- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım allah hepınze nasıp etsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamısıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet demıstın ama ben hamıle oldugumu solememıstım canım
26ESER26 canım hemşehrim. Bak geliyor sıpan Allahın izniyle. Kendine çookk iyi bak. İnan çok mutlu oldum. Senin çok umutsuz olduğun günleri hatırlıyorum da... O zaman çok uzak geliyordu değil mi hamilleik. Zamanın şimdiymiş demekki. Allahım bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Öpüyorum seni.
evet demıstın ama ben hamıle oldugumu solememıstım canım
sonunda hamıs lıstesıne gırmeyı becerdım rabbım bıde kucagıma almayı nasıp etsın arkadaslar hıc umutsuzluga kapılmayın hıc ummadıgınız anda gelıverıyo bebısınız ANLAMIOSUNUZ BILE
Kızlar sımdı en kucuk benım bebısım dımı aranızda hemserım senınn bebıs ne kadar oldu benımkı 5 haftalıkmıs
merhaba arkadaşlar
ben de klomen kullanıyorum ve ovitrelle . Bu ay 9 nisanda iğnemi oldum adetimin 16.gününde. 25 mart adet günüm , sizce ne zaman idrar testi yapsam çıkar, fikri olan varmı?
Cevap verirsenz sevinirim.
canım 16. günde çıkan oluyormuş
Cerotom sen bana ver o kiloları :jeyyar:
hihoyyytınşallahh öyledirr canımm
günaydın kızlar,
İnşallah karmencim. İnşallah mart ayında haber alamadıklarımız bir bir hamiş olarak dönerler
Sevgili reabzeh canım mart listesi topiğe artık girmeyen ve kendisinden haber alamadıklarımız. Malum nisan ayı da bitiyor. İsimlerini çıkardım listeden. Sen yine varsın pembeli mavili listeden takip edebilirsin o tam listemiz.
maksimen önemli olan adet olduğun tarih.erken gelse bile kırmızılar sen kanamanın başladığı günü 1. gün saymalısın ve 5. günde ilacına başlamalısın. Hadi hayırlısı..
kız valla veriyim bööle aç aç olmuyooo..heryeri ekmek görmeye başladım:))))
yevrüm sen zayıfsın anlaşılan, bu kadar tedaviye rağmen zayıf kalabildiğin için de ayrıca kutluyorum seni ve metabolizmanı:)))
tekrar almam ama sana verdiğim kiloları ona göreeeeeee....:)))
26eser26 canım tebrik ederim çok sevindim senin adına..körün taşı gibi bişii olmuş seninki değil mi..yani asla tutmaz dediğin bir ayda tutmuş....)) allah tamamına erdirsin canımm...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamısıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?