Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

allah hepinize yaşatsın inşallah olmaz diye birşey yok daha geçen ay doktor sizin çocugunuz olmaz dedi ben şuan 5 haftalık hamileyim

inşallah sizlerdende en kısa zamanda güzel haberler alırız.

bu arada hülyaeyüp arkadaşım tebrikler senide inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder ALLAHIM sanada(banada)

arkadaşlar az önce hastaneden bi arkadaşım getirdi sonucu.hamileyimmmm..inanamıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..sakın umudunuzu yitirmeyinn..

tebrikler Allah saglıklı dogmasını nasip etsin

canım hamile olmana çok sevindim o doktora gitme bi daha kimbilir nasıl üzülmüşündür
maşallah diyelim ne güzel işte hamişsin:CüvCüv: Allah saglıklı dogmasını nasip etsin

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

29 NİSAN 2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
25.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
26.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
31.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
33.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
34.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
36.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
37.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
40.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
41.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
42.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
44.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
47.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
48.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
49.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ
50.berknilay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
51.bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
52.hazann:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
54.kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
55.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
56.yaren35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
57.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

NİSAN AYI LİSTESİ

asli_ist:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 NiSAN ????????
leblebişekeri:::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSAN ????????
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN ????????
nix:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 NİSAN ????????
ebraar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSAN ????????
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 NiSAN ????????
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSAN ????????
umutsuzz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 NİSAN ????????
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 NiSAN

MAYIS AYI LİSTESİ

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS (SEROPHENE)
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
ylmzhatice::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS
benay_cinar::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYIS
S&U:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYIS
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYIS
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
nayi26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYIS
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYIS
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYIS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MAYIS
maksimen:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 MAYIS
esengülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYIS (GLUCOPHAGE)
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYIS
lotusan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 MAYIS
aymuel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 MAYIS
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYIS
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYIS
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 MAYIS
nergis55:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 MAYIS (SEROPHENE)
jülyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYIS (SEROPHENE)
gul_ay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYIS
loveli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::27 MAYIS
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYIS

HAZiRAN AYI LİSTESİ

Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 HAZiRAN

SEVGİLİ HÜLYA EYÜP TEBRİKLER CANIM. GERÇEK BİR MUCİZE BU.. ALLAH KUCAĞINA ALMAYI DA NASİP ETSİN.SAĞLIK LA KOLAYLIKLA İNŞALLAH.:teytey:

podmena traffica testeri be dün doktora gittim ve keseyi gördük. hafta sonra gel o zaman bebişi de daha net göreceğiz dedi.Rabbim en kısa zaman da hepinize nasip etsin. AMııNNN.

Canım yarar tabi çok sağol banada iğne vermemişti doktorum
bide canım ben igne kullanmadım daha dr ilgilenmiyo benle ya sorumsuz bir dr hiç birsey söylemiyoo bende ne yapacamı sasırdım valla

Canım iğneyi çatlamayanlar için veriyorlar galiba herkeze verilecek diye bişey yokki doğal olsun diye vermiyolar sanırım

valla arkadaşlar bana doktorum 6 saat kalkma dedi bilmiyorum ama

Ben bırak 6 saati sabah kadar yatıyorum, duşumu sabah alıyorum ama hala tık yok fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis

bide arkadaşlar beraberlikten sonra ayakları olabildiğine yüksege dayıyoruz ya ben bu ay afedersiniz ama beraberlik sırasındada belimin altından hiç yastıgı eksik etmedim tabi bide besmele çekmeyi..

cnmm bnce sevnmelsn temz çkmş herşey işte ne güzel..
bende senin gibydm 2 gün önce ama olsn yinede Allaha hep şükrediyorm herşey için snde yrn olsn daha iyi olcaksn eminimm...Şeniz

podmena traffica testeri be dün doktora gittim ve keseyi gördük. hafta sonra gel o zaman bebişi de daha net göreceğiz dedi.Rabbim en kısa zaman da hepinize nasip etsin. AMİİNNN.

canlarım bize umut oluyosunuz ikinizide tebrik ediyorum

:1no2:kızlarrr bana acil yardımmm.... ya ben bu ay neler oluyo anlamıyorum.. nisan 16 da kırmızıları gördüm 3 gün sürdü bitti. ama göğüslerimdeki sancı hiç gitmedi 3 gündür benden leke gelmeye başladı önce tekrar adet oluyorum sandım ama sadece leke geliyo 3 gün oldu kafayı yicem yumurtlama günlerim ondanmı yumurtlama günlerinde böyle olurmu 3 gün leke gelirmi ben ilk defa böyle bişi yaşıyorum anlamadımbenneyaptımkisenağlama

a.s Merhaba kizlar,
Bu aralar islerim o kadar cok yogunki fazla giremiyorum.. yeni hamilelerimiz olmus elif83, yaren35, hulyaeyup sizleri coook tebrik ediyorum Insallah Allahim saglicakla yavrulariniza kavusmayi da nasip etsin.. :Saruboceq: :Saruboceq:

gecmis sayfalari okudumda Basuratcimda tatile cikmis, bomba gibi doner ins. nazanim da yok hala ortalarda ozlettirdi kendini iyice.. sagolasin seldacim ellerine saglik ilgileniyorsun listemizle.. benim bu yaz biraz yogun gececek yeni isler aldim, iki hafta sonrada Turkiyeden yatili misafirlerim geliyor birkac ayligina.. bir tarafatan da onlar icin hazirlik yapiyorum.. ee tabi bebek icin calismalarda son hiz devam ediyor :))

seldacim ovulasyon kit kullandigini, testin pozitif cikmadigini ve adet oldugunu soylemissin.. canimcim bende gecen yil 3 ay ovulasyon kit kullanmistim klomenle birlikte.. hicbirgun pozitif cikmadi ama duzenli bir sekilde 30 gun sonrasi adetim gelmisti bu durumda testtemi bir sorun var yoksa bizim yumurtlamadami bende anlamis degilim

bu arada benim bugun 19. gunum.. bu ay sadece metformin kullandim dunku ovulasyon testimde iki cizgide belirdi fakat ikiside silik bir sekildeydi sizce sonuc pozitifmidir ?? insallah yumurtlama olmustur diyorum.. kizlar dualarinizi eksik etmeyin benim dualarim sizlerle hepinizi opuyorum..:1hug:

