Herkese selam eder pavyonumuzun hamişlerini göbeklerinden...hamiş olmayanları gözlerinden öpüyorum..
en başta RANAM,CEROTUM,MAVİDENİZİM,SELDAM,MEHTAPGÜLÜM,AŞKKIZIM,UMUTLUM..
ve uzun zamandır tanışma fırsatı bulmadığım diğer arkadaşlar tekrardan herkese selamlar..
kızlar öncelikle yazayım hamile değilim uzun zamanda düşünmek istemiyorum artık olurmu olmazmı diye..
gendümü PAVYON işlerine adayacağım malum yaz sezonu hayırlısıynaaann bismillah deyip tükkanı açacağız..herkese bir görev düşecek yeni gözdeler SELDA CEROT UMUTLU MEHTAPGÜLÜ SEVİL AŞKKIZI..hamilelere müşteriler pek rağbet etmiyor bacılarım..
CEROT sahnede okuman için yeni türkü yazıyom..bak sözleri şöyle başlıyor'''kızlaaar kızlarr meee.....mişleri sızlarkaydirigubbakcemile3'' devamı pazavrtesüüü...hihoyyyt
RANAM canım benim inan gözlerim dolu dolu haberini okudum..Allahımnazarlardan saklasın..seni ve meleğini korusun..gözlerimiz aydın olsun..
(KIZ DUR HEMEN DUYGULANMA BENİM GÖZLERİM SENİ PAVYONDAN GÖNDERECEZ BİR SERMAYEMİZ EKSİLECEK DİYE DOLDU DELÜÜÜkaydirigubbakcemile3
kadüs -rana -bihter hepinizi tebirk ediyorum. delikafadulden allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. umarım bizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarız.
mrb kızlar.ya ben anlamadım ya. 4 gün geciktim.silik ikinci çizgi var ama emin olamıyorum. akşamüstü başka bi markadan daha alıcam ve pazartesi de kan testi vericem. hamileyim deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum. hiç adetimin bu kadar geciktiği olmazdı. hiç ağrım falan da yok. ama kist vardı çatlamayanlardan dolayı geçen aydan nasıl olacak . o falan testte silik çıkmasına neden oluyo olabilirmi. yani kötü bişey olmasından korkuyorum. bebiş yoksa bi sorun var zaten çünkü adetimin böyle gecikmesi hayra alamaet değil. çünkü çok düzenliydi. ya üffffffffffffffffffffff
canım adetin daha önce hiç bu kadar gecikmemiştestte ikinci çizgin silikte olsa var bence hamişsin bende yumoşlarım çatlamamıştı test yapmıştım ikinci çizgiden eser yoktu.. bence hamişsin hemen kan testi yaptır sonuç kesinleşsin hayırlı haberlerini bekliyoruz:CüvCüv::ecrin_bebek:
yok canım ya hiç adetim böle gecikmezdi. bikez daha gecikti onda da ahamile kalmıştım ama kimyaslla sonuçlandı geçen yıl. bakıcaz bebek mi yoksa başka bişiymi. pazartesi kanda baktırcam. hemen sizlere yazıcam
mrb kızlar.ya ben anlamadım ya. 4 gün geciktim.silik ikinci çizgi var ama emin olamıyorum. akşamüstü başka bi markadan daha alıcam ve pazartesi de kan testi vericem. hamileyim deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum. hiç adetimin bu kadar geciktiği olmazdı. hiç ağrım falan da yok. ama kist vardı çatlamayanlardan dolayı geçen aydan nasıl olacak . o falan testte silik çıkmasına neden oluyo olabilirmi. yani kötü bişey olmasından korkuyorum. bebiş yoksa bi sorun var zaten çünkü adetimin böyle gecikmesi hayra alamaet değil. çünkü çok düzenliydi. ya üffffffffffffffffffffff
:teytey: canim ben seni simdiden tebrik edeyim
eger ikinci cizgi cikiyorsa illaki vardir birseyler..
pazartesi yine haberlerini bekliyoruz..
hayirlisiyla dön insallah..:Saruboceq: :Saruboceq:
Kizlar ben bugun yine kan verdim sali:146 persembe:234 Cumartesi:656
ikincisi ikiye katlamadigi icin birazcik moralim bozulmustu doktorun normal demesine ragmen..
ama bugunku iki katini gecmis ikizmi geliyor ne? :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
pazrtesi yine gidecegim kan vermeye yuce rabbim ne kadar buyuk insallah yine guzel haberlerle donecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin.. Benimde dualarim sizlerle..
:teytey: canim ben seni simdiden tebrik edeyim
ikincisi ikiye katlamadigi icin birazcik moralim bozulmustu doktorun normal demesine ragmen..
pazrtesi yine gidecegim kan vermeye yuce rabbim ne kadar buyuk insallah yine guzel haberlerle donecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin.. Benimde dualarim sizlerle..
bu arada seni de tebrik ederim değerlerin normal . bence gayet güzel yükselmiş.had hayırlısı canım
:dance:
delikafaduldendelikafaduldenRanammm canım inşallahh :dance:inşallahhh ikizlerr geliyordurrr:ecrin_bebek:
rana bence de değerlerin çok normal .sen ne kadarlık hamilesin.ne zaman gideceksin doktora bebeğin kalp atışları için?:teytey: canim ben seni simdiden tebrik edeyim
mrb kızlar. ben bu sbah yine test yaptım yine silik çizgi var.biraz daha belirgin sanki. ya çok heyecanlıyım. ama pazartesi elime kan testi sonucunu almadan rahatlamıcam.Allahım inşallah bu kez hayalkırıklığı olmaz. bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etmiştir.bana dua edin. çok ihtiyacım var. ters bi durumla karşılaşmam inşalalh.ya ne bileyim hala korkuyorum bu ay kistin var diyince tedavi olmadık.eeeeeeee yumoşlar tembeldi.kist vardı. ne bileyim olmamış gibi geliyodu. 2. test ama yine çizgi var. umutlanmadan duramıyorum.Allahım yadım et banaa.
günaydın.tebrik ediyorum bu arada.benimde iki kistim oluşmuştu ama kalan bi yumoşla hamile kaldım.öyle olsa benimde yanlış sonuç verirdi test sonucum.hiç alakası yok kistle idrar testinin.perşembe günü kalp atışlarını gördüm bende.inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur.Hiç üzülme bence hamilesin...tadını çıkar...:CüvCüv:
rana bence de değerlerin çok normal .sen ne kadarlık hamilesin.ne zaman gideceksin doktora bebeğin kalp atışları için?
valla ben 12 mayısta test yaptım pozitif olunca dr a tlf ettim 1 hafta sonra gel dedi.şu anda tam 5 haftalık olması lazım.senin kaçıncı bebeğin canım?canim hesaplayicilara gore 5 haftayi gecti yalniz benim gec ovulasyon oldugu icin degerim su an keseyi gorecek kadar yeterli degil en son kan testim 600 lerdeydi vajinal ultrasondan gorunmesi icin 1500 u gecmesi lazimmis pazartesi yine kan verecegim eger bir sorun cikmazsa kismetse sali gunu gibi kese gorunur iki hafta icindede kalp atisi.. insallah yarabbim :Saruboceq: :Saruboceq:
peki senin ne kadarlik kese gorundu mu? doktor randevun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?