karmencim benimde eşimin testinden sonra hsg ister herelde ama ben çok tırsıyorum nasıl oluyr biraz bahsedermisin
canım 2 dakika falan sürdü. sedyeye yatırıyorlar. doktar bir alet sokuyor içeri. sonra vajinaya uyuşturucu iğne yapıyor. iğne pek acıtmıyor. ondan sonra :çok üzgünüm: içeri ilaçlı su veriyor. ondan sonra çok acıdı benim. doktor dediki kanalın birinden geçerken çok zorlanmış o yüzden çok acımış.
canım sanada çok geçmiş olsun ben çok korkuyorum yaa nasıl çektircem bayıltmıyorlarmı
Emelciğim ben de sperm testini yaptırırken birhayli sorun yaşamıştım... Evde yapabilmemiz için seninki gibi bir bardak vermişlerdi bana da. Ama o spermi götürürken bardağı koltuk altında muhafaza etmen gerekiyor biliyorsun dimi. yani sıcak olmalı. bir de 3 günlük cinsel perhizden de bahsettiler umarım. biz herşeye katlanıyoruz da, beyler çok fazla nazlı oluyorlar. herşey istedikleri anda, istedikleri şekilde olsun istiyorlar. ama ne yapalım bizler de uğraşarak elde edeceğiz inşallah bebişlerimizi. Allah kolaylık versin canıımm...
aymunel hayalet çizgi dediğin nasıl birşey be canım. ikinci çizginin silik olması gibi bişi miCADIARZU eğer öyleyse şimdiden kutlamalıyız bence seni. çünkü ikinci çizgi silik bile olsa hep güzel haberi verdi arkadaşlar bize. umarım senin de güzel haberini en kıza zamanda alırız:Saruboceq:
evet canım bebişim olsunda onun için her acıya katlanırım ben. ama eşimin sperm hareketi az işte onu ne yapıcaz bilmiyorum. arkadaşlara sordumda cevap veren olmadı. benim geçen ay 4 yumurta vardı 3 ü çatladı biri çatlamayıp kist yaptı. belki hamile kalamamın sebebi eşim hareketli sperm sayısının az olmasıdır.
kızlar bende bugn hsg çektirdim canım çok yandı hala daha ağrım var, aleti yerleştirirken çok fazla canım yandı ama ilacı verirken ağrım olmadı neyseki tüplerde sorun yokmuş açık çıktı. karmencim benim eşimdede aynı sorun var hareketli sperm sayısı % 20 lerde en az %50 olması lazımmış, dr hiçbir ilaçda vermedi anca aşılamaya yönlendirdi, nasıl hareketlendircez bu spermleri bi fikri yada tavsiyesi olan varmı arkadaşlar:)))
:dance:gÜNAYDINN kızlarr:Herkeze hayırlıı sağlık dolu bir gün diliyırumm.Rabbim kazalardan belalardan hastalıklardan koru bizleri:Saruboceq:
Şafak 4 heyecanlandım şimdidelikafadulden
ha gayret balsuratcım. Sen başlatırsın inşallah furyayı. Bir üst msjda yazdığım gibi. Biz de arkadan paldır küldür geliriz. İnşallah...:Saruboceq:
Regl olan,film çektiren,ilaç kullanan, yeni kullanmaya başlayan,hamile miyim diye bekleyen,kür yapan yada yapmayı düşünen,kocalarını ikna etmeye çalışan umutlu olan,umutsuz olan vee boş boş bekleyen tüm kızlar hepinize günaydın.
kızlar merhaba bana yardın edın lutfen aranızda clomen gunde 3 sefer kullanan varmı?bana cevap versınsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?