Herkese yine günaydın canlarım. Dün neler olmuş öyleee. YAREN35 ve HULYAEYUP çoook tebrik ederim arkadaşlar. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahh. Darısı biz olmayanların da başınaaaa... Yaaa harbiden artık ben de karar veriyorum biz döl tutamıyoruz be.:))) Yani Nazancığım döl tutamayanlar pavyonu derken ne kadar da haklıymış... Liste dikkatimi çekti de, umutlu ile umutsuz arka arkaya gelmiş tesadüf. Benim adetim yine uzatmaları oynuyor ve kendimi berbat hissediyorum. Selda sen miydin canım çok sinirli oldum diyen? Üüfff ben de aynen öyleyim. Kasıklarımın içinde bomba var sanki. Azıcık midem de bulanıyor, ama tamamen psikolojiiikkk. Çünkü önceki hamileliklerimde hiç kasıklarım böyle şişmemiş ve sancımamıştı. Sabah sabah ne kadar çok konuştum dimi kızlar? Sahiden burası ağlama duvarı gibi birşey oldu bizim için. Herşey birlikte yaşanıyor. Sevinçler, üzüntüler, umutlar, umutsuzluklar...

Selam umutlu. Evet benim canım asabi olan. Bugün tam söküldüm azıcık daha rahatladım. Asabiyetin yerini de yerini hüzün aldı biraz. Sabır sabır ama ne zamana kadar diye düşünmeye başlıyorum artık. Sonra hemen kafamdan atmaya çalışıyorum bu fikirleri..

Ranacım ben kendimce her ay regl olup (üstelik benimki oldukça düzenli) ovülasyon testinde negatifin sebebini yumurtalarımın kalitesiz oluşuna bağlıyorum. Yani yumurta oluşuyor belkide çatlıyor ama gebe kalabileceğim kadar kaliteli değil herhalde. En mantıklı açıklama buymuş gibi geliyor. Doktoruma soracağım bunu. Arayıp randevu almam lazım ama erteleyip duruyorum. Ne yapacağız anacım. -tatlicadiarzu-Dıkandım haaa...

emell cim günaydın a.s

günaydın arkadaşlarrr...herşey dilediğiniz gibi olsun inşallahhhhh...ama nolur inanın ben bitti artık dediğim anda hiç bişey hissetmediğim bi anda hamile oldugumu ögrendim hemde adetime tam 5 gün kala idrar testinde.hatta eşime beni neden heveslendiriyon daha 5gün var dediğim halde yaptık testi durup dururken hissetti heralde.umudunuzu yitirmeyin sakın.inanıyorumki sizlerde muhakkak birgün hamilesiniz haberini alıcaksınız.Yeterki sabır edin...

Bende klomen kullandım ve şimdide ovulasyon testi kullanıyorum 11.gün ve 12.gün yaptım ama negatif çıktı bakalım pozitif olursa yazarım size kızlar.

busemm90 sen yumurta takibi için mi gitmiştin doktora. Tedavi istediğim gibi değil de ne demekmiş ki? En son gittiğimde de dr. bana soruyordu neden hamile kalamıyorsun ki hala diye... Bu doktorlar da pek ilginç haaa....

merhaba cerot aslında yaptığın iyi fikir olabilir burda okuduğum kadarı ile hep ümidi kestikleri ay bebek geliyo

canım ben 2. bebek için eylülden beri uğraşıyorum, 1 aşılama foss olmak üzere klomenle de cevap alamadım aylardır..yıllar önce kızımdan önce de kafamdan attığımda gebe kalmıştım inan..ve hatta aşılama tutmamıştı ve 3 ay sonra ilaçsız kendiliğinden gelmişti meleğim..inan bana bu bir tedavi şekli...

arkadaşlar az önce hastaneden bi arkadaşım getirdi sonucu.hamileyimmmm..inanamıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallahhh..sakın umudunuzu yitirmeyinn..

canım tebrik ederimmm..umarım sağlıkla kucağına da alırsın bebişini...AMİNN canım çok sağol..

seldam canım 3. haftada 2,5 kilo vermiş biri olarak azıcık ta olsa bebek işini kafamdan atmış durumdayım( mı acaba):)) yani bitanem şaka maka her ne kadar yumurtlama dönemlerimde bebek olayına odaklanmaktan vazgeçemesem dee inan bana zayıflama isteği ile birazcık olsun bastırdım o duygumu...ne yapalım canım bekleye bekleye akrep nalan olacağız yani..klomenler foss, aşılama foss..şiştim vallahi şiştim:)))) ilaç yok, tıbbi destek yok, kafaya takmak yok, yola devam:))

allah hepinize yaşatsın inşallah olmaz diye birşey yok daha geçen ay doktor sizin çocugunuz olmaz dedi ben şuan 5 haftalık hamileyim

canım mucizen hayırlı olsun demek istiyorum o halde..inşallah kucağına da alırsın meleğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…