hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:slm kızlar benıde lısteden silin hamıleyım sonunda oldu darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına rabbim burdaki tüm arkadaşalarada nasip etsin
Herkese günaydın hayırlı günler. Bugün içimde güzel haberler alacakmışım gibi bir his var kızlar. Benim bugün 50. günüm ve adetimden hala tık yok...
esengülüm Allah hayırlısını versin arkadaşım. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine. Üzülmek yok tamam mı?
esomoş merhaba canım. Laporoskopiyi sormuşsun. Genel anestesi ile yapılıyor. Göbek deliğinin hemen altından küçük bir kesi yapıyorlar oradan bir kamera sallıyorlar içeriye... şööle bir bakıyorlar bir de kasıklarından (sağ ve sol)delikler açılıyor oradan da çubuklar yardımıyla kameradan gördükleri ile gerekirse işlem yapıyorlar. Örneğin kistlerin temizlenmesi tüpler tıkalı ise açılması gibi...
Korkulacak bir operasyon değil.
hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:slm kızlar benıde lısteden silin hamıleyım sonunda oldu darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına rabbim burdaki tüm arkadaşalarada nasip etsin
CEROOOOOT ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZZZ. NE KOMİK BİŞEYSİN SEN.:roflol: NE YAZMIŞIN DİYE HEYECANLA OKUYORUM YAZDIKLARINI.HAY SEN ÇOK YAŞA EMİ....alkisalkisalkis İNŞALLAH İKİZ ÜÇÜZ PATLATIRSIN(IZ) BOMBALARI.kaydirigubbakcemile5 BU SAATTEN SONRA TEK BEBE KESMEYECEK BİZİ ANLAŞILDI. ANAMIZ AĞLAYACAK İLLAKİ.
BİHTER41 canıımm süper bir haber bu. Allah sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. Analı babalı büyüsün inşallahhhh:Saruboceq:
SELDACIĞIM işte benim nasıl dolaştığımı da tahmin et artık. Her anlamda bomba gibi yaniisırnaşık şey Adet söktürücü iğne yaptılar 4 gün önce ama ona rağmen tııkkk yookkk.CADIARZU
E hadi bakalım canlarım evet güzel haberin ilkini aldık ama daha da istiyoruz.Tastamam 6 aydan beri bu topikteyim. Birçok kişinin güzel haberini aldım. Benim tabirimle uğurladımdelikafadulden Amma ve lakin ben sanırsam buraya kazık çaktım.
RANAcım tebrik ederim seni listede gördüm ve çok sevindim...
biliyosun tpiğe artık girmiyorum üzerime çöken kasveti herkese yaymak istemiyorum.
bazı şeyleri içimde yaşasam daha iyi olacak sanırım bugünde listeye bir bakayım derkan seni gördm çok sevindim...
darısı diğer arkadaşların başına......
kadüs -rana -bihter hepinizi tebirk ediyorum. delikafadulden allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. umarım bizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?