Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende klomen kullandım ve deri altına vurulan birtana igne oldum ve şimdi adetim 3 gün gecikti ve korkuyorum adet olmaktan ya olursam çok üzülücem yıkılıcam ümitlerim boşa çıkınca umutlarımda bitiyo doktora gitmek istemiyorum yine olmadı diye.düşünmek istemiyorum. ama birtürlü olmuyo hep aklıma geliyo.
birde kızlar meryem süresini bebişi olmayanlar için okusun diyorlar (kuranı kerim)den ben anlamınıda okudum.sizlerde okuyun anlıyacaksınız yani mealini.hadi öptüm dua edin kardeşlerim birbirimizi tanımıyoruz ama aynı yolun yolcusuyuz.allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

balım nasılsın canım benım

eserrr canım allaha şükürr iyiyimmm ailemin yanındayımmm çok mutluyum :)kocişi yanlız bıraktım 1 ay evde...sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikkk öpüyorum allaha emanettt ol bebeğinle canım:Saruboceq:Şeniz

canım çok sağol inşallah dediğin gibi olur. benden mutlu kimse göremezsin o zaman. işin ikginci adet belirtiside yok. bugün adetim geçeli 2. gün normalde perşembe akşam olmam lazımdı ama olmadı. adet olacakmışım gibide değil. ama adetimden bir gün önce test yyaptım negatif çıkmıştı dedim ya. ondan umutsuzum işte. hayırlısı olsun bakalım görecez. ama desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim. Allahım senden razı olsun. İnşallah sende bebeklerini sağ salim kucağına alırsın. Rabbim devamına erdirir inşallah canım.

zuzucukcum :roflol: seni tebrik ediyor sağlıkla evladını kucağına almanı temenni ediyorum. Çok güzel bir haber oldu bu. Allaha emanet ol...

çok teşekkür ederim canım...Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder inşaallah Balsurata da dediğim gibi hepinize çok dua ediyorum..inşallah Allah güzel günler hayırlı evlatlar nasip edecek sizlerin de güzel haberlerinizi duyacam çok inanıyorum...yerimseniben

arkadaşlar biz bebek istemeye başlayalı 2 sene olmuştu...tahlillerde hiç bi problem çıkmamıştı ama bu kadar zamandır korunmamamıza rağmen bebiş yoktu...4 aydır dr kontrolündeydim ve 3 aydır da klomen kullanıyorum bu aydan sonraki aşama hsg ve aşılama olacaktı...hiç isyan etmedim hep "canı veren Allah bebeğime de isterse O verecek diye düşündüm" tabii üzülmedim diil,ağlamadım diil,testlere bakıp bakıp çok kez hayal kırıklığına uğradım...
biliyor musunuz bebişi öğrendiğim günden bir gün önce de öyle bir ümitsizdim ki....süpermarkette hep çocuklu aileleri görüp ben hiç böyle olamıycakmıyım diye düşündüm....hatta eşime biz en iyisi bi kedi alalım çocuk da yok zaten dedim onun da moralini bozdum...
ertesi gün ise test pozitif çıktı kantesti de öyle ve hala inanasım gelmiyor...durup durup bi gülüp bi ağlıyorum...
diyeceğim o ki bir kez daha herşeyin bir vakti zamanı olduğuna ve olduğu anda iyiki böyle olmuş diyeceğimize inandım..sakın isyan etmeyin,moralinizi bozmayın...Bize doğurganlık yeteneğini veren kadınlara böyle bir mucize lütfeden Allah inanıyorum ki isteyen hiçbir kadının kucağını bebişsiz bırakmayacak...hepinize duacıyım..Allah a emanet olun..

arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz.bu ay sanırım dinlenirim.allerjide oldum.onun tedavisine bakacağım.allahım herkesin gönlüne göre nasib etsin.

canım çok sağol haklısın tabiki umut kesmemek lazım. ama 4 yıl olacak. bende olmazsa hsg çekilecem bu ay sanırım. ama çok korkuyorum açıkçası. hayırlısı olsun ne diyelim. bakalım neler olacak neler görecez. Rabbim sanada bebeğini hayırlı eylesin. sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin

canım duygularını güzel anlatmışsın. ben de senin gibi düşünüyorum aynen. arkadaşlar var doğum yapan bebklerini getiri gösteriyolar.çok mutlular. ya da dışarda çocuğuyla vakit geçirenleri görüc ben de acaba hiç böyle olamıyacakmıyım diyorum.yani biçoğumuz aynı şeyi yaşıyoruz. yani algıda seçicilik.biz he bebk konusunu düşündüğümüz için ya hamilleri ya da bebişi olnalra dikkat ediyoruz. umarım senin duan kabul olmuş umarım bizim d eolur. ben de 2 yıla yakındır uğraşıyorum bi kimyasal gbeliğim var. benim yumoşlar tembel. tedavi görüyorum. ama kist oldu geçen ay. şimdi adet olmayı bekliyorum. umarım gitmiştir de devam ederim. tdavi olunca en azından umudum oluyo.sana da harlı olsun canım. umarım sağlıkla büyütmyi nasi eder Allah.

Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii..Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmiisırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile32 aylık tedavi havaya uçtu desene ballsırnaşık şeyHemde aşılama olduğum aydıı hahaha.dr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehukaydirigubbakcemile3

kızlar benim günüm geçti hala olmadım ama bugün dr a gittim, duvar kalınlaşmış bugün yarın olurum bu aydan adımı silebilirsiniz..

merhaba arkadaşlar hepinizin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN ALLAHIM hepinizin gönlüne göre versin inş herkes muradına varır inşallah seneye bebişlerimizle kutlarız anneler günümüzü amiinnnn

kızlar benim günüm geçti hala olmadım ama bugün dr a gittim, duvar kalınlaşmış bugün yarın olurum bu aydan adımı silebilirsiniz..

Canım kan tahlili de yaptırdın mı?Şunun için soruyorum aynı şey benim de başıma geldi doktor iyice kurcaladı hatta adet söktürücü ilaç yaptı ama ben içmeyip kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı gerçi sonra düşürdüm ama doktor kurcalamasaydı içimi belki de düşmeyecekti..Neyse..Her şeyin hayırlısı olsun.

canım gözyaşlaruyla okudum yazını.
beklemek çok zor ama ya sabır

kızlar beni silin listeden yeni tarihim belli değil daha. öğrenince söylerim
bugün benim kntrolüm vardı kızlar.aslında ben 14 mayıs zannediyordum ama
9mayıs oldu yani dün.herneyse ya saçmalıyorum sadede geliyim ben .sonuçlar çok üzdü beni çok.
klomen tedavi hiç işe yaramadı bu ay.çok umudum vardı ama olmadı işte.
şimdi dozu arttırtı doktor .günde 3tana alıcam.ve adetimin 3.günü başlıcam. şimdi reglimi bekliyorum
regli oluca yeni tarihimide söylerim
yumoşlar hiç gelişmemiş senağlamasenağlamasenağlama

şimdi süt içmeyelimmi yani bu tedavi olurken.hap haricinde yatarken falan içsek olmazmı
süt yumoşları çalıştırıyo diye biliyordum.bende dktruma sorayım bari

HERKESE GÜNAYDIN....tüm anne olmak isteyen,anne adayı ve anne olmuş arkadaşlarımın anneler gününü kutluyorum....Allah hepinizin gönlüne göre versin...a.s.

arkadaşlar her kadın birer ANNE adayıdır ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN gelecek yıl inşallah bizlerde annelik duygusunu tatmış oluruz RABBİM emeklerimizi zayi etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…