slm arkadaşlar ben dün üye oldum buraya.ama anca çözdüm.ben 2sene 6 aylık evliyim.daha önce çok doktora gittim ama hiç ilaç kullanmadım.sadece bu ay klomen içtim 2x1.Son adetim 31 marttı ama dayanamadım adetime 4 gün kala yani 28inde test yaptım 29unda yani dünde test yaptım tam 4 tane idrar testi.hepsi pozitif gösteriyo ama inanamıyorum.birazdan kan tahlili vermeye gidiyorum.bana dua edin.ALLAHIM isteyenherkese nasip etsin.AMİN...
günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum bende bebek sahibi olmak istiyorum doktor klomen verdi şimdi hasta olup 3. günü gidicem tekrar yumurtalıklara bakıcakmış ve öyle klomene başlıycam ve inşallah hayırlısı ile işe yarar bu ilaç..
slm arkadaşlar ben dün üye oldum buraya.ama anca çözdüm.ben 2sene 6 aylık evliyim.daha önce çok doktora gittim ama hiç ilaç kullanmadım.sadece bu ay klomen içtim 2x1.Son adetim 31 marttı ama dayanamadım adetime 4 gün kala yani 28inde test yaptım 29unda yani dünde test yaptım tam 4 tane idrar testi.hepsi pozitif gösteriyo ama inanamıyorum.birazdan kan tahlili vermeye gidiyorum.bana dua edin.ALLAHIM isteyenherkese nasip etsin.AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?