arkadaşlar merhaba internette ara ara sıkıntı oldu ama şimdi düzeldi nasılsınız hamişler çoğalıyor yaren ve zuzucuk arkadaşlar tebrikler RABBİM sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. şu mübarek gün hürmetine annelik duygusunu yaşamak isteyenlere yaşatsın inşallah ...amin...
Arkadaşlar biliyorum ki hepimiz sıkıntılı günlerimizde bunun bir imtihan olduğunu düşünüp sabretmeye ve de dua etmeye çalışıyoruz.Sebeplere yapışıyoruz ama bu sebeplere tesir gücü verenin de Rabbimiz olduğuna inanıyoruz.Bu en güzel bir yol...Okuduğum kıymetli bir kitapta diyor ki: "Çocuğu olmayan zevceynin,Silsile-i Aliyyeyi vasıta yaparak,dua etmeleri ve meşru sebeplere teşebbüs etmeleri lazımdır."
Ben kendim tecrübeyle sabit ki o büyükleri vasıta yaparak ettiğim dualar hep müsbet şekilde karşıma çıkıyor.Şu da var ki dua ettiğimizde o dileğe görünüşte kavuşmamış olmamız,o duanın kabul olmadığına işaret sayılmaz.Biliyorum ki en hayırlı bir zamanı bekliyorum.Silsile-i Aliyye isimleri için netten araştırabilirsiniz.Paylaşmak istedim.
yani bu büyüklerin yüzü suyu hürmetenemi dilegini dileyip isimlerini söylüyorsun onu tam anlayamadım canım ben
Evet canım bir fatiha on bir ihlas ya da başka bir sevabı o büyüklerin (37 isim var)onları tek tek okuyorsun onlara hediyye ediyorsun onların hürmetine Rabbimizden istiyorsun.
Merhaba kızlar. Ben hastaneye gittim idrarla gebelik testi yaptırdı doktor. O da negatif çıktı.(( Adet olmazsam pazartesi sabahtan kan tahliline gideceğim. Kasıklarımda müthiş bir ağrı var hala. 13 gün gecikti yine yaa. Sizlerde var mı güzel haberler?
Merhaba kızlar. Ben hastaneye gittim idrarla gebelik testi yaptırdı doktor. O da negatif çıktı.(( Adet olmazsam pazartesi sabahtan kan tahliline gideceğim. Kasıklarımda müthiş bir ağrı var hala. 13 gün gecikti yine yaa. Sizlerde var mı güzel haberler?
vay be kızlar bu geçen 4. anneler günü olacak. hep hayal etmiştim anneler günüde hamile olayım diye. ama olmadı yine. sanırım hep böyle gidecek. ve seneye yine aynı şeyleri yazacağım. muhtemelen pazar günü gelecek adetim. ne güzel anneler günü hediyesi olacak. bundan daha güzeli olamazdı zaten
arkadaşım inşallah adet olmazsın bu kadar karamsar olma belki olmuycaksın.normalde gecikirmi adetin hep böyle..
Canım evet ağzına ve yüreğine sağlıkk çok güzell yazmışsınn..Canım bu silsilei aliyyeyi vasıta yaparak bende dua ediyorum hatta bugunde ettimm.ama bebe için değil tabii benim için bebeden önemlii sağlığım.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar biliyorum ki hepimiz sıkıntılı günlerimizde bunun bir imtihan olduğunu düşünüp sabretmeye ve de dua etmeye çalışıyoruz.Sebeplere yapışıyoruz ama bu sebeplere tesir gücü verenin de Rabbimiz olduğuna inanıyoruz.Bu en güzel bir yol...Okuduğum kıymetli bir kitapta diyor ki: "Çocuğu olmayan zevceynin,Silsile-i Aliyyeyi vasıta yaparak,dua etmeleri ve meşru sebeplere teşebbüs etmeleri lazımdır."
Ben kendim tecrübeyle sabit ki o büyükleri vasıta yaparak ettiğim dualar hep müsbet şekilde karşıma çıkıyor.Şu da var ki dua ettiğimizde o dileğe görünüşte kavuşmamış olmamız,o duanın kabul olmadığına işaret sayılmaz.Biliyorum ki en hayırlı bir zamanı bekliyorum.Silsile-i Aliyye isimleri için netten araştırabilirsiniz.Paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?