hoşgeldn cnm a.s.
klomenle ilk ayında hamile olan bi arkımz vardı adını hatrlamıyorm ama vardı tabi herkesn ilk ayda olmuyo kimimz aylardır uğraşıyorz tık yok kimi de 3 yada 5 ayda hamile kalabiliyo:1rolleyes:
inşallah snde daha fazla uğraşmaz ilk denemende kalırsn cnm
teste de gelnce adet gününü bekle cnm eğer idrar testi yapıcaksan adetten 2 gün önce yapan arkadaşlarda var pozitif gördüler kan testi ztn ilişkiden bi 1 hafta yada 10 gün sonra da yapsan sonucu alabiliyosn bnm bildklerm bu kdr cnm umarım yardmcı olmuşumdur
Selam ranacım. Eskidik valla topiklerde. Ben topiğin dinozorları diyorum artık bize affınıza sığınarak.Ne dirayetliymişiz ki hamile kalamadık gitti. Hayırlı zamanı bekleyip duruyoruz işte. Umarım o hayırlı zamanlara yaklaşmışızdır.a.s.
podmena traffica test lar rabbime şükürler olsunnn ben hamileyimmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına
slm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian is derken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:cok heycanlıyım.yarın gidp kan testı yaptırcagım.allahım burdakı arkadaslarımave ısteyen herkese nasip et bu duyguyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:cok guzel bırsey.saglıklı sıhatlı hayırlı bir sekılde kucagıma almayınasip eylesın insalah.tabıkı varsa:ecrin_bebek:bu artadahamile olan arkadaslar sızıde tebrık ederım.sızınle paylasmak istedim.kıb.
kızlarrrr slm listeyi düzenleyen güzel ve samimi arkadaşlarım benim bu ayda geldi davetsiz misafir beni listeden silebilirsiniz..daha öncede yazdığım gibi beni mutsuz edemiycek bu sefer çünkü canım ANNECİĞİM bugün yola çıkıyor yarın sabah inş. ona kavuşcam...
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle...
herkese selaaaaaaaaaaaammm kızlar buraya girmeyeli 2 hafta oldu özlemişim valla. yeni hamileleri çoooookk tebrik ediyorum.
eemelcim canım iyi dileklerin içöin sağol bitanem beni de hatırlamışsın çok mutlu olduma.s.
benim regl günüm 1 mayıs ama biliyosunuz ben artık çalışmaları bıraktım. bu ay hiç üzerine düşmedim yaz tatilinde direk aşılama yaptırcam artık kendimi üzmüyorum da umutlanmıyorum da... zaten bu ay yumurtlama günlerini özellikle kaçırdımsırnaşık şey artık o günler beni yönlendirmiyo ben onları yönlendiriyorum:roflol: yaşasıııın özgürlüüüüüükkk. hadi o zaman bunu kutlayalım:içelim:
kızlar herkese selamlar bende 20 ündür ganophane kullanıyorum dünde hsg çektirdim sonuçlarımda Allahıma şükür temiz çıktı.Artık öbür ay aşılamaya geçicez.Allahım isteyen herkese versin....aşılamada snrm klomen kullanılıyo ganaphone değil...bide kızlar klomenle ganophanenin arasında ne fark var biliyomusunuz*
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamısıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımm çook sevindimkızlar adetımı 1 gun gectıgınde tahlıl yaptım evde sılıkte olsa 2.cızgı gordum emın olmadıgım ıcın buraya yazmadım dun saglık ocagına gıttım ordada ıdrar testı yapıldı hamıleymısım netlestı bugun kadın dogumcuma gıdıyorum saat 5 de kızlar gelınce gene yazarım cok sukur rabbım
canım duan için içten bi amiiin.RABBİM tez zamanda isteyen, bütün arkadaşlarıma,hayırlısıyla nasip etsin canım ..a.s ceylancim saglik olsun be canim insallah birdaha o ilaclari kullanmana gerek kalmaz yumosunun gelismedigine bakma bellimi olur son andada gelisebilir Guzel Allahimin ne zaman surpriz yapacagi hic belli olmaz sen yine calismayi elden birakma haydi bakalim sana bol sanslar diliyorum..
eser arkadasim gec oldu biraz ama senide coook tebrik ediyorum :teytey: insallah yavrunu saglicakla kucagina alirsindarisi tum bebek isteyenlerin basina ins. :Saruboceq:
selda. nazan, balsurat, cerot, mehtap gulu, umutlu, askkizi, emel, ebrunisa, esemos, merseray, nostok, bihter canlarim sizlerden en kisa zamanda mujdeli haberleri bekliyorum aklima hep eskilerden kalan arkadaslarin isimleri geldi, yeni arkadaslarda dahil insallah en kisa zamanda teker teker bebislerinize kavusmaniz dilegiyle...
gözünaydın tatlım.hayırlısıyla kalp atışlarınıda duymak nasip olur inşş..saol tesekkur ederım canım evet ben eskısehırlıyım dr randavum superdı alttan baktı hıc bı problem gorunmuyor bebegın saglık olup lmadıgını daha anlayamayız kucuk dedı ama ufacık bıle dusuk tehlıken yok dedı benımde duymak ıstedıgım buydu zaten 5 haftalıkmıs cok mutluyum onumuzdekı hafta tekrar gıdıceöm
canımm tebrik ederim,RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.maşallahpodmena traffica test lar rabbime şükürler olsunnn ben hamileyimmmmmm.Darısı tüm isteyenlerin başına
tatlım tebrik ederim maşallahslm kızlar topigegirmeyeli cok uzunzamanoldu.bu sene tayıncı oldugumuz ıcın ev toplama falan fıian is derken fazla vakıt bulamıyorum.bugun sabah taest yapdım hayatımda ılkdefa silikte olsa cift cızgıyı gördüm.alalhım sana bınlerce ve :sonsuz şükürler olsun:Saruboceq:cok heycanlıyım.yarın gidp kan testı yaptırcagım.allahım burdakı arkadaslarımave ısteyen herkese nasip et bu duyguyu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:cok guzel bırsey.saglıklı sıhatlı hayırlı bir sekılde kucagıma almayınasip eylesın insalah.tabıkı varsa:ecrin_bebek:bu artadahamile olan arkadaslar sızıde tebrık ederım.sızınle paylasmak istedim.kıb.
26eser.. hayırlı olsun inş kucagına alırsın ben aranıza yeni katıldım
nasıl gebe kaldın ne ilaç kullandın bende tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?