kızlar merhaba bana yardın edın lutfen aranızda clomen gunde 3 sefer kullanan varmı?bana cevap versınsenağlama
Selam canım ben klomende rekorum 4 tane kulalnıyorum neden ağlıyosun:jeyyar:
aylinam klomeni ben günde 2 kere kullandım, ama 3 kere kullanan da çok var bu siteden duyduğum, max. doz değil zaten endişelenme , dr. yumurtalıklarının durumuna göre veriyo, ne zaman başladım umarım sonuç alırsın .
:1rolleyes: canım gunde 4 adet mı içiyorsun?? bana doktor 2 tane yazmıştı kullandım ama fayda etmedi şimdi de ben kendım dozunu 3 e cıkartmak ıstıyorum ama korkum vardı cok sıkıldım.sen 4 taneyı ıcınce yumurtaların ne durumda ozaman?
3 mayısta adet olacak 5 gunumden başlayacagım şimdilik bu ay dinlenmedeyım.umarın bende hamiş kalırım artık 27 ayım doldu.28 cisını ıstemıyorum.gebe kalmak ıstıyorumsenağlama
balsurat sagol canım ben pcos degılım ostrojen hormonum biraz düşük günde 2 clomen içtigimde 3 yumoş oldu ama sadece bir tanesi büyümuş.yumurtalarım biraz tembel galiba.doktordan acıkcası bıktım artık iş yerınden de izin alamıyorum artık.kendım dedım dozunu yukselterım ve bu son artık clomen fılan ıstemıyorum.zanedıyorum gunde 3 tanesıne yukseltırsam yumurtalıklarım uyanacak ha??
balsurat sagol canım ben pcos degılım ostrojen hormonum biraz düşük günde 2 clomen içtigimde 3 yumoş oldu ama sadece bir tanesi büyümuş.yumurtalarım biraz tembel galiba.doktordan acıkcası bıktım artık iş yerınden de izin alamıyorum artık.kendım dedım dozunu yukselterım ve bu son artık clomen fılan ıstemıyorum.zanedıyorum gunde 3 tanesıne yukseltırsam yumurtalıklarım uyanacak ha??
kızlar mrb bende klomen e mart ayında başladım bakalım hayırlısı
Regl olan,film çektiren,ilaç kullanan, yeni kullanmaya başlayan,hamile miyim diye bekleyen,kür yapan yada yapmayı düşünen,kocalarını ikna etmeye çalışan umutlu olan,umutsuz olan vee boş boş bekleyen tüm kızlar hepinize günaydın.
Ranacım regl olmana sevindim. Daha doğrusu tedaviye başlayabilecek olmana. Hayırlısı olsun canım arkadaşım. .Tez zamanda sevinirsin (iz) inşallah. Mesela mayıs ayı gibi.hihoyyyt
cerotum geldi mi yine kırmızılar kızzz. Topiğin dinozorları olduk neredeyse yahu.. Birimiz hamiş kalsak yemin ederim arkası çorap söküğü gibi gelecek.İnanıyorum buna yürekten. Allahım duy sesimizi:Saruboceq:
ben klomen ve ovitrelle ile ilk ayda hamile kaldım. (yaş 40) ama 2 aylık bebeğimin kalbi durdu(( ilaçtan mı diyede endişelenmedim değil. bu tür tedavilerden sonra bebeklerde bir sıkıntı oluyor mu bilginiz varmı? toplam 3 kere doğal yoldan denedik. 4. klomenliydi oldu.
selam kızlarrr,
dün benim kırmızılar geldi maalesef..daha önce de belirttiğim gibi bu ay yumoşlarım çok geç oluştuğu için aşılama ertelenmiş ve spontana bırakılmıştı..vee yine 35. gün regl oldum yani..3 aydır 35 günde bir regl oluyorum ve bu durumda gelecek ayki regl tarihim de 16 mayıs ranacığım
bu arada diyet yapıp, kondüsyon bisikletine biniceeeem..kar kardır diyorum hani gebelik öncesi ne kadar kilo versek iyi değil mi...
sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?