeçmezde bu ay gideriz bide bana işini bahane ediyor gitmemek için.sende sor canım lab.sen götürürsün bi koşu delikafadulden ne yapalım artık yapmıycagımız bi şey kalamadı

Geçmiş olsun canım demek ağrılı oluyo çok, ama sonuç iyi çıkmış önemli olan o, hem hsg yi de atlatmış oldun...

esraie tebrikler canııım

sağol canım darısı başına

canım incir kürünü denemeni tavsiye ederim. bendede yumurtlama zayıflığı varmış dr öyle demişti.incir kürünü yapmıştım

Geçmiş olsun canım demek ağrılı oluyo çok, ama sonuç iyi çıkmış önemli olan o, hem hsg yi de atlatmış oldun...

evet canım bebişim olsunda onun için her acıya katlanırım ben. ama eşimin sperm hareketi az işte onu ne yapıcaz bilmiyorum. arkadaşlara sordumda cevap veren olmadı. benim geçen ay 4 yumurta vardı 3 ü çatladı biri çatlamayıp kist yaptı. belki hamile kalamamın sebebi eşim hareketli sperm sayısının az olmasıdır.

nisan ayı listesinden beni silermisiniz.bazı sorunlarımız var benim hamile olmam imkansız.allah herkese gönlünün istediğini versin.

canım niye imkansız rabbim için imkansız diye birşey yok

canım geçmiş olsun. malum şeyden 1 saat önce eşine sert bir kahve yap.ve sigara içmiyorsa havuş suyu içsin

canım incir kürünü yapmanı tavsiye ederim. ayrıca öncelikle bebiş olmuyor diye hormonlarının seninle dalga geçmesini engelle

canım ağzına sağlık çok güzel yazmışsın

canım incir suyu 5 dak. hazırlanıyor.canım hemen başla bişey olmaz.benim eşimde vermek istememişti ama drlar öncelikle istediğini söyledi demiştim ve ikna olmuştu

canım biz uğraşıyoruz birşey yok en son erkeğe bakılıyor erkekte sorun çıkıyor çektiklerimiz cabası oluyor. önce erkeğe bakılmalı bence

karmencim benimde eşimin testinden sonra hsg ister herelde ama ben çok tırsıyorum nasıl oluyr biraz bahsedermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…