arkadaslar dün doktordaydım solda 3 yumurtam olusmus bitanesisi 20mm öbürlerinden bişay çıkmaz dedi doktor.çatlatma iğnnemide yaptım.bu sefer 12. gün oldum iğnemi.geçen iki ay 15. gün olmuştum.bu ay son ayım doktor kendi haline bırakalım dedi 6 ay boyunca olmazsA aşılama yaparız dedi.eşim aşılama istemiyor.bir çocuğumuz var gerek yok falan.ben çok korkuyorum kızıma kardeş yapamıcam diye.
arkadaslar dün doktordaydım solda 3 yumurtam olusmus bitanesisi 20mm öbürlerinden bişay çıkmaz dedi doktor.çatlatma iğnnemide yaptım.bu sefer 12. gün oldum iğnemi.geçen iki ay 15. gün olmuştum.bu ay son ayım doktor kendi haline bırakalım dedi 6 ay boyunca olmazsA aşılama yaparız dedi.eşim aşılama istemiyor.bir çocuğumuz var gerek yok falan.ben çok korkuyorum kızıma kardeş yapamıcam diye.
duru75ank olmuştu sancı arkadaşım ama sadece yanlış hatırlamıyosam ilk 2 gün sonra çok olmadı.bu arada kan tahlilimi almama 1.30 saat kaldı çok heyecanlıyım...
arkadaşlar az önce hastaneden bi arkadaşım getirdi sonucu.hamileyimmmm..inanamıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..sakın umudunuzu yitirmeyinn..
hayırlısı osun arkadaşım. Listemize adını ekldimslm arkadaşlar bende bu ay serophoneye başlıcam adetin 5.günü sabah akşam 1 tane içicem sonrada prengly igne vurunucam bende hem prolaktin yüksekliği hemde pko var ama bu ay prolaktinim düştü parlodel sayesinde yumurtlama dönemine kadar parlodele devam benimde adet tarihim 25 mayıs hayırlısı allahtan
listeye eklediğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.bu sayfayı çok uzun zamandır takip edip sizlerin yadıklarını okuyodum.ama buraya katıldıktan bir iki gün sonra hamile olduğumu ögrenceğim aklıma bile gelmedi.bende inanamıyorum hiç beklemiyodum çünkü.ALLAHIM hepimizin yanında olsun .en kısa zamanda dileyen herkesi evlat sahibi yapsın...
merhaba arkadaşlar aylar önce bende sizinle yazıştım.klomen kullandım bebeğim olmadı.daha sonra eşimde ürolajiye göründü testler yapıldı doktor senin çocugun olmaz dedi eşime ameliyat gerekiyor dedi ama ben şuan 5 haftalık hamileyim.hiç düşünmeyin akışına bırakın zamanı varmış onu anladım.
arkadaşlar az önce hastaneden bi arkadaşım getirdi sonucu.hamileyimmmm..inanamıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..sakın umudunuzu yitirmeyinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?