Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bide canım ben igne kullanmadım daha dr ilgilenmiyo benle ya sorumsuz bir dr hiç birsey söylemiyoo bende ne yapacamı sasırdım valla

valla arkadaşlar bana doktorum 6 saat kalkma dedi bilmiyorum ama

busemm90 eğer doktorunun ilgisiz olduğunu düşünüyosan ve özel doktora gidiyosan bence doktorunu değiştir

afedersiniz ama ilişki sonrası altı saat dedi yani hemen hemen sabahı buluyodu.duşta alma dedi sabah al dedi.biraz açık oldu ama kusura bakmayın.bide 14.günden başlayarak günübirlik beraberlik işte bu kadar

valla ben öyle yaptım bilmiyorumki biliyosunuz doktor ne derse onu yapıyoruz gerisi ALLAHA kalmış.

seldam canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki, her seferinde stresimizi bir sonraki aya taşıyoruz..ümidimizi taşıyoruz demek isterdim ama insan zaman ilerledikçe ümidini yitiriyor ve yerini stres alıyor..yok yumurtladım mıki, yumurtladı isem çatladı mıki, çatladı ise tuttu muki, vırt zırt(( klomen bende de çok etki etmedi canım..menagonu düşünmüyor değilim ama o kadar çok hormon aldık ki canım, kendimi diyete odakladım bu ara..zayıflama derdine düşeyim de bebek fikri çıksın istedim kafamdan biraz da anlatabildim dimi..
canımsın inşallah zor olan dönemi böyle geçiririz de sonrası rahat olur, bir çırpıda büyür giderler sağlıklı bir şekilde..
çok öptüm sen..karamsarlık yok tamam mııklava:
diyene bak

mehtapgülüm sağol bitanem iyiyim diyelim iyi olalım..kendimi diyete verdim açım valla
her yeri ekmek görmeye başladım:))
kafamı dağıtmış oluyorum hem böylece...eskiden heryeri bebek görüyordum canım ya:)))
öpüyorum seniii

merhaba cerot aslında yaptığın iyi fikir olabilir burda okuduğum kadarı ile hep ümidi kestikleri ay bebek geliyo

resim koyayım dedim yazının sonuna süprizzz olarak yazdı resim yerine kusura bakmayın daha yeniyim pek anlamıyom

arkadaslar dün doktordaydım solda 3 yumurtam olusmus bitanesisi 20mm öbürlerinden bişay çıkmaz dedi doktor.çatlatma iğnnemide yaptım.bu sefer 12. gün oldum iğnemi.geçen iki ay 15. gün olmuştum.bu ay son ayım doktor kendi haline bırakalım dedi 6 ay boyunca olmazsA aşılama yaparız dedi.eşim aşılama istemiyor.bir çocuğumuz var gerek yok falan.ben çok korkuyorum kızıma kardeş yapamıcam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…