Canlarım hepinize selamlar. Neredeyse bir hafta oldu KK ya girmeyeli. Vallahi özlemişim sizleri. Öncelikle 26eser26-kelebekafyon1-aysima_85 ve elif83 hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Maşallahhhh... Allah güzel hamilelikler, kolay doğumlar ardın da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşaalllaahh...:Saruboceq: AŞKKIZI seni de tebrik ediyorum sigarayı bıraktığın için:1hug:
Kızlar benim adet tarihim dündü ama hala teşrif etmedi. Geçen ay da 38 günde adet olmuştum zaten. Kasıklarım acayip sancıyor ve çok rahatsız ediyor. Allah hepimize ve herkese tez zamanda muradını versin inşallah...
yaa kızlar bgn çok üzüldüm ya inanın eşimn yanında ağlamamk için zor tuttum kndimi.. doktora gttm 2 tane yumurtam olmş sağda 17.5 ve 18.5 yrn tekrar gel muhtemelen 19 olurlar dedi gidicem yrn aama çok üzüldüm bn yaa solda hiiç olmamş allahım o an yıkıldm bn yaa sağ tüpüm kapalı bnm nolcak dedim olsun kalabilrsn yinede bu şeklde dedi ooff çok üzüldüm yaa halbuki sigarayıda bırakmştm dedim içmiyorm artık hiç olmazsa belki daa etkili olur bu sefer ilaçlar dedm ama hep solda olurdu bu ay hiç yok olmamş napçam bn yaa yoruldm artık biliyomsnz sanki hiç hamile kalamicam gibi geliyo bana off biliyorm allahtan ümit hiç bi zmana keslmez ama insan yıpranıyo artık bee:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar 26 eser bana da dr. klomen verdi bende bu ay kullandım çarşamba dr gidecem hayırlısı bakalım
yaa kızlar bgn çok üzüldüm ya inanın eşimn yanında ağlamamk için zor tuttum kndimi.. doktora gttm 2 tane yumurtam olmş sağda 17.5 ve 18.5 yrn tekrar gel muhtemelen 19 olurlar dedi gidicem yrn aama çok üzüldüm bn yaa solda hiiç olmamş allahım o an yıkıldm bn yaa sağ tüpüm kapalı bnm nolcak dedim olsun kalabilrsn yinede bu şeklde dedi ooff çok üzüldüm yaa halbuki sigarayıda bırakmştm dedim içmiyorm artık hiç olmazsa belki daa etkili olur bu sefer ilaçlar dedm ama hep solda olurdu bu ay hiç yok olmamş napçam bn yaa yoruldm artık biliyomsnz sanki hiç hamile kalamicam gibi geliyo bana off biliyorm allahtan ümit hiç bi zmana keslmez ama insan yıpranıyo artık bee:çok üzgünüm:
26 eser dr bana klomen verdi bunu kullan adetinin 5 günü başla 5 gün sonra yanıma gel dedi bende bekliyorum çarşamba gidecem bakalım hayırlısı olsun inş allah herkesin gönlüne göre versin ammmiiiiiinnnn
kızlar herkese günaydınnnnn.dr banada yaklaşık 24 gün önce glucophage verdi.sizce bununla hamile kalabilirmiyim?olmadı aşılama olacak bu ilaç şeker ilacı ne işe yarıyor kızlar...Kullanan var mı?
canım bu yumurtlama için verilen daha etkili bi ilaç sanırım.Bi de kilolulara verliyodu galiba. kilon varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?