canım çook sevindim.ne mutlu sana.kucanada alırsın inş.darısı bizim
başimiza inş.ya böyle hamişleri duyunca bizlere çok umut oluyor ve daha
çok azimle sabırla bekliyoruz..sonuçta hepimiz benzer rahatsızlıları yaşıyoruz..
Ve sizler olduysanız bizler neden olmalayımki.......rabbim inş.tüm isteyenlere verir
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. Tekrar tebrikler
:1hug:
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah... Biraz umutsuzluğa düşmüştüm adet tarihim yaklaştı ya iyice gerildim ama ne güzel bir umut oldu, hemde hiç beklemediğin bir anda ne güzel.. Tekrar tebrikler canımhihoyyyt
kızlar yaa sigarayı bıraktım bırakmak zorundaydım çnkü drum kesn bırakmalısn yoksa tedavine bu şeklde devam edemeyiz dedi bnde bıraktm ama okdr zorki off cnmda nası çekiyo bi sigara olsada içsem şölee yaa
bu ardaa siz klomeni her gün aynı saatlerdemi almaya çalışıyosnz bn dün akşam aldım bide bugününkinide az önce aldm far yaparmı???:smiley-cool:
sonunda hamıs lıstesıne gırmeyı becerdım rabbım bıde kucagıma almayı nasıp etsın arkadaslar hıc umutsuzluga kapılmayın hıc ummadıgınız anda gelıverıyo bebısınız ANLAMIOSUNUZ BILE
yaa ne yapim şimdi bana bi akıl verin kızlar test yaptırayımmı:1no2:
bence cesaretini toplayıp bi an önce yaptır testi. tek yaptığın sonucu ertelemek olacak çünkü. inşallah güzel haberi verirsin. ama olmazsa da çok üzülme. Sağlıklı olduğumuz sürece denemeye devam edeceğiz. Allah herkese bebeğini koklamayı nasip etsin.
bana özellikle vurgulamıştı aynı satte almamı.
sigara konusunda da :lepi: tebrikler. darısı başıma.
kızlar benim kafam çok karışık bana yardımmm edin.. 30 martta aşılamam yapılmıştı... 16 nisanda adet gördüm 6 gün sürerdi normalde ama bu ay 3 gün sürdü şu anda hala göğüslerimde sancı var.. geceleri yatamıyorum o kadar yani.. biraz önce doktorumu aradım test yaptır üstüne görmüş olabilirsin diyor. bende negatif sonucunu duymak istemediğimden yaptırmak istemiyorum yani iyice zor geçiyor bana bu ay delirecem valla... bu arada benim 2 sene önce düşüğüm olmuştu onuda üstüne görme dedikleri şekilde hamiş kalmıştım.. yaa ne yapim şimdi bana bi akıl verin kızlar test yaptırayımmı:1no2:
aaa ne duruyosun hemeen koş test yapmayaa
seni üzmek istemem ama bnmde başıma böle bişi gelmişti 2 kere falan bnde umutlanmıştm üstüne görmüşümdr die ama olmamştı bnmde 3 gün sürüp bide az az gelmşti kanamam böle dengeszlikte olabiliyomş aldığmz ilaçlardn dolayı aklında bulunsun cnm çnkü bnde umutlanıp hüsrana uğramştım inşallah seninki hamileliktendirr:Saruboceq:
hbr vermeyi unutma hee
esemos arkadaşım ankarada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama sana en yakın tıp merkezine gidiver. Ankara da uzak diye birşey yok. tabi bence.mirmirmirmir 10 yıl yaşadım orada. İnşallah üstüne görüyorsundur da seviniriz Allahın izniyle
yaaaaa kıslar wc ye gittim akıntı arasında kırmızılık da var bu ne şimdi duphaston kullanıyorum bebek yerleşirse korunsun die daha bitmedi bile bugün son du, buen ne şimdi yaaaaa, adet oldum herlade ya da bi kaç güne gelecekler yaaa çok moralim bozuk,
bugün 12.günü dü iğneden sonra çok umutluydmmmm . ya moralim çokkk bozuldu, ya devamı gelmeyebilir belki de dimi, duphastondan dolayı olabilirmi acaba??????
kızlar yaa sigarayı bıraktım bırakmak zorundaydım çnkü drum kesn bırakmalısn yoksa tedavine bu şeklde devam edemeyiz dedi bnde bıraktm ama okdr zorki off cnmda nası çekiyo bi sigara olsada içsem şölee yaa
bu ardaa siz klomeni her gün aynı saatlerdemi almaya çalışıyosnz bn dün akşam aldım bide bugününkinide az önce aldm far yaparmı???:smiley-cool:
teşekkürler canım her zamanki gibi hemen cevapladın, sağolasınnn .
kızlar benim kafam çok karışık bana yardımmm edin.. 30 martta aşılamam yapılmıştı... 16 nisanda adet gördüm 6 gün sürerdi normalde ama bu ay 3 gün sürdü şu anda hala göğüslerimde sancı var.. geceleri yatamıyorum o kadar yani.. biraz önce doktorumu aradım test yaptır üstüne görmüş olabilirsin diyor. bende negatif sonucunu duymak istemediğimden yaptırmak istemiyorum yani iyice zor geçiyor bana bu ay delirecem valla... bu arada benim 2 sene önce düşüğüm olmuştu onuda üstüne görme dedikleri şekilde hamiş kalmıştım.. yaa ne yapim şimdi bana bi akıl verin kızlar test yaptırayımmı:1no2:
canım burda yakında var ama ben eşimi bekliyorum 1-2 saate gelir onunla gidecem sizlere olumlu yada olumsuz sonucu bildiririm... hayırlısı neyse o olsun ne yapalım en ufak şeyden umutlanıyoruz:enbuyukkk:
inşallah canım vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?