mrb kızlar. ben bu sbah yine test yaptım yine silik çizgi var.biraz daha belirgin sanki. ya çok heyecanlıyım. ama pazartesi elime kan testi sonucunu almadan rahatlamıcam.Allahım inşallah bu kez hayalkırıklığı olmaz. bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etmiştir.bana dua edin. çok ihtiyacım var. ters bi durumla karşılaşmam inşalalh.ya ne bileyim hala korkuyorum bu ay kistin var diyince tedavi olmadık.eeeeeeee yumoşlar tembeldi.kist vardı. ne bileyim olmamış gibi geliyodu. 2. test ama yine çizgi var. umutlanmadan duramıyorum.Allahım yadım et banaa.
mrb kızlar. ben bu sbah yine test yaptım yine silik çizgi var.biraz daha belirgin sanki. ya çok heyecanlıyım. ama pazartesi elime kan testi sonucunu almadan rahatlamıcam.Allahım inşallah bu kez hayalkırıklığı olmaz. bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etmiştir.bana dua edin. çok ihtiyacım var. ters bi durumla karşılaşmam inşalalh.ya ne bileyim hala korkuyorum bu ay kistin var diyince tedavi olmadık.eeeeeeee yumoşlar tembeldi.kist vardı. ne bileyim olmamış gibi geliyodu. 2. test ama yine çizgi var. umutlanmadan duramıyorum.Allahım yadım et banaa.
Herkese selam eder pavyonumuzun hamişlerini göbeklerinden...hamiş olmayanları gözlerinden öpüyorum..
en başta RANAM,CEROTUM,MAVİDENİZİM,SELDAM,MEHTAPGÜLÜM,AŞKKIZIM,UMUTLUM..
ve uzun zamandır tanışma fırsatı bulmadığım diğer arkadaşlar tekrardan herkese selamlar..
kızlar öncelikle yazayım hamile değilim uzun zamanda düşünmek istemiyorum artık olurmu olmazmı diye..
gendümü PAVYON işlerine adayacağım malum yaz sezonu hayırlısıynaaann bismillah deyip tükkanı açacağız..herkese bir görev düşecek yeni gözdeler SELDA CEROT UMUTLU MEHTAPGÜLÜ SEVİL AŞKKIZI..hamilelere müşteriler pek rağbet etmiyor bacılarım..
CEROT sahnede okuman için yeni türkü yazıyom..bak sözleri şöyle başlıyor'''kızlaaar kızlarr meee.....mişleri sızlarkaydirigubbakcemile3'' devamı pazavrtesüüü...hihoyyyt
RANAM canım benim inan gözlerim dolu dolu haberini okudum..Allahımnazarlardan saklasın..seni ve meleğini korusun..gözlerimiz aydın olsun..
(KIZ DUR HEMEN DUYGULANMA BENİM GÖZLERİM SENİ PAVYONDAN GÖNDERECEZ BİR SERMAYEMİZ EKSİLECEK DİYE DOLDU DELÜÜÜkaydirigubbakcemile3
:teytey: canim ben seni simdiden tebrik edeyim
eger ikinci cizgi cikiyorsa illaki vardir birseyler..
pazartesi yine haberlerini bekliyoruz..
hayirlisiyla dön insallah..:Saruboceq: :Saruboceq:
Kizlar ben bugun yine kan verdim sali:146 persembe:234 Cumartesi:656
ikincisi ikiye katlamadigi icin birazcik moralim bozulmustu doktorun normal demesine ragmen..
ama bugunku iki katini gecmis ikizmi geliyor ne? :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
pazrtesi yine gidecegim kan vermeye yuce rabbim ne kadar buyuk insallah yine guzel haberlerle donecegim.. Dualarinizi eksik etmeyin.. Benimde dualarim sizlerle..
Slm arkdaşlar bende 5.günü kolamen kullanmaya başladım 14.günü gittim 17.2 çıktı çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonraki 4.günüm kasıklarımda çok ağrı var acaba kistemi çeviriyor
kızlar hamileyim .yaklaşık 1 saat önce test yaptı veeee çift çizgi hemen çıktı.beni hamileler listesine alırmısınız.çok sevinçliyim darısı sizlerin başına inşallah.dualarım sizinle.siz de bana dua edin nolur:sm_cool:
arkadaşlar dün test yaptım malesef negatif iğneden sonraki 15. gündü bu ay 3. ve son ayımdı olmadı ama hala adet olmadım.artık hiç ümidim kalmadı tedaviye ğmen olmuyorsa bundan sonra hiç olmaz gibi geliyor.hevesim kırıldı
hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:slm kızlar benıde lısteden silin hamıleyım sonunda oldu darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına rabbim burdaki tüm arkadaşalarada nasip etsin
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım ecrinayse sizlerle sohbet etmek istedim bende klomen pregnl kullandım şimdide aşılama oldu bu ayın basında ayın 20 sinde adet görmezsem doktor çagırdı inş adet olmam dua edin olur mu beni en iyi siz anlarsınız çok mesaketli bi yol inş sizlerde ugraslarınız sonucu yaradan rabbim isteyen herkeze verir iyi aksamlar bu yöntemle kalan varsa bana yazsın olu mu
slm kızlar ben bugün regl oldum ama yeni tarihimi şimdilik eklemeyelim belki bebek kararını erteleyebiliriz bazı sebeplerden dolayı
kızlar günaydın klomen kullandım 15 mayısta bitti bugün doktorum çağırdı yumurta büyüklüğüne bakılacak herhalde inşallah bebek bekleyen herkes bu ay güzel heberleri alır
Bende 4 ay klomenden sonra bu ay dinlenme ayımdıı adetimii oldum.1 aylıkk mola bittii.maratona başlıyorumm :)perşembe günüü klomenle 5.ayıma başlıyorum günde 4 klomenleee başla ballll .yakında iç organlarım klomenle dolup taşıcaksırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:
KIZLAR. BOMBA HABERıMı VERıYORUM
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERıM 328
ÇOK MUTLUYUM. ÖYLE BÜYÜK Bı SÜPRıZ,ÖYLE BÜYÜK Bı MUCıZE Kı ANLATAMAM. :dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?