canım sizde morfoloji kötü galiba bizde de öyle %2 morfoloji. Ama doktor önemli değil diyo size ne dedi doktor.
podmena traffica test lar rabbime şükürler olsunnn ben hamileyimmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına
podmena traffica testkür ederim canımm Allah razı olsun.Ben geçen ay buraya yazmıştım bebeğimi keybettim diye daha çok yeniydi ondan sonra korunmadık ben de bu ay hiç beklemiyordum çünkü hamile kalmak için hiç öyle yastık koyma hemen kalkmama gibi şeyler yapmamıştım ama bu ay rabbim nasip etti.Şok oldum.Yalnız kasıklarımda hafif ağrılar var aceba bu normal mi
kızlar adetme var daha 5gün fln test yapcam cok merk ediorm hala kasıklarım agrıoo bn adet olmdn haytta agrmaz kasıklarm cok tuhafff ne bu acaba çok umutlym yaaaa inş..iştahımda acıldı belim agrıo bnm sadece adet olacagım gün agrır okadrrrrrr iğnenn bukadr etkisi olacagını zanettmiorm kızlar kaçgün olduu vurulalıı
canım hep takma olur diyorlar ya. bence Rabbim zamanını getirdiyse olur ama en azından bende çaba sarfetmeliyim. burda bi sürü kişi var klomen kullanıp hamile olmuş şu listeyi görünce umudum dahada artıyor. sen neyle hamile kalmıştın canım
kızlar test yaptmmm adetme daha 5 6 gün fln var negatf cıktı iğnmi 13ünde vuruldm gecen hafta doktra gittğimde doktr carsamba günü dediki daha catlamamış iğnemide pazartesi vurulmştm doktr dediki bgn yada yarın catlar.yani tuuttysa anca daha 4 5 gün oluo anca döllenmştr diilmi kızlar peki bu sancılar ne ben kasık agrısı bilmem hayyataa iğnemi taa nezmn vuruldm agrı yapmaz bnce bukadr gün...bişii diiin kasıklarımda sancı var hamileysem bile erken diilmi sancılar için psikolojkmi acaba
slm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian isderken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :Saruboceq:sonsuz şükürler olsun
podmena traffica test lar rabbime şükürler olsunnn ben hamileyimmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına
26eser26 arkadaşım ben daha adet olmadım ama sütlü kahve akıntım var gelir herlade
a.s ceylancim saglik olsun be canim insallah birdaha o ilaclari kullanmana gerek kalmaz yumosunun gelismedigine bakma bellimi olur son andada gelisebilir Guzel Allahimin ne zaman surpriz yapacagi hic belli olmaz sen yine calismayi elden birakma haydi bakalim sana bol sanslar diliyorum..
eser arkadasim gec oldu biraz ama senide coook tebrik ediyorum :teytey: insallah yavrunu saglicakla kucagina alirsindarisi tum bebek isteyenlerin basina ins. :Saruboceq:
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle...
podmena traffica testB6485652]canımm tebrk edrmmmm masallah allah kucagna almayıda nasip etsn süper bi duygu olmalı cnm catlama iğnesi fln kulandınmı sen ne kullandn yaa
bana cevap yazacak kimse yokmu arkadaşlar
beklemek çok zor
canım tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evet hafta içi doktoruma gideceğim umarım çoook sevindirici haberlerle gelirim[/QUOTE .!.:tebrikler canım Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaah. darısı isteyen herkesin başına olsun inşallaaaaaaaaaaaaah
merhaba arkadaşlar burda yeniyim
bende bu ay klomen kullandım ve nisan 17 pregnyl iğne vuruldum.
klomen ile ilk ay hamile olan arkadaşlar varmı birde test iğneden jaçgün sonra yapınca çıkıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?