Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk defa bu ay klomene başladım.ınşallah bu ay hamile kalırım niyeyse çok umutluyum hepinize sevgiler

AŞkkızı ben 2 sene Önce bıraktım cİgarayı. Öncelerİ Çok canım Çekerdİ Özlerdİm. Şİmdİ İÇİlen yerde duramıyorum. İnŞallah sen de unutursun sİgaralı gÜnlerİnİ.

ayyy cnm inşallah yaa valla 2.günüm gayet iyiyim şu sıralar kudurmazsam iyidir ilerleyen zmaanlardadelikafadulden tebrik ederm senii cnmmm umarım bende içilen yerde durumıyorm derim şakkıdı

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk defa bu ay klomene başladım.İnşallah bu ay hamile kalırım niyeyse çok umutluyum hepinize sevgiler

hoşgeldin. inşallah sen de hemen hamiş listesine geçersin.

esemos seni merak ediyorum, naptın? nasılsın?

26eser26 nasıl geçti dr. randevun? yolundadır inşallah herşey.
hemşeri olup olmadığımızı merak ettim bide. eskişehirdemisin?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk defa bu ay klomene başladım.İnşallah bu ay hamile kalırım niyeyse çok umutluyum hepinize sevgiler

hoşgeldin canım bende daha ilk kez kullanıyorum klomen.inş.
umutların boşa çıkmaz......bende çook umutluyum.ama hayırlısı bakalım
a.s.a.s.a.s.

canım yaa ben evde kendim test yaptım anlamadım testmi bozuktu yoksa benmi yanlış gördüm bilmiyorum.. testten yaklaşık 1 dk sonra 2, çizgi çok çok silik çıktı çok zor görünüyordu sonra ben 5 dk falan bekledim tekrar baktığımda 2, çizgiden eser kalmamış anlamadım negatif oluyo galiba tekrar yapmama gerek varmı:çok üzgünüm:

kızlar merhaba benim eşime dr klomen verdi morfolojisi ve hareketi düşüktü.bende 2 0gündür glucophage kullanıyorum gerçi eşim daha başlamadı onu üroloji dru verdi bziizm drla görüşüp başlayacak.Umarım bi etkisi olur kızlar ne dersiniz?:tomato:

inşallah canım etkisi olur

benim henüz hiç test tecrübem olmadı, malesef o noktaya bile gelemiyorum.
ama burada okuduğum kadarıyla silik iki çizgi iyi bişey. inşallah vardır.
inşallah üzülmezsin.:Saruboceq:

ya kıslar nolur bekleyip duruyorum bişiler yazın ihtiyacım var yaaaaa:uhm:

kırmızılar gelmeden ümit kesilmez arkadaşım.
bence tedavine ara vereceksen de kendin için ver,
yani bi süre düşünmeyeceğim, üstünde durmayacağım, mola diyerek.
ama kızarak ve ümitsizlikten değil..
ilk meleğin nasıl olmuştu? tedaviyle mi?

Bizimde morfoloji sorunumuz var canım benim eşimde çinko, e vitamini ve selenyum kullanıyor . Klomeni yeni duyuyorum, inşallah faydası olur..Bizde başlarız o zaman

üff haklısın ama elimde değil, ilk de de farklı değildi aslında 2 ay olmaynca klomene başlamıştım onda olmayınca da ara vermştim tedaviye, o sırada iş durunmu falan oldu aklıma gelmedi bebek ve 6. ayda oldu ,

şimdi de öle yapmaya çalışıyorum ama bu sefer 7 ay geçtikten sonra panik oldum ilk 7 ay rahattım yani , daha zamanımız gelmedi demekki Rabbim sağlıklı versin de inşallah , çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar versin Rabbim çocuk aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…