Emelciğim ben de adetimin 7. günü başladım incire. Geç falan deme demişti bi arkadaşım, ben de başlamıştım. Ayıptır söylmesi ben bi de kaynatmadım yedim...Bilmem artık bir faydası olur mu? Zararı da yoktur sonuçta. Tek zararı fazla gramajlarımıza biraz daha ekleyebilir. Amannn olsun beyaa. Accık balık etli olsak ne olcek ki dimi ama.
kızar adetime iki gün kaldı ama hiç umutlu değilim.adetten 5 gün önce test yapyım bişey çıkmadı hayalet çizgi dedikleri gibi bir çizgi çıktı.
ben cumartesi dr gittim ama memnun kalmadım sayılır gine eski doktoruma gidicem vajinal untrasonla
muayene etti bi şey yokmuş temiz dedi dr.bu arada benim kocacıım halen sperm testi yaptırmadı beni deli ediyor çıkacak sonuçtan korkuyor biliyorum ama ne yapalım bi sorun varsa tedavi olmak gerekiyor
bana söz verdi bu ayın sonuna dogru gidicez gine batı bahata gidicem eski doktoruma sperm testini yaptırcaz bu ay ilaç falan içmiyorum adetim biteli 4 gün falan oldu incir yapsam ben de şimdi faydası olurmu bide kaç gün uyguluyoruz inciri
herkese selamlar emel bende aynı dertten müzdaripim eşim sperm testi vermekten kaçınıyo doktorda ısrarla istiyo bilmem lazım diyo ilaçları hep sana yüklüyoruz olmuyo böyle dyo cok mahçup oluyorum valla onun derdi laboratuvar ortamında vermek istememisnden kaynaklanıyo artık gitcem labaratuvarla konuşcamda evde yaptırım oraya teslim etmem mümkün mü onu ögrencem 1 saat içindede ölüyo spermler 1 saat içinde bakılması gerekiyo bende bu ay dinlenmedeyim dogum kontrol hapı kullanıyorum bi dahaki ay seraphone diye yumurtlama ilacına başlıcaz umarım bi faydası olur
canım benim yaa sorma bende o kadar çok mahçup oluyorumki dr ama inşallah bu ay çıkmadan yaptırcak söz verdi artık bakalım görcez
bu arada evdede yapılabiliyor yakın bi yer varsa testi yapan hastane yada lab.falan 40 dakka geçmeden götürebilirsin bana öyle demişti drum.hatta hastaneden bana kap bile verdiler
bende bu hafta halletmeyi düşünüyorum bu işi doktorun önerdiği bi laboratuvar var orayla konuşcam şimdi hemen teslim eder etmez bakarsalar evde yaptırıp götürücemonu bile ben götürcekmişim düşün yani çarşamba bi görüşüp perşembe halletmem lazım cumada doktora gösteririm umarım bi sorun çıkmaz
canım inşallah yumoşların büyür ve içine bebiş kaçar
meraba arkadaşlar. beb cumartesi hsg çektirdim. hala çok ağrım. doktor ilacın tüpün birinden çok kolay geçtiğini diğerinde geçerken zorlandığını ama ikisininde açık çıktığını söyledi. çok acı çektim halada çekiyorum ama açık çıktı diye seviniyorum. eşimde sperm testi verdi. bütün değerleri çok güzel ama harakartilik %7 en az %50 olması gerekirmiş. yani çok az. arkadaşklar hareketliliği arttırmak için ne yapabilirim. ne olur bir akıl verin. yardımcı olun lütfen.
esraie tebrikler canııım
allahım isteyen herkeze hayırlı bebişler versin ya. bende 1yıl oldu evleneli ve çok istiyorum.10aydır korunmuyorum ama olmuyor.kaç kez doktora gittim bişeyin yok dediler.en son özele gittim yumoşlarım tembelmiş.şimdi klomen tedavisine başladım. başta çok üzüldüm ama stedi arkadaşların sabrı beni çok etkiledi ve artık bende sabırla bekliyorum.burada güzel haberleri duynca çoook mutlu oluyorum.
