canım benim inşallah iyi haberler veririz.diş tedavim var o yüzden dr um biraz ara verelim dedi ama hala umutluyum.rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıkla versin.a.s ceylancim saglik olsun be canim insallah birdaha o ilaclari kullanmana gerek kalmaz yumosunun gelismedigine bakma bellimi olur son andada gelisebilir Guzel Allahimin ne zaman surpriz yapacagi hic belli olmaz sen yine calismayi elden birakma haydi bakalim sana bol sanslar diliyorum..
eser arkadasim gec oldu biraz ama senide coook tebrik ediyorum :teytey: insallah yavrunu saglicakla kucagina alirsindarisi tum bebek isteyenlerin basina ins. :Saruboceq:
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle...
Selam S&U. Ben 4 ay kullandım. ilkinde 3 ikincisinde 2 üçüncüde 1 ve sonuncuda 1 tane yumurtam oldu. Ama 3 yumurtam olduğunda bile işe yarayacak olan bir tane diyordu doktorum. Yani birden fazla yumurtam oldu ama verimli olabilecek sadece 1 tane idi. Her seferinde çatlatma iğnesi de oldum.
Hamile kalabilmek için yeterli olgunluğa ve büyüklüğe ulaşmış 1 tane yumurta yetiyor .
canım benim 3 yumurta oldu biri sağ ikisi sol tarafta yanyana. doktor 3üde iyi dedi. ama ben 2 tane olandan daha umutluyum dedi. İnşallah Rabbim boş çıkarmaz. hiçbirimizi boş çıkarmaz inşallah
inşallah canım
a.s ceylancim saglik olsun be canim insallah birdaha o ilaclari kullanmana gerek kalmaz yumosunun gelismedigine bakma bellimi olur son andada gelisebilir Guzel Allahimin ne zaman surpriz yapacagi hic belli olmaz sen yine calismayi elden birakma haydi bakalim sana bol sanslar diliyorum..
eser arkadasim gec oldu biraz ama senide coook tebrik ediyorum :teytey: insallah yavrunu saglicakla kucagina alirsindarisi tum bebek isteyenlerin basina ins. :Saruboceq:
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle
canım saol güzel dileklerin için inş... herkes en kısa zamanda kavuşacak bebişine ben inanıyorum bizlere gereken sadece sabır:enbuyukkk:
ay canım tebrik eederim ya..inş.hiçbi sorun çıkmaz.kolayca doğurmakta
nasip olur inşaallah.bebeğine
Allahtan sıhhat ve sağlık diliyorum. darısı başımıza:CüvCüv:
Canım benim çokk sağoll duan içinn yürekten kocaman bir amin diyorumm.Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s ceylancim saglik olsun be canim insallah birdaha o ilaclari kullanmana gerek kalmaz yumosunun gelismedigine bakma bellimi olur son andada gelisebilir Guzel Allahimin ne zaman surpriz yapacagi hic belli olmaz sen yine calismayi elden birakma haydi bakalim sana bol sanslar diliyorum..
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle...
Canım benim 1.ayda 1 yumoşum oldu.2.ayda 4 yumoşum oldu 3 tanesi kaliteliydi..3.ayda 3 kaliteli yumoş oldu..4.ayda 1 tane yumoş oldu..Bakalım ayda 5 tne olcak :roflol::roflol:ya kızlar siz klomen kullandığınızda kaç yumurtanız olmuştu. ve çatlama iğnesi oldunuzmu
podmena traffica test lar rabbime şükürler olsunnn ben hamileyimmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına
podmena traffica testkür ederim canımm Allah razı olsun.Ben geçen ay buraya yazmıştım bebeğimi keybettim diye daha çok yeniydi ondan sonra korunmadık ben de bu ay hiç beklemiyordum çünkü hamile kalmak için hiç öyle yastık koyma hemen kalkmama gibi şeyler yapmamıştım ama bu ay rabbim nasip etti.Şok oldum.Yalnız kasıklarımda hafif ağrılar var aceba bu normal mi
umutsuzz arkadaşım listede varsın ama muhtemel adet tarihini belirtmediğin için ??? şeklinde yer alıyıorsun. Muhtemel adet tarihini verirsen tekrar düzenleyeyim olur mu?
podmena traffica testkür ederim canımm Allah razı olsun.Ben geçen ay buraya yazmıştım bebeğimi keybettim diye daha çok yeniydi ondan sonra korunmadık ben de bu ay hiç beklemiyordum çünkü hamile kalmak için hiç öyle yastık koyma hemen kalkmama gibi şeyler yapmamıştım ama bu ay rabbim nasip etti.Şok oldum.Yalnız kasıklarımda hafif ağrılar var aceba bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?