Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

26 eser dr bana klomen verdi bunu kullan adetinin 5 günü başla 5 gün sonra yanıma gel dedi bende bekliyorum çarşamba gidecem bakalım hayırlısı olsun inş allah herkesin gönlüne göre versin ammmiiiiiinnnn

hehehe saol cnm :roflol: evet bıraktm sigarayı çok zor olmadı hemde herkese tavsiye ederm :dance:

yaa kızlar bgn çok üzüldüm ya inanın eşimn yanında ağlamamk için zor tuttum kndimi.. doktora gttm 2 tane yumurtam olmş sağda 17.5 ve 18.5 yrn tekrar gel muhtemelen 19 olurlar dedi gidicem yrn aama çok üzüldüm bn yaa solda hiiç olmamş allahım o an yıkıldm bn yaa sağ tüpüm kapalı bnm nolcak dedim olsun kalabilrsn yinede bu şeklde dedi ooff çok üzüldüm yaa halbuki sigarayıda bırakmştm dedim içmiyorm artık hiç olmazsa belki daa etkili olur bu sefer ilaçlar dedm ama hep solda olurdu bu ay hiç yok olmamş napçam bn yaa yoruldm artık biliyomsnz sanki hiç hamile kalamicam gibi geliyo bana off biliyorm allahtan ümit hiç bi zmana keslmez ama insan yıpranıyo artık bee:çok üzgünüm:

canım üzülme ne olur doktor kalabilirsin demiş bak, hem spermler o kadar küçük canlılar ki bi yolunu bulup geçer onlar

AŞKKIZI canım ya inş.kalırsın doktorda demiş zaten
sigarayı bırakmişsın zaten.emin ol karşılıksız kalmaz.hem stresss en büyük engelmiş biliosunkaydirigubbakcemile5

Canım bunada şükür bak 2 tane yumoşun olmuşş..Bazılarının hiç yumoşu bile büyümüyorr.Üzülme bence canım şükretttt.Herşeyde bir hayır vardırr.Yumoş az diye gebe kalmak azalıyor sanma.Tek bir yumoş gerekli döllene bilmesi için yeterlii.Hembenim 4yumoşum oluyo ama elde var sıfır..Bence herşeyde bir hayır vardırrr.üzülmee dua ett.inşallahh rabbım yüzünü güldürür.:Saruboceq:

uzuntun yersız canım ne guzel ıkı yumosun var daha ne ıstıyoun kı beımde hep soldadı sagda hc olusmazdı ama bu bebıse engel deıl kı alaksı bıle yok nerden yumurtlarsan yumurtla yetrkı yumurtan olussun yanı

26 eser dr bana klomen verdi bunu kullan adetinin 5 günü başla 5 gün sonra yanıma gel dedi bende bekliyorum çarşamba gidecem bakalım hayırlısı olsun inş allah herkesin gönlüne göre versin ammmiiiiiinnnn

hadı hayılısı canım snuc alamazsan da uzlume olurmu aha ck basındasın hemen olaca dıye bısı yok kafanan sıl ılk once tedavı gordugunu normal yasantına don canım umursama

neden üzülüyosun canım iki yumurtan var zaten sağdan yada soldan olmuş ne fark eder inş hamile kalırsın herşeyi çok incelediğimiz için bebişlerimizin gelmesini geciktiren bizler oluyoruz

AŞKKIZI canımmm ne bu karamsarlır yaaa. Üzülecek ne var ki şimdi ordata. Valla ben iki ay boyunca klomen kullanmıştım ve her defasında da sadece bir tane yumurtam büyümüştü. Ve hiç üzülmemiştim. Sen de galiba klomenden dolayı bu kadar duygusalsın güzelim. Hapı kullanırken ben de öyleydim. ıçini ferah tutmaya çalış cancızım emi?

saol 26eser bende paylaşmak istiyorum arkadaşlara hep yazıyorum benimlede paylasın die ama daha kimseyle pek konuşamadım kısmet

Selam kızlarr herkeze hayırlıı günler diliyorumm..Rabbim hepimizee bugünde sağlık,sıhhat ve huzur versin inşallah:Saruboceq:Kızlar artık ayrılık vakti geldii ..Yarın Ailemin yanına bursaya gidiyorum allah izin ederse..1 Ay yokum buralarda ve sizlerii çok özlüycemmmmmmmm..İnşallahh geldiğimde bomba gibi dönerim diye dua ediyorum..Klomenin sayesinde 4 aydr iyice bir dengem bozuldu duygu değişimleri yaşadım..bu tatil bana iyi gelicek inşallahh vücudum güzelce dinlenicek inşallahh..:Saruboceq:Tedavide olan arkadaşlarr Allah yar ve yardımcınız olsunn.Allahım tedavide olanlara kolaylıklar versinn.Ve hayırlı zamanda evlatlarını göndersin inşallahh..Sizlerii sefiyorumm ..İsmini sayamadım herkezin hepinizee kucak dolusu sevgilerr.Kendinize iyi bakın ..Allaha emanet olalım hepimiz..İnşallahh döndüğümde pembe köşedekii hamiş listesinin çoğalmış olduğunu görücemm...by :a015:

evet canım Ylmzhatice ilk kullanışım daha bu ay başladım Dr adetin 5 günü başla 5 gün iç sonra 5 gün sonra yanıma gel dedi bende yarın gidecem bakalım hayırlı haber alırız inş allah kerkesin istedini versin

kızlar herkese günaydınnnnn.dr banada yaklaşık 24 gün önce glucophage verdi.sizce bununla hamile kalabilirmiyim?olmadı aşılama olacak bu ilaç şeker ilacı ne işe yarıyor kızlar...Kullanan var mı?

kızlar herkese günaydınnnnn.dr banada yaklaşık 24 gün önce glucophage verdi.sizce bununla hamile kalabilirmiyim?olmadı aşılama olacak bu ilaç şeker ilacı ne işe yarıyor kızlar...Kullanan var mı?

canım bu yumurtlama için verilen daha etkili bi ilaç sanırım.Bi de kilolulara verliyodu galiba. kilon varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…