üzmemeye çalış kendini canım. sana diyarum ama benimde içim paramparça. allahım bir an önce güldürsün yüzümüzü. dayanmak okadar zorki. tüm hayat tüm dkaikalar zehir oldu bana. eşime çaktırmamak için de zorluyorum kendimi. çünkü o beni çok güçlü bir kadın olarak biliyor. ama sanırım çok acı çektiğimin farkında. allah bir an önce hepimizi güldürsün inşallah. şurdan hamileyim diye haykırmayı nasip etsin.
inşallah canım. Haber beklediklerimiz var o bile güzel.hadi kızlar yokmu hamiş hala..bak benim içime douyo çıkacak biyerlerden kesin İNŞAALLAH
canımm üzme kendini bu kadar.tek tüple bile hamiş kalanlar var unutma.yumurttanda güzel,inşş en kısa zamanda vereceksin hamiş haberini.kıs maşallah nasıl bıraktın o zehiriyaa kızlar bgn çok üzüldüm ya inanın eşimn yanında ağlamamk için zor tuttum kndimi.. doktora gttm 2 tane yumurtam olmş sağda 17.5 ve 18.5 yrn tekrar gel muhtemelen 19 olurlar dedi gidicem yrn aama çok üzüldüm bn yaa solda hiiç olmamş allahım o an yıkıldm bn yaa sağ tüpüm kapalı bnm nolcak dedim olsun kalabilrsn yinede bu şeklde dedi ooff çok üzüldüm yaa halbuki sigarayıda bırakmştm dedim içmiyorm artık hiç olmazsa belki daa etkili olur bu sefer ilaçlar dedm ama hep solda olurdu bu ay hiç yok olmamş napçam bn yaa yoruldm artık biliyomsnz sanki hiç hamile kalamicam gibi geliyo bana off biliyorm allahtan ümit hiç bi zmana keslmez ama insan yıpranıyo artık bee:çok üzgünüm:
balcım,hayırlı yolculuklar.güle güle git,güle güle gel inşallah..a.s.Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.evet canım Ylmzhatice ilk kullanışım daha bu ay başladım Dr adetin 5 günü başla 5 gün iç sonra 5 gün sonra yanıma gel dedi bende yarın gidecem bakalım hayırlı haber alırız inş allah kerkesin istedini versin
tatlım hayırlı olsun:jeyyar:bol bol çalış..kızlar bugün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar bakalım.
Kızlar benim kırmızılar geldiler bugün .
Bu ay yumurtlamadığıma yemin edebilirdim Çünkü yumurtlama testi aldım hep negatifti. Ama yine de tam zamanında regl oldum. Ne diyelim buna da şükür.İlaç yerine iğne kullanmaya başlayacağım artık (menogon iğnesi +çatlatma iğnesi ) O yüzden listeden sildim adımı.
Çok ama çok zormuş hamile kalıp sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilmek. Hani doğduktan sonra asıl zorluk başlar derler ya. Bizimki rahime düşmeden önce başladı.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
seldacım benim kırmızılar sökmeye başladı yeni tarihim 24 mayıs canım
kızlar döl tutmaz pavyonuna benide düşürün güzel oryantal olurum :))
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canlarım 14. günü dr. gitmeyi düşünüyorum galiba yumurtam çatlamıyo yeteri kadar büyüyo ama çatlaığını hiç görmedim dr.larda söylemedi hep çatlamamış dediler 14. giderim hem büyüklüğüne bakarlar hemde çatlayıp çatlamadığına allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
merhaba arkadaşlar,ben bu ay puregon +pregnly ile tedavi gördüm.son adetim 21marttı.şimdide 21 nisandan bu güne kadar test yapıyorum. şüpheli pozitif çıkıyor. 2 günde bir yapıyorum .aklım çok karışık yarın için randevu aldım.bakalım ne çıkacak.
kıslar üzülmeyin,benssenb arkadaşımız ilaçsız hamiş kalmış.hemde ikiiiizz RABBİM ol dedimi olur,üzülmeyün nolurr sabır,sabır,sabır.hepinizi öpüyorum.mux mux mux..
