arkadaşlar az önce hastaneden bi arkadaşım getirdi sonucu.hamileyimmmm..inanamıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..sakın umudunuzu yitirmeyinn..
merhaba arkadaşlar aylar önce bende sizinle yazıştım.klomen kullandım bebeğim olmadı.daha sonra eşimde ürolajiye göründü testler yapıldı doktor senin çocugun olmaz dedi eşime ameliyat gerekiyor dedi ama ben şuan 5 haftalık hamileyim.hiç düşünmeyin akışına bırakın zamanı varmış onu anladım.
arkadaşlar işinize yararmı bilmiyorum ama ben klmenden sonra 14. gün gittiğimdesağ taraftaki 3 yumurtadan ikisi 26-27m civarındaydı sadece birisi 20m di.ama benim doktorum iğneye bu ay gerek yok bi taneyle deniyelim bu ay iğnesiz dedi.ama bana gün aşırı değil bir hafta boyunca günübirlik ilişki dedi.belki bi yararı olur size anlatayım dedim.
bide canım ben igne kullanmadım daha dr ilgilenmiyo benle ya sorumsuz bir dr hiç birsey söylemiyoo bende ne yapacamı sasırdım valla
valla arkadaşlar bana doktorum 6 saat kalkma dedi bilmiyorum ama
bugün hayatımın "ikinci muayenesi"ni yaşadım. ilki gibi resmen travmaydı.
ne kadar zormuş. 16mm folikül varmış, eşimin sonuçları da döllenme için
yeterliymiş, bi sorun yokmuş v.s. ama iki senedir olmuyor işte. ağlamamak
için zor tutuyorum sabahtan beri kendimi iş yerinde. yoruldum.
Allah herkese sabır versin.
merhaba arkadaşlar aylar önce bende sizinle yazıştım.klomen kullandım bebeğim olmadı.daha sonra eşimde ürolajiye göründü testler yapıldı doktor senin çocugun olmaz dedi eşime ameliyat gerekiyor dedi ama ben şuan 5 haftalık hamileyim.hiç düşünmeyin akışına bırakın zamanı varmış onu anladım.
podmena traffica testeri be dün doktora gittim ve keseyi gördük. hafta sonra gel o zaman bebişi de daha net göreceğiz dedi.Rabbim en kısa zaman da hepinize nasip etsin. AMİİNNN.
Bende klomen kullandım ve şimdide ovulasyon testi kullanıyorum 11.gün ve 12.gün yaptım ama negatif çıktı bakalım pozitif olursa yazarım size kızlar.a.s Merhaba kizlar,
Bu aralar islerim o kadar cok yogunki fazla giremiyorum.. yeni hamilelerimiz olmus elif83, yaren35, hulyaeyup sizleri coook tebrik ediyorumInsallah Allahim saglicakla yavrulariniza kavusmayi da nasip etsin.. :Saruboceq: :Saruboceq:
gecmis sayfalari okudumda Basuratcimda tatile cikmis, bomba gibi doner ins. nazanim da yok hala ortalarda ozlettirdi kendini iyice.. sagolasin seldacim ellerine saglik ilgileniyorsun listemizle.. benim bu yaz biraz yogun gececek yeni isler aldim, iki hafta sonrada Turkiyeden yatili misafirlerim geliyor birkac ayligina.. bir tarafatan da onlar icin hazirlik yapiyorum.. ee tabi bebek icin calismalarda son hiz devam ediyor :))
seldacim ovulasyon kit kullandigini, testin pozitif cikmadigini ve adet oldugunu soylemissin.. canimcim bende gecen yil 3 ay ovulasyon kit kullanmistim klomenle birlikte.. hicbirgun pozitif cikmadi ama duzenli bir sekilde 30 gun sonrasi adetim gelmisti bu durumda testtemi bir sorun var yoksa bizim yumurtlamadami bende anlamis degilim
bu arada benim bugun 19. gunum.. bu ay sadece metformin kullandim dunku ovulasyon testimde iki cizgide belirdi fakat ikiside silik bir sekildeydi sizce sonuc pozitifmidir ?? insallah yumurtlama olmustur diyorum.. kizlar dualarinizi eksik etmeyin benim dualarim sizlerle hepinizi opuyorum..:1hug:
merhaba cerot aslında yaptığın iyi fikir olabilir burda okuduğum kadarı ile hep ümidi kestikleri ay bebek geliyo
arkadaşlar az önce hastaneden bi arkadaşım getirdi sonucu.hamileyimmmm..inanamıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..sakın umudunuzu yitirmeyinn..
CEROTUM sağol canım benim. Ne güzel ifade etmişsin durumlarımızı. Bekleyeceğiz artık ne yapalım. Bu arada benim kırmızılar gelmekten vazgeçtiler. Ben de sinir küpü oldum. Biran önce gelsin istiyorum. Regl öncesi olduk olmadık şeye kızarsın ya aynen öyleyim. Halbuki pamuk gibi kadınımdır. Ama tam bir cadıyım bu aralar.Ben bile kendime şaşıyorum.
allah hepinize yaşatsın inşallah olmaz diye birşey yok daha geçen ay doktor sizin çocugunuz olmaz dedi ben şuan 5 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?