kızlar herkese merhaba ben 2 gün önce dr gittim yumurta tembelliği var dedi hatta bu ay hiç yumurta yok dediönümüzdeki ay ilaç tedavisine başlıycak umarım isteyen herkeze verir benim 1 kızım var 2 için uğraşıyorum ne zormuş çocuk sahibi olmak ALLAH herkeze yardım etsin
cerot nbr canım yaa ben azıttım kafayı yiyiyorumdelikafadulden sinirlerim çok bozuk bi beceremedik anam şu işi
elveda rumeli diye bi dizi varya orda nevreste var hamile kalmak istiyor olmuyor yastık koyup duruyor karnına artık bende onun gibi yapıcam -tatlicadiarzu- manyadım ben şekerim
bide mavi denizi hiç görmüyorum bu aralar senin haberin varmı iyimi
canım bendede aynı sorun olduğunu söylemişti drum ama inanmıyorum çünkü dediği ay hamileymişim
Kızlar herkese selam. İşlerden dolayı ancak girebildim KK ne özlemişim vallahi sizii. Ranacığım yaren35 i iki deefa yazmışsın listeye. Sanırım senden önce Selda yazmıştı sonradan sen de yazdın. Epeydir görüşemiyoruz nasılsın neler yapıyorsun. Kızlar ben hala adet olmadım. Mide bulantısından mahvoldum. 42 günden bu yana adet göremediim. İdrar testinde de negatif çıktı. Çok fenayıım. Doktora gitsem mi artık diye düşünmeye başladım vallahi. Üfff menapoza gireceksem gireyim yaaa. Gerçekkttenn çok yioruldum artık...
Kızlar herkese selam. İşlerden dolayı ancak girebildim KK ne özlemişim vallahi sizii. Ranacığım yaren35 i iki deefa yazmışsın listeye. Sanırım senden önce Selda yazmıştı sonradan sen de yazdın. Epeydir görüşemiyoruz nasılsın neler yapıyorsun. Kızlar ben hala adet olmadım. Mide bulantısından mahvoldum. 42 günden bu yana adet göremediim. İdrar testinde de negatif çıktı. Çok fenayıım. Doktora gitsem mi artık diye düşünmeye başladım vallahi. Üfff menapoza gireceksem gireyim yaaa. Gerçekkttenn çok yioruldum artık...
ZUZUcum canım Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::teytey::teytey:
Amiiinn BALcım teşekkür ederim.darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah...tam hsg ye doğru gidiyorum ne olacak ne bitecek derken sürpriz oldu...dualarınızı eksik etmeyin..ben de sizlere bol bol dua ediyorum:CüvCüv::Saruboceq:
kızlar slm dun dr pazartesı dr a gıttım bebısımın kalp atıslarını duydum superdı kızlar kesem cok ıyımıs hersey yolundaymıs bebısımın cok mutluyum dr sarılık falan testı yapmıstı bufgun onlarında sonucunu aldım hersey super gıdıyor bugun 7 hafta 2 gunluk olduk dusuk tehlıkemde yokmus cok sukur rabbım bıde kucagıma almayı nasıp eder ınsaşllh
kızlar slm dun dr pazartesı dr a gıttım bebısımın kalp atıslarını duydum superdı kızlar kesem cok ıyımıs hersey yolundaymıs bebısımın cok mutluyum dr sarılık falan testı yapmıstı bufgun onlarında sonucunu aldım hersey super gıdıyor bugun 7 hafta 2 gunluk olduk dusuk tehlıkemde yokmus cok sukur rabbım bıde kucagıma almayı nasıp eder ınsaşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?