Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:
zayıfmışsın,doktorun demek ki bunu uygun görmüş canım inşallah çok güzel yumurtaların oluşur, stres yapma bu da yumurtlama ilacıHAYATIM 50 KGYUM BOYUMDA 165 HİÇBİŞEKİLDE KG PROBLEMİM YOKKKfisfisfis
kızlar herkese günaydınnnnn.dr banada yaklaşık 24 gün önce glucophage verdi.sizce bununla hamile kalabilirmiyim?olmadı aşılama olacak bu ilaç şeker ilacı ne işe yarıyor kızlar...Kullanan var mı?
kızlar bugün doktora gittim 2 yumurtam oluşmuş gün aşırı ilişki önerdi inşallah tutar bakalım.
arkadaşım merhaba pko olan kişilere yumurtlamanın kolaylaşması ve olgunlaşması için veriyorlar banada verdiler ama mide bulantısından içemedim.kilo problemi olmayanada veriyorlar.ama ben aynı anda klomende kullandım.dr ikisinide yazdı ama glucophage kullanamadım.hayırlısı olsun.zararı yokmuş vücut alışırmış ama ben alışamadım.
kızlar ben daha adet olmadım sabah test yaptım tek çizgi çıktı ama sonra baktım çok bellisiz çok çok açık 2. çizgi var ama yinede emin değilim ışığe tutunca çıkıyo ilk hamişliğimde 4. günde silik çıkmıştı cumaya kadar olmazsam testi tekrarlicam allah hakkımızda hayırlısını versin
Cerotum nazan ve sevili gözüm hep arıyor. Özel mesajlar yazdım yine de tık yok. Umarım iyidirler.
Pavyon konusuna da bkz vermek lazım. Gerçekten dumura uğrayabilir ilk okuyan. Şimdi geçmişi aramayayım bi dipnot vereyimAzıcık geyik olsun hem
pavyon: ilaç iğne doktor müptelası olmuş, yaşı 30 ve üzeri olan, aşılama iğneleme(böyle bişey yok haaa) vs yaptırmış ama sonuç foss olmuş azıcık çatlak ama hala umutlu, acılı şarkılar ya da oynak şarkılar eşliğinde kah gülen kah ağlayan ama maalesef döltutmayan hatunlardan oluşan topluluktur. Patroniçe nazan orbaydır. kendisi pavyon fikrinin mimarı ve kurucusudur. Lakin bizim gibi müdavimleri boş bırakmıştır son günlerde. Vesileyle kendisine selam eder bir an evvel iyi haberini almayı umarız.
yaa kızlar bgn çok üzüldüm ya inanın eşimn yanında ağlamamk için zor tuttum kndimi.. doktora gttm 2 tane yumurtam olmş sağda 17.5 ve 18.5 yrn tekrar gel muhtemelen 19 olurlar dedi gidicem yrn aama çok üzüldüm bn yaa solda hiiç olmamş allahım o an yıkıldm bn yaa sağ tüpüm kapalı bnm nolcak dedim olsun kalabilrsn yinede bu şeklde dedi ooff çok üzüldüm yaa halbuki sigarayıda bırakmştm dedim içmiyorm artık hiç olmazsa belki daa etkili olur bu sefer ilaçlar dedm ama hep solda olurdu bu ay hiç yok olmamş napçam bn yaa yoruldm artık biliyomsnz sanki hiç hamile kalamicam gibi geliyo bana off biliyorm allahtan ümit hiç bi zmana keslmez ama insan yıpranıyo artık bee:çok üzgünüm:
Kızlar benim kırmızılar geldiler bugün .
Bu ay yumurtlamadığıma yemin edebilirdim Çünkü yumurtlama testi aldım hep negatifti. Ama yine de tam zamanında regl oldum. Ne diyelim buna da şükür.İlaç yerine iğne kullanmaya başlayacağım artık (menogon iğnesi +çatlatma iğnesi ) O yüzden listeden sildim adımı.
Çok ama çok zormuş hamile kalıp sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilmek. Hani doğduktan sonra asıl zorluk başlar derler ya. Bizimki rahime düşmeden önce başladı.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar benim kırmızılar geldiler bugün .
Bu ay yumurtlamadığıma yemin edebilirdim Çünkü yumurtlama testi aldım hep negatifti. Ama yine de tam zamanında regl oldum. Ne diyelim buna da şükür.İlaç yerine iğne kullanmaya başlayacağım artık (menogon iğnesi +çatlatma iğnesi ) O yüzden listeden sildim adımı.
Çok ama çok zormuş hamile kalıp sağlıklı bi bebek dünyaya getirebilmek. Hani doğduktan sonra asıl zorluk başlar derler ya. Bizimki rahime düşmeden önce başladı.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?