Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar işinize yararmı bilmiyorum ama ben klmenden sonra 14. gün gittiğimdesağ taraftaki 3 yumurtadan ikisi 26-27m civarındaydı sadece birisi 20m di.ama benim doktorum iğneye bu ay gerek yok bi taneyle deniyelim bu ay iğnesiz dedi.ama bana gün aşırı değil bir hafta boyunca günübirlik ilişki dedi.belki bi yararı olur size anlatayım dedim.

bana önce ilaçın 5 günü gel dedi sonra ilişkiye girilicekmi die sordugumda bana dedi 5 gün içinde beraber olacaksınız ilaç bittikten sonra 5 beraber olmayacaksınız dedi ilaç bittikten 5 gün sonra yanıma gel dedi gittim yoktu

ben 2.5 senelik evliyim ama gecen sene nerdeyse bir sene eşim yurt dışı görevinden dolayı eve gelemedik o yüzden tam 2.5 senedir ugraşmıyorum.çok doktora gözüktüm ama sadece bu ay ilk defa ilaç kullandım başka kullanmadım sadece testler falan vardı elimizde temizdi hepsi o kadar.rahim filmim kalmıştı sadece.ama inşallah ona gerek kalmadı artık.bakalım nolcak bugün

Demek ki canım ilaçtan sonraki 5 gün de sen yumurtlayacakmışsın doktorun da ilşki önermiş zaten sonrasındaki çağırma sebebi de yumurtalar kistleşip kistleşmediğine bakmak içindir. Ben okula gidiyorum şimdi ordan da konuşuruz yine

yaren35 bende 2,5 senelik evliyim ilk 3 ay doğum kontrol hapı ile korundum ondan sonra hiç korunmadım bebek isteidğim için geçen sene mayısta boş gebelik oldu kürtaj oldum kürtajdan 6 ay sonrada dış gebelik oldu. doktor 3 ay bekleyelim dedi şimdi bu ay ilk defa klomen kullandım.

ben adetimin 5. günü başladım.2x1 kullandım 9. günü bitti ilaç.10. günü gelme 11. günü gel dedi gittim.sonra 14.günü gittim bana 14.günden başlayarak bir hafta günübirlik ilişki dedi o kadar.adetime şuan 2 gün var ve ben dünden önceki günde dünde toplam 4 test yaptım ki 31inde olmam gerekiyo adet.ama 4 testtede pozitif gözüküyo kan tahlilinde nolcak onu bilmiyorum ama.

busemm90 doktor bana ilaç bitince 3 gün ilişki yasak dedi yani yumurtlama gününden önceki birkaç gün ilişki yok yumurtlama gününde ilişki olacak

duru75ank nasıl canım kullan klomeni bana sana zahmet olmassa anlatırmısın

ben klomeni adetin 5.günü başladım 1 sabah 1 akşam içtim 5 gün toplam 10 tane. sonra doktor bana birde iğne verdi pregny çatlatma iğnesi ama bu iğne herkese gerek yok benim çatlamadığı için verdi sanırım.doktor yumurtlama gününden yani adetin 13.gününden önceki 3 gün ilişki yasak dedi. 14. günden itibaren 3 gün üstüste hergün ilişki dedi.
umarım yardımcı olmuşumdur

çok saol canım allah razı olsun banada öyle dedi ama kendisi yoktu muane olamadım ben sadece klomen kullandım bugün adetimi 14 günü

çok saol canım allah razı olsun banada öyle dedi ama kendisi yoktu muane olamadım ben sadece klomen kullandım bugün adetimi 14 günü

senin yumurtlama dönemin olabilir bugün dahil 1 hafta hergün ilişki yapabilirsin bence birde sadece duyduklarımdan ve okuduklarımdan söylüyorum ilişkiden sonra hemen kalkma 1 - 2 saat belin fazla kalın olmayan bi yastık koyarak sırtüstü yat.(çok mu özel oldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…