canım üzülme ne olur doktor kalabilirsin demiş bak, hem spermler o kadar küçük canlılar ki bi yolunu bulup geçer onlar
Canım bunada şükür bak 2 tane yumoşun olmuşş..Bazılarının hiç yumoşu bile büyümüyorr.Üzülme bence canım şükretttt.Herşeyde bir hayır vardırr.Yumoş az diye gebe kalmak azalıyor sanma.Tek bir yumoş gerekli döllene bilmesi için yeterlii.Hembenim 4yumoşum oluyo ama elde var sıfır..Bence herşeyde bir hayır vardırrr.üzülmee dua ett.inşallahh rabbım yüzünü güldürür.:Saruboceq:
uzuntun yersız canım ne guzel ıkı yumosun var daha ne ıstıyoun kı beımde hep soldadı sagda hc olusmazdı ama bu bebıse engel deıl kı alaksı bıle yok nerden yumurtlarsan yumurtla yetrkı yumurtan olussun yanı
neden üzülüyosun canım iki yumurtan var zaten sağdan yada soldan olmuş ne fark eder inş hamile kalırsın herşeyi çok incelediğimiz için bebişlerimizin gelmesini geciktiren bizler oluyoruz
AŞKKIZI canımmm ne bu karamsarlır yaaa. Üzülecek ne var ki şimdi ordata. Valla ben iki ay boyunca klomen kullanmıştım ve her defasında da sadece bir tane yumurtam büyümüştü. Ve hiç üzülmemiştim. Sen de galiba klomenden dolayı bu kadar duygusalsın güzelim. Hapı kullanırken ben de öyleydim. İçini ferah tutmaya çalış cancızım emi?
canım üzülme ne olur doktor kalabilirsin demiş bak, hem spermler o kadar küçük canlılar ki bi yolunu bulup geçer onlar
Canım bunada şükür bak 2 tane yumoşun olmuşş..Bazılarının hiç yumoşu bile büyümüyorr.Üzülme bence canım şükretttt.Herşeyde bir hayır vardırr.Yumoş az diye gebe kalmak azalıyor sanma.Tek bir yumoş gerekli döllene bilmesi için yeterlii.Hembenim 4yumoşum oluyo ama elde var sıfır..Bence herşeyde bir hayır vardırrr.üzülmee dua ett.inşallahh rabbım yüzünü güldürür.:Saruboceq:
uzuntun yersız canım ne guzel ıkı yumosun var daha ne ıstıyoun kı beımde hep soldadı sagda hc olusmazdı ama bu bebıse engel deıl kı alaksı bıle yok nerden yumurtlarsan yumurtla yetrkı yumurtan olussun yanı
neden üzülüyosun canım iki yumurtan var zaten sağdan yada soldan olmuş ne fark eder inş hamile kalırsın herşeyi çok incelediğimiz için bebişlerimizin gelmesini geciktiren bizler oluyoruz
AŞKKIZI canımmm ne bu karamsarlır yaaa. Üzülecek ne var ki şimdi ordata. Valla ben iki ay boyunca klomen kullanmıştım ve her defasında da sadece bir tane yumurtam büyümüştü. Ve hiç üzülmemiştim. Sen de galiba klomenden dolayı bu kadar duygusalsın güzelim. Hapı kullanırken ben de öyleydim. İçini ferah tutmaya çalış cancızım emi?
canımm üzme kendini bu kadar.tek tüple bile hamiş kalanlar var unutma.yumurttanda güzel,inşş en kısa zamanda vereceksin hamiş haberini.kıs maşallah nasıl bıraktın o zehiriaaah bende bi bırakabilsm:1no2:
valla ilk 2 gün biraz zorluk çekiyosn cnm sonra zaten alışıyosn tavsiye ederm çok rahat oluyo... ee çocuk için bırakmak lazm demi??? doktor illede bırak yada azalt dedi dedm azaltmakla olmaz en iyisi kökten bırakıyim dedm bitti gittii işte....yerimseniben
slm arkadaşlar ben dün üye oldum buraya.ama anca çözdüm.ben 2sene 6 aylık evliyim.daha önce çok doktora gittim ama hiç ilaç kullanmadım.sadece bu ay klomen içtim 2x1.Son adetim 31 marttı ama dayanamadım adetime 4 gün kala yani 28inde test yaptım 29unda yani dünde test yaptım tam 4 tane idrar testi.hepsi pozitif gösteriyo ama inanamıyorum.birazdan kan tahlili vermeye gidiyorum.bana dua edin.ALLAHIM isteyenherkese nasip etsin.AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?