inş.. canım vardır.. yoksada ne yapalım önümüzdeki aya inşbenneyaptımki
AŞkkızı ben 2 sene Önce bıraktım cİgarayı. Öncelerİ Çok canım Çekerdİ Özlerdİm. Şİmdİ İÇİlen yerde duramıyorum. İnŞallah sen de unutursun sİgaralı gÜnlerİnİ.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk defa bu ay klomene başladım.İnşallah bu ay hamile kalırım niyeyse çok umutluyum hepinize sevgiler
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ilk defa bu ay klomene başladım.İnşallah bu ay hamile kalırım niyeyse çok umutluyum hepinize sevgiler
hoşgeldin canım bende daha ilk kez kullanıyorum klomen.inş.
umutların boşa çıkmaz......bende çook umutluyum.ama hayırlısı bakalım
a.s.a.s.a.s.
selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..öptüm canlarııımm..
hoşgeldin. inşallah sen de hemen hamiş listesine geçersin.
esemos seni merak ediyorum, naptın? nasılsın?
26eser26 nasıl geçti dr. randevun? yolundadır inşallah herşey.
hemşeri olup olmadığımızı merak ettim bide. eskişehirdemisin?
kızlar merhaba benim eşime dr klomen verdi morfolojisi ve hareketi düşüktü.bende 2 0gündür glucophage kullanıyorum gerçi eşim daha başlamadı onu üroloji dru verdi bziizm drla görüşüp başlayacak.Umarım bi etkisi olur kızlar ne dersiniz?:tomato:
canım yaa ben evde kendim test yaptım anlamadım testmi bozuktu yoksa benmi yanlış gördüm bilmiyorum.. testten yaklaşık 1 dk sonra 2, çizgi çok çok silik çıktı çok zor görünüyordu sonra ben 5 dk falan bekledim tekrar baktığımda 2, çizgiden eser kalmamış anlamadım negatif oluyo galiba tekrar yapmama gerek varmı:çok üzgünüm:
inşallah canım etkisi olur
canım belki üstüne görüyordursun hemen panik olma. zaten üstüne gördüğün zaman fazla gelmiyor
canım kafam çok karışık ve moralim bozuk , dün gece yatakta 1 saat ağladım ,eşime dedim bu defa kesin adet olacam yine, sen de bişiler yap madem ben kafama takıom madem 3 aydır tedavi görüyorum"sende git test ol belki yetersiz, herşeyin çaresi var ben her ay gidiyorum ya , 10 ay oldu korunmayalı, üffffffffffffffffffffffffffff çok sıkıntılıyım
dün akıntı içinde kırmızılığı görünce çok şaşırdım hiç beklemiyodum, arkasından b daha hiç bişi gelmedi ama ümitlenemiyorum bence yine gelmicek meleğim , senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sabah da test yaptım çatlatma iğnesinin üstünden 13. günde yani. ama gözümü testin içine sokuyodum belki silik de olsa çıkar die, amaa hiç bişiiiii göremedim,
kıslar nolcak şimdi bu ay artık tedavi görmicem adet olursam , ya bana bişiler söleyin kafam karışık herşeyi bahane edip ağlıyorum,
var ya bu belirtilerde yalan
en iyi belirti idrar testinde 2. çizgi, göğüs uçlarım koyulaştı, akıntım çookkk , kasıkta batmalar v.s. ne istersen var, ama gelicek adetim biliyorum ve çok moral
m bozuluyo, Allahım sen bilirsin sen hayırlı evlatlar nasip et hepimize , cümlemize
ya kıslar nolur bekleyip duruyorum bişiler yazın ihtiyacım var yaaaaa:uhm:
kızlar merhaba benim eşime dr klomen verdi morfolojisi ve hareketi düşüktü.bende 2 0gündür glucophage kullanıyorum gerçi eşim daha başlamadı onu üroloji dru verdi bziizm drla görüşüp başlayacak.Umarım bi etkisi olur kızlar ne dersiniz?:tomato:
kırmızılar gelmeden ümit kesilmez arkadaşım.
bence tedavine ara vereceksen de kendin için ver,
yani bi süre düşünmeyeceğim, üstünde durmayacağım, mola diyerek.
ama kızarak ve ümitsizlikten değil..
ilk meleğin nasıl olmuştu? tedaviyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?