Geçmiş olsun canım demek ağrılı oluyo çok, ama sonuç iyi çıkmış önemli olan o, hem hsg yi de atlatmış oldun...
nisan ayı listesinden beni silermisiniz.bazı sorunlarımız var benim hamile olmam imkansız.allah herkese gönlünün istediğini versin.
meraba arkadaşlar. beb cumartesi hsg çektirdim. hala çok ağrım. doktor ilacın tüpün birinden çok kolay geçtiğini diğerinde geçerken zorlandığını ama ikisininde açık çıktığını söyledi. çok acı çektim halada çekiyorum ama açık çıktı diye seviniyorum. eşimde sperm testi verdi. bütün değerleri çok güzel ama harakartilik %7 en az %50 olması gerekirmiş. yani çok az. arkadaşklar hareketliliği arttırmak için ne yapabilirim. ne olur bir akıl verin. yardımcı olun lütfen.
kızlar selam... bugün hatta az önce regl oldum.
en son 11 şubatta regl olmuştum. klomen kullandım günde 2 tane içtim. ama yumurtalar 15mm de kaldı. iğne de oldum bi umut ama progesteron tahlilinde yumurtlama olmamışçıktı. bende çok üzüldüm hatta ara veriyorum dedim. kilo vericem dedim.
bu arada 4 kilo verdim. devede kulak kalıyo fazlalıklarımın yanında ama hiç yoktan iyidir di mi?
neyse.... şimdi kararsızım. doktora gitsem klomen verecek yine yineyine.... hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum artık! bi taraftan soğan suyu mu içsem diyorum? bi taraftan bal-tarçın-çörekotu karışımı var... ne yapsam şaşırdım artık!
canım benım tşk ederım ama şunu söyleyım gercekten ben çok dua ettım arkadaşlar gece gunduzz lütfen ınanın ve dua edın bırde arkadaşlar hamnile kalanlara cevrenızdede olabılır lütfen sevının allahım banada nasip et dıye içinizden geçirin ben öyke yaptım arkadaşlar sakın İSYANA gıtmeyın ALLAHIM benım neden olmuyor dıye içinizden bile geçirmeyın lütfrn kalbinizi ferah tutun bende çok umutsuzdum pcosluyum hemde ama RABBIM verdi dileyen herkesede versin ve ALLAHIM tamamına erdırsın
ben cumartesi dr gittim ama memnun kalmadım sayılır gine eski doktoruma gidicem vajinal untrasonla
muayene etti bi şey yokmuş temiz dedi dr.bu arada benim kocacıım halen sperm testi yaptırmadı beni deli ediyor çıkacak sonuçtan korkuyor biliyorum ama ne yapalım bi sorun varsa tedavi olmak gerekiyor
bana söz verdi bu ayın sonuna dogru gidicez gine batı bahata gidicem eski doktoruma sperm testini yaptırcaz bu ay ilaç falan içmiyorum adetim biteli 4 gün falan oldu incir yapsam ben de şimdi faydası olurmu bide kaç gün uyguluyoruz inciri
herkese selamlar emel bende aynı dertten müzdaripim eşim sperm testi vermekten kaçınıyo doktorda ısrarla istiyo bilmem lazım diyo ilaçları hep sana yüklüyoruz olmuyo böyle dyo cok mahçup oluyorum valla onun derdi laboratuvar ortamında vermek istememisnden kaynaklanıyo artık gitcem labaratuvarla konuşcamda evde yaptırım oraya teslim etmem mümkün mü onu ögrencem 1 saat içindede ölüyo spermler 1 saat içinde bakılması gerekiyo bende bu ay dinlenmedeyim dogum kontrol hapı kullanıyorum bi dahaki ay seraphone diye yumurtlama ilacına başlıcaz umarım bi faydası olur
İnşallah canıma.s..... çok ağrımda yok acaba çatlamadımı diye düşünüyorum..ama umutsuzluk yok.. Hamişlerin duası kabul olur derler dediğin gibi bebiş kaçar inşallah..
evet canım bebişim olsunda onun için her acıya katlanırım ben. ama eşimin sperm hareketi az işte onu ne yapıcaz bilmiyorum. arkadaşlara sordumda cevap veren olmadı. benim geçen ay 4 yumurta vardı 3 ü çatladı biri çatlamayıp kist yaptı. belki hamile kalamamın sebebi eşim hareketli sperm sayısının az olmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?