Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar merhaba bana yardın edın lutfen aranızda clomen gunde 3 sefer kullanan varmı?bana cevap versınsenağlama

aylinam klomeni ben günde 2 kere kullandım, ama 3 kere kullanan da çok var bu siteden duyduğum, max. doz değil zaten endişelenme , dr. yumurtalıklarının durumuna göre veriyo, ne zaman başladım umarım sonuç alırsın .

günaydın kızlarrrrrrrr.şu beklemedeki arkadaşlardan haber gelsede hamiş olan varsa bizde kendileriyle umutlansak fena mı olur??a.sa.s

:1rolleyes: canım gunde 4 adet mı içiyorsun?? bana doktor 2 tane yazmıştı kullandım ama fayda etmedi şimdi de ben kendım dozunu 3 e cıkartmak ıstıyorum ama korkum vardı cok sıkıldım.sen 4 taneyı ıcınce yumurtaların ne durumda ozaman?
Selam canım ben klomende rekorum 4 tane kulalnıyorum neden ağlıyosun:jeyyar:

kızlar bide birşey kafamı kurcalıyor beni aydınlatın lütfen.Şimdi benim dr ilk önce SPERMıOGRAM istemişti eşimden sağolsun dediği gün gittik verdi ama sonucua dr normal diye cevap verdi bizde sevindik fakat burdan okuyorum 1. saatte haraketlilik %50 yada üzeri diyolar ama bizim sonuçta tam anlamıyorum en yüksek rakamda şu yazıyor:1/2 SAAT HIZLI ıLERLEYıCı %40,1/2 SAAT ıLERLEYıCı %20,1/2 SAAT LOKAL HAREKETLı %10,1/2 SAAT HAREKETSıZ %30.2.satte:2.SAATHIZLI ıLERLEYıCı%30,2.SAAT ıLERLEYıCı%20,2.SAAT LOKAL HAREKETLı%20, 2.SAAT HAREKETSıZ%30 hareketle ilgili sonuçlar bunlar zaten diğerlerinin yanında birimleri yazıyor onlara baktığımda herşey normal ama bu hareket işini çözemedim...bide sorun varsa niye dr herşey normal dedi sizce???:uhm::uhm::uhm:

3 mayısta adet olacak 5 gunumden başlayacagım şimdilik bu ay dinlenmedeyım.umarın bende hamiş kalırım artık 27 ayım doldu.28 cisını ıstemıyorum.gebe kalmak ıstıyorumsenağlama

Canım benim klomenle 1.Ayımda: 2 tane klomenle 1 yumoş olmuştu.
Sonra doktor 2.Ayımda dr :günde 4 taneye çıkardı... 4 yumoş oldu...
3.Ayımda :4 klomenle 3 yumoş oldu..
4.Ayımda :4 klomenle 1 yumoş oldu sadece bu ay az oldu dr da şaşırdı..Pkolu olduğum için ben bu kadar içiyorum ..Sen dr danışsaydın keşke
:1rolleyes:

3 mayısta adet olacak 5 gunumden başlayacagım şimdilik bu ay dinlenmedeyım.umarın bende hamiş kalırım artık 27 ayım doldu.28 cisını ıstemıyorum.gebe kalmak ıstıyorumsenağlama

Canım bence morelini bozma benimde 27.ayım bu ayy olmasada sağlık olsunn..Ben 30ay.40ayda beklemeye razıyım yeterki sağlığımız yerinde olsun herşeyde bir hayır vardır diye düşünyasakkelime

balsurat sagol canım ben pcos degılım ostrojen hormonum biraz düşük günde 2 clomen içtigimde 3 yumoş oldu ama sadece bir tanesi büyümuş.yumurtalarım biraz tembel galiba.doktordan acıkcası bıktım artık iş yerınden de izin alamıyorum artık.kendım dedım dozunu yukselterım ve bu son artık clomen fılan ıstemıyorum.zanedıyorum gunde 3 tanesıne yukseltırsam yumurtalıklarım uyanacak ha??

aslında doktor bana aşilamayı öneriyor ama eşim istemıyor.yok illede dogal yoldan diyor.mudahaleye yanaşmıyor.ikna edemıyorum.ne yapayım bende boyle son olarak clomen ıçeyım olmazsa beklerım.adamcagız beklemekten bıkar ve aşilamaya yanaşırse ozaman yaparız.işte boyle....

olabilir canım neden olmasın. Bak ben günde 3 tane kullanmıştım. 4 yumoşum oldu. Birde adçayı içsene. Adetin 1. Gününden 12. Gününe kadar. Günde 2 bardak. Onda östrojen varmış canım. Bir araştır istersen.

kızlar ben hep aynı şeyi söylüyorum umudunuzu sakın yitirmeyin bigün mutlaka kavuşacaksınız bebişlere bende klomenle hamile kaldım mayısta dogumum var kızım olacak inşlh.
sizlerinde hayırlı haberlerini beklıyorum

kızlar ben hep aynı şeyi söylüyorum umudunuzu sakın yitirmeyin bigün mutlaka kavuşacaksınız bebişlere bende klomenle hamile kaldım mayısta dogumum var kızım olacak inşlh.
sizlerinde hayırlı haberlerini beklıyorum

canım dr un hangi miktarı öneriyorsa o kadar iç bence.ben sadece günde 1tane 5 adetle kist oldum.ve yok etmek için uğraştım birde.şimdi ise yeni adet oldum.bir iki ay da bu günü bekledim.bence dr una uy.aşılamayıda dr anlatsın eşine bence.belki ikna olur.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım klomende 2. ayım geçen ay 15 cm kadar yumurta büyüdü bakalım bu ay nolucak çok merak ediyorum.inşallah allahım hepimize nasip eder o güzelliği:CüvCüv:

ben klomen ve ovitrelle ile ilk ayda hamile kaldım. (yaş 40) ama 2 aylık bebeğimin kalbi durdu (( ilaçtan mı diyede endişelenmedim değil. bu tür tedavilerden sonra bebeklerde bir sıkıntı oluyor mu bilginiz varmı? toplam 3 kere doğal yoldan denedik. 4. klomenliydi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

:roflol::roflol::roflol: seldam sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün e mii..kız kendimi dinazor gibi hissediyorum zaten, cuk oturdu her anlamda...:))))
günaydın mesajın da ayrıca evlere şenlik arkadaşım..işte pozitif enerjinin anası dinazor seldaa:))))
canım çok öptüm seni...kırmızıları sevmeye başladım ben..tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın yani:))))) delirdim mi ne dersin-tatlicadiarzu-

canım ben bundan 7 sene önce kızıma da klomen tedavisi ile hamile kaldım ve çok kişi de bu şekilde bebek sahibi oluyor..ben zannetmiyorum ilaçtan olabileceğini..inşallah tekrar olur canım meleğin..sevgiler

selda canım dünkü mesajımda gözden kaçmış sanırım, beni 16 mayıs olarak ekleyebilirsen sevinirim..son liste ranadan gelmişti rana diye yazmıştım o yüzden..mucuxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…