Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Amin arkadaşım. Ben üzülmüyorum çok. Ama sabrımın azaldığını hissediyorum.. Tek dileğim tabiki hepimiz için hayırlısıyla ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilmek. Yüce Rabbim bize ''ol'' demiyor bu aralar . Şimdilik ''bekle'' var kaderimizde. Hayırlısı bu demek ki. Şu durumda biz de paşa paşa bekleyeceğiz. Bu beklemenin sonu güzel olsun da bu stresleri unutur gideriz zaten. Mühim olan o.

arkadaşlar ben klomen kullandım nisan 9 ile nisan 14 arası görme bozukluğu yapıyomuş ilk kullandığımda bişey olmadı ama bugün gözlerim herşeyi kırık kırık görüyo etkileri ne zaman başlıyo bilen var mı

merhaba arkadaşlar,ben bu ay puregon +pregnly ile tedavi gördüm.son adetim 21marttı.şimdide 21 nisandan bu güne kadar test yapıyorum. şüpheli pozitif çıkıyor. 2 günde bir yapıyorum .aklım çok karışık yarın için randevu aldım.bakalım ne çıkacak.

seldacım benim kırmızılar sökmeye başladı yeni tarihim 24 mayıs canım
kızlar döl tutmaz pavyonuna benide düşürün güzel oryantal olurum :))
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canlarım 14. günü dr. gitmeyi düşünüyorum galiba yumurtam çatlamıyo yeteri kadar büyüyo ama çatlaığını hiç görmedim dr.larda söylemedi hep çatlamamış dediler 14. giderim hem büyüklüğüne bakarlar hemde çatlayıp çatlamadığına allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

canımm üzme kendini bu kadar.tek tüple bile hamiş kalanlar var unutma.yumurttanda güzel,inşş en kısa zamanda vereceksin hamiş haberini.kıs maşallah nasıl bıraktın o zehiriaaah bende bi bırakabilsm:1no2:
balcım,hayırlı yolculuklar.güle güle git,güle güle gel inşallah..a.s.
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
kızlar bugün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar bakalım.
tatlım hayırlı olsun:jeyyar:bol bol çalış..

seldacım,zeytincim.üzülmeyin bu ay olmadı,inşallah RABBİMİN izniyle önümüzdeki ay güzel haberlerinizi alırız canlarım..

cerot canım sen nasılsın?mayıs ve haziran aylarında inşallaaaaah,hamiş patlaması yaşarız kıslaaaarr.:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar üzülmeyin,benssenb arkadaşımız ilaçsız hamiş kalmış.hemde ikiiiizz RABBıM ol dedimi olur,üzülmeyün nolurr sabır,sabır,sabır.hepinizi öpüyorum.mux mux mux..

SELAM ARKADAŞIM
Ben şüpheli pozitiften ne kastettiğini anlamadım ama silik bi ikinci çizgi falan çıktığını sanıyorum. Böyle sonuçlar alanlar büyük ihtimalle hamile çıkıyorlar. İnşallah sen de öylesindir.
Aynı tedaviye ben de mayıs ayında başlayacağım. Merak ettiğim daha önce ilaç kullandın mı (klomen- gonaphene) yoksa direkt yumurtlama iğnesi(puregon) ve çatlatma iğnesine mi başladın?

canım üzülme ne olur doktor kalabilirsin demiş bak, hem spermler o kadar küçük canlılar ki bi yolunu bulup geçer onlar

neden üzülüyosun canım iki yumurtan var zaten sağdan yada soldan olmuş ne fark eder inş hamile kalırsın herşeyi çok incelediğimiz için bebişlerimizin gelmesini geciktiren bizler oluyoruz

canım normalde her kadının ayda sadece 1 tane yumurtası olur..bakma klomenle dizi dizi yumurtladığımıza...yani 13 mm için sevinen biliyorum ben..aaa gelişiyor demek ki diyerek..hem balsuratın da dediği gibi 4 tane yumurta oluyor ama bişey olmuyor yani..bende de 5 yumurta ile aşılama yapıldı ama fosss..içini rahat tut lütfen 19 mm iyi bir boyut..
sevgiler[/QUOTE]

kızlarr hepinize ilgilernz için ne kdr teşekkr etsem azdırr moralim bozuktu bişiler yaziyim anlatiyimde size rahatlıyim dedim cvpsız bırakmamşsınz... umarım bnm için dileklerinz de size geri döner tabi hamile arkadaşlarımznda inşallah sağlıkla bebişleri gelr!! bnm sıkıntım 1tüpümün tıkalı olmasndan işte o taraftan yumurta oluşnca tek üzüldüm bgn gttm baktık 20.2 ve 22.5 olmuşlarr hayrlısı bakalım iğne vermedi çatlıyo ztn bnm yumurtalarım yani aslnda yumurtlama gibi bi problermim yok aslnda çok şükür :1rolleyes: hepinizi kocaman öpüyorm kızlarrrr:asigim:

canım üzülme ne olur doktor kalabilirsin demiş bak, hem spermler o kadar küçük canlılar ki bi yolunu bulup geçer onlar

neden üzülüyosun canım iki yumurtan var zaten sağdan yada soldan olmuş ne fark eder inş hamile kalırsın herşeyi çok incelediğimiz için bebişlerimizin gelmesini geciktiren bizler oluyoruz

canım normalde her kadının ayda sadece 1 tane yumurtası olur..bakma klomenle dizi dizi yumurtladığımıza...yani 13 mm için sevinen biliyorum ben..aaa gelişiyor demek ki diyerek..hem balsuratın da dediği gibi 4 tane yumurta oluyor ama bişey olmuyor yani..bende de 5 yumurta ile aşılama yapıldı ama fosss..içini rahat tut lütfen 19 mm iyi bir boyut..
sevgiler[/QUOTE]

kızlar hepinze ayrı ayrı teşekkr ediyorm içim sıkılmştı yaziyim sizede rahatlıyim dedim saolun cevapsz bırakmamşsnz.. Allah hepinizin duasını kabul etsn inşallah... bgn gittim doktora büyümş biraz daha yumurtalar 20.2 ve 21.5mm olmuşlar hayrlısı bakalım.. dün çok bozuktu moralim ama bgn diil alıştm heralde dünden bugüne kaydirigubbakcemile2

kızlar pc kafayı yedi 2 kere göndermişim:1rolleyes:
kısa bi süreliğine yapmş olduğm görüntü kirliliğnden dolayı özür dilerimmmm

slm arkadaşlar ben dün üye oldum buraya.ama anca çözdüm.ben 2sene 6 aylık evliyim.daha önce çok doktora gittim ama hiç ilaç kullanmadım.sadece bu ay klomen içtim 2x1.Son adetim 31 marttı ama dayanamadım adetime 4 gün kala yani 28inde test yaptım 29unda yani dünde test yaptım tam 4 tane idrar testi.hepsi pozitif gösteriyo ama inanamıyorum.birazdan kan tahlili vermeye gidiyorum.bana dua edin.ALLAHIM isteyenherkese nasip etsin.AMıN...

inş hamilesinder canım güzel haberlerle dönersin inş ALLAH yardımcın olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…