Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar merhaba internette ara ara sıkıntı oldu ama şimdi düzeldi nasılsınız hamişler çoğalıyor yaren ve zuzucuk arkadaşlar tebrikler RABBİM sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. şu mübarek gün hürmetine annelik duygusunu yaşamak isteyenlere yaşatsın inşallah ...amin...

canım çok saol.bu mübarek cuma gününde ALLAHIM isteyen herkesi evlat sahibi yapmayı nasip etsin:Saruboceq:

yani bu büyüklerin yüzü suyu hürmetenemi dilegini dileyip isimlerini söylüyorsun onu tam anlayamadım canım ben

yani bu büyüklerin yüzü suyu hürmetenemi dilegini dileyip isimlerini söylüyorsun onu tam anlayamadım canım ben

Evet canım bir fatiha on bir ihlas ya da başka bir sevabı o büyüklerin (37 isim var)onları tek tek okuyorsun onlara hediyye ediyorsun onların hürmetine Rabbimizden istiyorsun.

merhaba arkadaşlarım.ben klomenimi kullandım,bitirdim.adım listede 5 mayıs da regl olmam gerekiyordu bugün ayın 8'i oldu ama bende hala tık yok.karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama olmuyor.bu sabah idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı.acaba testte çıkması için daha erken olabilir mi?bu ay gebe kalamazsam,rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorumsenağlama

Evet canım bir fatiha on bir ihlas ya da başka bir sevabı o büyüklerin (37 isim var)onları tek tek okuyorsun onlara hediyye ediyorsun onların hürmetine Rabbimizden istiyorsun.

teşekürler Allah razı olsun burda paylaştıgın için bende adetim bitsin okuycam

merhaba arkadaşlarım.ben klomenimi kullandım,bitirdim.adım listede 5 mayıs da regl olmam gerekiyordu bugün ayın 8'i oldu ama bende hala tık yok.karnım ağrıyor regl olacakmışım gibi ama olmuyor.bu sabah idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı.acaba testte çıkması için daha erken olabilir mi?bu ay gebe kalamazsam,rahim filmi çektireceğim ve çok korkuyorumsenağlamane olacak bilemiyorum.vardır bu yaşadıklarımızda da bir hayır ne diyelim.yaradanım sebepsiz bir şey yapmaz.hepinizin gönlünün muradını versin rabbim.hakkımızda hayırlısı olsun yol arkadaşlarım...

arkadaşlar
ben bu ay tekrar klomene başlıcaktım.ama 11 gün erken adet oldum.doktoru tel.açtım söyledim oda ilaca başla dedi.çok şaşırdım hiç bu kadar erken adet olduğumu hatırlamıyorum.bu neye işaret sizce.

Merhaba kızlar. Ben hastaneye gittim idrarla gebelik testi yaptırdı doktor. O da negatif çıktı. (( Adet olmazsam pazartesi sabahtan kan tahliline gideceğim. Kasıklarımda müthiş bir ağrı var hala. 13 gün gecikti yine yaa. Sizlerde var mı güzel haberler?

sen ne kullanmıştın canım. klomenmi sadece

vay be kızlar bu geçen 4. anneler günü olacak. hep hayal etmiştim anneler günüde hamile olayım diye. ama olmadı yine. sanırım hep böyle gidecek. ve seneye yine aynı şeyleri yazacağım. muhtemelen pazar günü gelecek adetim. ne güzel anneler günü hediyesi olacak. bundan daha güzeli olamazdı zaten

Son düzenleme:
ranacım benim yeni tarihim 29 mayıs canım listede değiştirisen sevinirim...kusura bakma bu ay 2 gün erken oldum..haber veremedim..öptüm canım..

ay canım neden böyle oldunki acaba bu ay hamile olsaydın idrarda çıkardı 13 gün geçmiş acaba geç döllenme olmuş olabilirmi inşallah öyledir hamileysende kasık agrısı çekebilirsin ben halen çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi kahrediyor beni gece bile uykudan uyandırıyor agrı bagzen 7 ayın içindeyim inanki diken üstünde olmaktan hamileligin nasıl geçtiginin farkında olamadım :uhm:

arkadaşım inşallah adet olmazsın bu kadar karamsar olma belki olmuycaksın.normalde gecikirmi adetin hep böyle..

arkadaşım inşallah adet olmazsın bu kadar karamsar olma belki olmuycaksın.normalde gecikirmi adetin hep böyle..

dün adetime bir gün vardı ve negatif. silik bile değil. ayrıca 2 ay önce klomen ve duphaston kullandığımdada adetim 3 gün geç gelmişti. yani sanırım yine aynı şey olacak. geçen ay ilaç kullanmadım bu defada 2 gün erken gelmişti işte.

eğer sancıların varsa bunlara göre adet olcam kesin diyosan o kadar karamsar olma.çünkü ben hala adet olcak gibi sancı çekiyorum ara ara.burda birsürü arkadaş var ama nedense ben bundan sonra ilk senden hamilelik haberi alcakmışım gibi geliyo nedendir bilmem.inşallah öyledir.ALLAHIM herşeyi gönlümüze göre versin inşallah

Canım evet ağzına ve yüreğine sağlıkk çok güzell yazmışsınn..Canım bu silsilei aliyyeyi vasıta yaparak bende dua ediyorum hatta bugunde ettimm.ama bebe için değil tabii benim için bebeden önemlii sağlığım.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…