Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

saol canım yaa.inşallah bakalım 4 test yaptım ama emin değilim hala.birazdan çıkıcam bakalım nolcak.çok meraktayım.dönünce yazarım tekrar.-tatlicadiarzu-

Canlarım herkese günaydın... Hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize. Hem de boooll boolll hamileli bir gün. :) yaren35 inşallah güzel haberle gelirsin gülüm.

ben adetimin 11 günü gittiğimde sağ tarafta üç yumurta vardı.tahmini iki tanesi 16-17mm biride 14 dü.adetimin 14. günü gittiğimde iki yumurta tam 27 mm olmuştu 14mm olanda 20 olmuştu.doktorum iğneye gerek yok bi tanesiyle deniyceniz bu ay dedi.tamam dedik.yani sadece ilaç kullandım o kadar

canım %99 hamilesin. hadi bakalım. güzel habrelerle gel inşallah.

bu arada herkese günaydın.a.s.

arkadaşlar gittim geldim hastaneye kan tahlili verdim doktorumda testte çıkmışsa tamamdır büyük ihtimalle ama yinede her ihtimale karşı bi dış gebelik yada birsürü şey saydı hatırlamıyorum onlarıda ihtimaller arasında bulunduralım bunun içinde en az 2 hafta geçmesi lazımki kalp atışını ve rahime yerleştiğini görelim tamam diyelim dedi inşallah bakalım nolcak.

kızlar burası konusu değil ama bir şey sormak istiyorum. bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın. bende geçen ay klomenden sonra kist oluşmuştu. doktor desolet isimli doğum kontrol ilacı vermişti. ilacın prospektüsünde ilaç bittikten 2-3 gün sonra adet olursunuz yazıyordu. ama benim biteli5. gün hala olmadım. 2 gündür kahverengi akıntım var sadece. bilgisi olan varmı arkadaşlar. biraz daha beklesemmi.

benimde 3 yumurtadan ikisi kiste dönüşmüş tahmini ama bi tanesi 20mde demişti bi tanesiyle deniycez demişti.ama ilaç vermedi hiç kist falan olmuş diye ama senin durumun ne bilemiyorumki...

herkese günaydın kıslarrr
Yaren35 tebrik ederim umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın.darısı isteyen herkese inşallah.

daha emin değilim ögleden sonra 3.5 da alcam sonucu ama umarım sağlıklı bi gebeliktir. varsa tabi.

günaydın arkadaşlar ben yeni üye oldum bende bebek sahibi olmak istiyorum doktor klomen verdi şimdi hasta olup 3. günü gidicem tekrar yumurtalıklara bakıcakmış ve öyle klomene başlıycam ve inşallah hayırlısı ile işe yarar bu ilaç..

:1rolleyes:
hoşgeldin canım.bende glucophage kullanıyorum.umarım en kısa zamanda hamiş oluruzzz

balbocugu inşallah hayırlısı olur bende sadece bi kere bu ay kullandım klomeni.umarım herşey istediğn gibi olur

Ay canım ne güzel ya inşallah sağlıcakla alırsın babeğini çok sevindim. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…