balım nasılsın canım benım
eğer sancıların varsa bunlara göre adet olcam kesin diyosan o kadar karamsar olma.çünkü ben hala adet olcak gibi sancı çekiyorum ara ara.burda birsürü arkadaş var ama nedense ben bundan sonra ilk senden hamilelik haberi alcakmışım gibi geliyo nedendir bilmem.inşallah öyledir.ALLAHIM herşeyi gönlümüze göre versin inşallah
zuzucukcum :roflol: seni tebrik ediyor sağlıkla evladını kucağına almanı temenni ediyorum. Çok güzel bir haber oldu bu. Allaha emanet ol...
arkadaşlar biz bebek istemeye başlayalı 2 sene olmuştu...tahlillerde hiç bi problem çıkmamıştı ama bu kadar zamandır korunmamamıza rağmen bebiş yoktu...4 aydır dr kontrolündeydim ve 3 aydır da klomen kullanıyorum bu aydan sonraki aşama hsg ve aşılama olacaktı...hiç isyan etmedim hep "canı veren Allah bebeğime de isterse O verecek diye düşündüm" tabii üzülmedim diil,ağlamadım diil,testlere bakıp bakıp çok kez hayal kırıklığına uğradım...
biliyor musunuz bebişi öğrendiğim günden bir gün önce de öyle bir ümitsizdim ki....süpermarkette hep çocuklu aileleri görüp ben hiç böyle olamıycakmıyım diye düşündüm....hatta eşime biz en iyisi bi kedi alalım çocuk da yok zaten dedim onun da moralini bozdum...
ertesi gün ise test pozitif çıktı kantesti de öyle ve hala inanasım gelmiyor...durup durup bi gülüp bi ağlıyorum...
diyeceğim o ki bir kez daha herşeyin bir vakti zamanı olduğuna ve olduğu anda iyiki böyle olmuş diyeceğimize inandım..sakın isyan etmeyin,moralinizi bozmayın...Bize doğurganlık yeteneğini veren kadınlara böyle bir mucize lütfeden Allah inanıyorum ki isteyen hiçbir kadının kucağını bebişsiz bırakmayacak...hepinize duacıyım..Allah a emanet olun..
arkadaşlar biz bebek istemeye başlayalı 2 sene olmuştu...tahlillerde hiç bi problem çıkmamıştı ama bu kadar zamandır korunmamamıza rağmen bebiş yoktu...4 aydır dr kontrolündeydim ve 3 aydır da klomen kullanıyorum bu aydan sonraki aşama hsg ve aşılama olacaktı...hiç isyan etmedim hep "canı veren Allah bebeğime de isterse O verecek diye düşündüm" tabii üzülmedim diil,ağlamadım diil,testlere bakıp bakıp çok kez hayal kırıklığına uğradım...
biliyor musunuz bebişi öğrendiğim günden bir gün önce de öyle bir ümitsizdim ki....süpermarkette hep çocuklu aileleri görüp ben hiç böyle olamıycakmıyım diye düşündüm....hatta eşime biz en iyisi bi kedi alalım çocuk da yok zaten dedim onun da moralini bozdum...
ertesi gün ise test pozitif çıktı kantesti de öyle ve hala inanasım gelmiyor...durup durup bi gülüp bi ağlıyorum...
diyeceğim o ki bir kez daha herşeyin bir vakti zamanı olduğuna ve olduğu anda iyiki böyle olmuş diyeceğimize inandım..sakın isyan etmeyin,moralinizi bozmayın...Bize doğurganlık yeteneğini veren kadınlara böyle bir mucize lütfeden Allah inanıyorum ki isteyen hiçbir kadının kucağını bebişsiz bırakmayacak...hepinize duacıyım..Allah a emanet olun..
kızlar benim günüm geçti hala olmadım ama bugün dr a gittim, duvar kalınlaşmış bugün yarın olurum bu aydan adımı silebilirsiniz..
canım gözyaşlaruyla okudum yazını.arkadaşlar biz bebek istemeye başlayalı 2 sene olmuştu...tahlillerde hiç bi problem çıkmamıştı ama bu kadar zamandır korunmamamıza rağmen bebiş yoktu...4 aydır dr kontrolündeydim ve 3 aydır da klomen kullanıyorum bu aydan sonraki aşama hsg ve aşılama olacaktı...hiç isyan etmedim hep "canı veren Allah bebeğime de isterse O verecek diye düşündüm" tabii üzülmedim diil,ağlamadım diil,testlere bakıp bakıp çok kez hayal kırıklığına uğradım...
Kızlar ben çok delüyümm valla yaaa birkeredaha onayladım..Olsunn denemiş oldumm tecrube edinmiş oldum ne yapalım hahaha..
Ben ilk 2 ay klomeni su ile beraber içiyordum yazmıştım.sonra bulantılar başlayınca annem sütle iç dedi .sonraki 2 ayda süt ile içincee son ay 20 klomene ragmen 1 yumoş gelişmiştiii..Sitede arkadaşla başka bir topikte konuşurken süt ile alındığı zaman ilacın etkisi azalırmışş.Gelde şimdi ağlayımmı güleyimmiisırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile32 aylık tedavi havaya uçtu desene ballsırnaşık şeyHemde aşılama olduğum aydıı hahaha.dr söylucemmm evime döndüğümm zaman.haftaya tekrar klomeen başlıcam bakalım su ile deneme yapalım ne olcak..Deneme tahtası oldum resmen.Deneyy ball ehuehukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?