Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol tatlım cvbın ıcın
balcıgım genelde doktorlar nezman yumoşlara bakmaya cagrıyorlar
bana bıttıkten sonra 10gün sonra gel dedı
bıde yumoşların büyüdügüne karından bakıyo yoksa vajınal ultrasyondanmı
bakıyolar
çok soru sordum kusurabakma:asigim:

nergis,umutlu, emell,aşkızı siz nasılsınız kızlar?

idare eder seldacım hep sinirlerimi bozup duruyorum bugün kahverengi lekeler geliyor 8de adet olucaktım belirtileri başladı işte nasıl olabilirim tahmin et yavruş
bu adetide olayımda artık listeye benide eklersin tarihi veririm listede kendimi görmek istemiyodum bari yazdırayım artık kaç ay listede adım vardı çok bozuluyodum kalamadım die bi sinirle sildirmiştim sana şimdi yeniden yazarsın beni şekerim opuyorumnanaktan

Canım ne güzel, çok çok tebrikediyorum seni alkisalkisalkisalkisalkisalkis:CüvCüv:

Canım ben ilacı bitirdikten 3gün sonra gidiyorum.Yani adetin 12.günü oluyorr..Benim dr başta vajinall usg ile bakıyorduu :)ama artık kasıktan bakıyorrr .Doktorum makina iyi olduğu için kasıktanda rahatlıkla görebiliyorum gerek yok diyor bana..Doktorumu çok sefiyomm yaa :)Genelde arkadaşların hep vajınal usg ile bakılıyor:jeyyar:

kızlar 3 günüm kaldı nolur bana dua edin bu sefer olsun nolur.

İnşallah hamilesindir canım ya.

kaydirigubbakcemile5mafoldumben mafoldumbenKızlar kanal tedavisii yadaaa diş çekimi ile ilgili tecrubenizii anlatınn çok korkuyorumm panik atakkk var bende yaaasenağlamasenağlamasenağlama

Canım ben kanal tedavisi yaptırmıştım hiç acımıyoki çünkü uyuşturuyolar o yüzden hissetmiyosun bile.

Benim doktorumda adetin 3.günü ve 11.günü bakıyo gelişimlerine.Sonrasında daha çağarmıyo ve gün aşırı ilşki diyo. Çatlatma iğneside vurmuyo, çünkü kendiliğinden çatlıyo.Ama adet olursan mutlaka git, belki yumurtalar aşırı büyürse kistleşme olur

balsuratım bu nedir yahu??? Başına gelmeyen kalmamış. Yok yok bak senin bebe geliyor haberin olsun. Demedi deme
Canım gerçekten bu nedir anlamadımm.Ama rabbim dermansız hastalık vermesin yeterkiii..:asigim:İnşallahh bu sınavı geçerimde bebem geliropuyorumnanaktan

Canım inşallah hamilesindir ya kaç gün geçmişti senin adetin.

nergis,umutlu, emell,aşkızı siz nasılsınız kızlar?

ıyi olmaya çalışıyorum canım ama bugün çok kafama taktım bi ara okulda ben niye hamile kalmıyorum diye.Ara ara geliyolar işte böyle banadelikafaduldendelikafadulden . Sen nasılsın canım.opuyorumnanaktan

:teselli: test yaptım bişey yok.inşallah erken olduğu için çıkmamıştır.oooffffff.klava:

Canım daha üç gün var dur bi.Erkenden yapma hemen.

Banada şuana kadar hepo vajinal ultra ile bakıldı ama alıştım artık napiiiiiiiiim -tatlicadiarzu-

çok sagol balcıgım aydınlattın benı cvplarınla
bende ozaman çok gec kalmım cuma günü gıdım ılacı pazartesı bıtırdım çünkü
doktorun dedıgını yalnıs anladım sanırım bana 10gün sonra demıstı ama gec olur ozaman
umarım banada kasıktan bakar ya:asigim:
yumurtalar hemn büyüyomu ılac bıttıkten 3gün sonra görülüyo
ınsallah hepımız kavusuruz bebişlerımıze ınsallahhhhh

sağol tatlım cvbın ıcın umarım adet olmamda kıstte oluşmaz
çünkü doktor işini kolaylastırmak ıcın verıyorum klomenı dedı
daha beter zorlastırmaz umarım bu klomen :Saruboceq:

RıCHBERY canım bence de sen yanlış olabilirsin doktorunu. Çünkü benim doktorum 10. veya 11. günü yumoşların takibine başlıyor.
SELDACIĞIM ne olsun çalışmaya çalışıyorum işte. :)) Bu arada çalışmalar da devam ediyor tabii. Sen nasılsın neler yapıyorsun canım?

evt yalnıs anlamısım cnm sıze sordugum ıyı oldu sagolun kızlaropuyorumnanaktan

gecmısı okudum bırazda masallah nekadr hamiş cıkarmıs bu topk
darısıda bızlere ınsallah:Saruboceq:

gördüm canım çookk mutlu oldum teşekkür ederimm allahım herkese nasip etsinn

arkadaşlar güzel dilakleriniz için teşekkür ediyorum herkese en kısa zamanda buradaki herkes kavuşsun bebişlerine en kısa zamanda

tarihim hiç şaşmaz seldacım maaşallahım var yani ben pek umursamıyorum zaten biliyosun aşılama yaptırcam okulların kapanmasını bekliyorum kayseri ye görümceme gidicem burdan kopmamak için arada bir bişeyler yapmaya çalışıyorum seldacım inşallah beraber duyururuz cümle aleme bebişlerimizi vereliniortak e hakettik artık dimia.s.

klomenin gecikme yapacağını bilemeden normal adet günüm 23nisandı ama gecikme yapınca 27 nisan oldu ama adet olacağımı biliyordum çünkü benim adetten önce lekelenme olur 21 nisanda başladı anladım o zaman ama bu ay lekelenme olmadı daha inşallah olmaz da rabbim büyük 27nisanda olunca bir sonraki 27mayısta bekliyordum hala yok inşallah gelmez hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…