Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya kızlar bişi sorcam. hani bende çatlamayanlar kist olmuş ay. soğan kürü de yapıyorum. ama sol kasığımda ama daha çok vajinal bölgeye yakın ağrım oluyo ara ara. yaaaa gitmiyomu bu kist yoksa. çok merak ediyorum. ya gitmezse.bi yım daha gidecek. üfffffff yardım edin

canım belki yani inş.yumoşlarının çatlama belirtisidir.kasıklarda
ağrı olyuor yumurtlama zamanı.istersen bi odktora git.inş.kötü bişey yoktur:Saruboceq:a.s.

ACıL CEVAP
kızlar ya benim kırmızılar geldi gece gece uyuyamadım ya.:1no2:
şimdi ben duphaston kullandım cumartesi bitti.:1closedeyes:
doktor hap bitince 5gün sonra adet olucaksın dedi . ve reglimin 5.günü
de klomen kullanıcaktım.şimdi benim reglim erken gelmiş oldu.yoksa bişey olmazmı
klomene 5.gün başlamalımıyım.bilgisi olan varmı canlar ya.çok uzun oldu ama canımı sıktı kırmızılar Çok üzgünüm çoook
erkernden geldiler.dktr.umu arayım yoksa:uhm:

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

İnşallah karmencim. İnşallah mart ayında haber alamadıklarımız bir bir hamiş olarak dönerler

Sevgili reabzeh canım mart listesi topiğe artık girmeyen ve kendisinden haber alamadıklarımız. Malum nisan ayı da bitiyor. İsimlerini çıkardım listeden. Sen yine varsın pembeli mavili listeden takip edebilirsin o tam listemiz.

maksimen önemli olan adet olduğun tarih.erken gelse bile kırmızılar sen kanamanın başladığı günü 1. gün saymalısın ve 5. günde ilacına başlamalısın. Hadi hayırlısı..

günaydın arkadaşlar 5 günlük klomen kullanımından 2 gün sonra çatlatma iğnesi oldum doktorum eğer tutmuşsa 10 gün sonra kanda belli olur dedi beklemedeyim şu an

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamısıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar adetımı 1 gun gectıgınde tahlıl yaptım evde sılıkte olsa 2.cızgı gordum emın olmadıgım ıcın buraya yazmadım dun saglık ocagına gıttım ordada ıdrar testı yapıldı hamıleymısım netlestı bugun kadın dogumcuma gıdıyorum saat 5 de kızlar gelınce gene yazarım cok sukur rabbım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamısıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tekrarrrr tebriklerrrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn.İşte mucizee buna denirr tedaviyi bırakmışkennn rabbim meleğini sana gönderdiii.Rabbim senin gücün sonsuzz şükürler olsun sana.Maşallahh sübhanallah
:dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ooo cnm maşallahh maşallahhh allah tamamını erdrsnn inşallah :1rolleyes:
ne güzel ya bzde umutlanıyorz sayenzde
cnm tedavi aşamanı anlatrmsn :uhm:
belki bnde sayende fikir edinirim

saol canım darısı tum ısteyen arkadaslarımın basına ama sakın yok artık olmıcak bana nasıp olmıcak dıye dusunmesın kımse ole bı zamnda verıyo kı rabbım sen bıle ınanamıyosun gucunden kudretınden sual olunurmu bız burda ole bos bos konusuyoruz ıste rabbım herkese nasıp etsın bız hamıslerıde kucagına almayı nasıp etsın

ooo cnm maşallahh maşallahhh allah tamamını erdrsnn inşallah :1rolleyes:
ne güzel ya bzde umutlanıyorz sayenzde
cnm tedavi aşamanı anlatrmsn :uhm:
belki bnde sayende fikir edinirim

2 yıl once bı dusuk yasadım yaklasık 6 ay bekledık sonra tedavıye basladım artık tedavım ınfertıl olmustu dr a gttım ılk ay klomen prgly verdı olmadı 1 2 3 ay klomen ovıtrelle kullandım son ıgnemı vuranacagım gun ben ev tasıdım gıdemedım dolayısıyla dr a klomenı kullandım sadece ıgnem kaldı ve ev tasıdıgımız ıcınde sadece2 kere ılıskıye gırme fırsatı bulduk bu ay ama ımkansız dıyodum yanı onca tedavı suresınce ılıskı gunlerı ıgneler yatmalar bu ay ne beklıcen dıyodum kendıme sonra adetım gectı 1 gun sonunda evde test yaptım sılıkte olsa 2.cısgıyı gordum haftasonu bekledım dun saglıkocagına gttım oda ıdrarrda baktı pozıtıf cıktı dusuk yapmıssın en kısa zamanda kadın dogumcunla gorus dedı bugun dr uma gıdıcem bebek 5 haftalıkmıs ya ınanamıyorum ve hıc bı sıkayetımde yok bılıyomusunuz cok sukur sadece ellerım sısıyo tuzlu yasaklandı nasıp be guzelım valla allahım gucunden kudredınden sual olunmaz nasıp ıste ımkansız dıye bısı yokmus

vallahi ölee yaa okdr sen uğraş günü gününe ilişkide bulun olmasın şmdide hiç ummadıın bi anda oluversin allahım sn ne büyüksün vallahi umudumuzu kaybetmememiz lazm demekki bunu bi kere daha anladım.. allahım inş bizlere nasib eder sanada kucağına almayı nasib eder inşallah:CüvCüv:

gonaphene kullanmıştm bnde bu ay klomene geçtm bakalım inş bu işekafamçokkarıştı

tebrikler canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnna.s.:teytey:

:teytey::teytey:tebrikler ne güzel bi haberhihoyyyt Allah saglıklı dogmasını nasip etsin yarabbim darısı bizlerin başına :CüvCüv:

merhaba kızlar uzun süredir bu sitedeyim ama bu klomenle ikinci ayım. adet tarihim 8 mayıs. dün doktora gittim 3 yumurta vardı. doktor çatlatma iğnesi verdi ama bulamadım. sonra aradım gerekli değil tamam dedi. bekliyorum artık. benide aranıza alırmısınız alırsanız çok sevinirim

canım inşallah kist değildir.üzülme canım

amanın kız ben sana demişmiydim hamilesin diye yanlışmı hatırlıyorum. ayyy çok sevindim ya gözün aydın tatlım

alırız tabiki canım hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…