eser canım tekrarr gözünaydınn olsunn.Allaha emanett ol öptümma.s.
slm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian is derken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :sonsuz şükürler olsun:saruboceq:cok heycanlıyım.yarın gidp kan testı yaptırcagım.allahım burdakı arkadaslarımave ısteyen herkese nasip et bu duyguyu:saruboceq::saruboceq::saruboceq:cok guzel bırsey.saglıklı sıhatlı hayırlı bir sekılde kucagıma almayınasip eylesın insalah.tabıkı varsa:ecrin_bebek:bu artadahamile olan arkadaslar sızıde tebrık ederım.sızınle paylasmak istedim.kıb.
slm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian is derken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:cok heycanlıyım.yarın gidp kan testı yaptırcagım.allahım burdakı arkadaslarımave ısteyen herkese nasip et bu duyguyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:cok guzel bırsey.saglıklı sıhatlı hayırlı bir sekılde kucagıma almayınasip eylesın insalah.tabıkı varsa:ecrin_bebek:bu artadahamile olan arkadaslar sızıde tebrık ederım.sızınle paylasmak istedim.kıb.
kızlar test yaptmmm adetme daha 5 6 gün fln var negatf cıktı iğnmi 13ünde vuruldm gecen hafta doktra gittğimde doktr carsamba günü dediki daha catlamamış iğnemide pazartesi vurulmştm doktr dediki bgn yada yarın catlar.yani tuuttysa anca daha 4 5 gün oluo anca döllenmştr diilmi kızlar peki bu sancılar ne ben kasık agrısı bilmem hayyataa iğnemi taa nezmn vuruldm agrı yapmaz bnce bukadr gün...bişii diiin kasıklarımda sancı var hamileysem bile erken diilmi sancılar için psikolojkmi acaba
kızlar test yaptmmm adetme daha 5 6 gün fln var negatf cıktı iğnmi 13ünde vuruldm gecen hafta doktra gittğimde doktr carsamba günü dediki daha catlamamış iğnemide pazartesi vurulmştm doktr dediki bgn yada yarın catlar.yani tuuttysa anca daha 4 5 gün oluo anca döllenmştr diilmi kızlar peki bu sancılar ne ben kasık agrısı bilmem hayyataa iğnemi taa nezmn vuruldm agrı yapmaz bnce bukadr gün...bişii diiin kasıklarımda sancı var hamileysem bile erken diilmi sancılar için psikolojkmi acaba
ay canım ya inşallah hamilesindir. Ama en erken çarşamba yada perşembe çatladıysa daha dölleneli bir hafta olmuş canım. Bu kadar erken idrar testinde çıkmazki.belki kan testinde çıkar.moralini hemen bozma
slm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian is derken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:cok heycanlıyım.yarın gidp kan testı yaptırcagım.allahım burdakı arkadaslarımave ısteyen herkese nasip et bu duyguyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:cok guzel bırsey.saglıklı sıhatlı hayırlı bir sekılde kucagıma almayınasip eylesın insalah.tabıkı varsa:ecrin_bebek:bu artadahamile olan arkadaslar sızıde tebrık ederım.sızınle paylasmak istedim.kıb.
tabi canım çok erken yapmışsın hamile olsan bile çıkmaz kiinş cnm yaa saol kafam cok karıştı cok korktum yaaa cnm inş.umudm var halaa inş.cnm yaaaa test erken diyemi cıkmadı dime ya vardır belki bebem gelmştr
tabi canım çok erken yapmışsın hamile olsan bile çıkmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?