:
kızlar benim moralim çok bozuk ayın 8 de adet olucam ama ben dayanamadım dün test yaptım tek çizgi çıktı tabikide aksi zaten olmaz nasıl bekliyom ama görseniz belki çıkar ikincisi diye aslında testide annem almış bu ay umutluydu onlarda benimçok migdem bulanıyodu demekki üşüttüm ondan yada piskolojik hamile kalmak istedigim için olabilirsenağlama bide hep adet olmadan 10 önce falan leke gelirdi gelmedi bende salak gibi umutlandım mafoldumben böyle işte kızlar sabah sabah sizide bunaltıp üzdüysem özür dilerim
emelcim adetten önce böyle olduğundan dr sordum yumurtlamadan olur dedi klomen kullandığım ilk ayadetim 4 gün geçikti normal adetime 3 gün kala lekelenme oldu ve adetim gelmeden 6 gün lekelenme oldu sana fındık yemeni öneririm ama çiğ fındık kır kır ye sanırım e vitaminimiz eksik ben onu yediğim aylarda adetime 3 gün kalaya kadar lekelenme olmadı çerez olandan değil kabuklu olsun faydası çok oluyor bu ay fındık yemedim fazla az yedim hatta ama lekelenme olmadı daha adetim geçeli 6 gün oldu bugün ama klomenden olabilir korkusuyla test yapaıyorum hoş korkunun ecele faydası yok ama ne bileyim
Canım daha 8 ine bir hafta var keşke erkenden yapıp moralini bozmasaydın. hamileysen bile bu kadar erken zaten çıkmaz ki.
canım benim çok üzüldü.canım bak böyle durumlarda eşim kendi kendine uğraşıyor.boşalacağı zaman gelip içime boşalıyor. bende yorulmamış oluyorum. böyle yapın isterseniz.
BALSURATIM üzüldüm be gülüm. Ama bunda da bir hayır vardır diyelim. Hem Allahın işine karışılmaz, O ol derse bir şekilde olur. Sakın yıpratma kendini. Unutma, önce bizim sağlığımız...
mafoldumbenmafoldumbenDiş ağrısından bebe düşüncek halim kalmadıı olmasın istemiyorumm yeterki sağlık olsun kızlarmafoldumben
ranam sen nasılsın kuzum. Bebişimiz nasıl? Aman ne olur haberdar et kendinden.
arkadaşlar beni de alın aranıza bu siteye gözatınca yalnız olmadığımı anladım.klomende 2. ayım bugün başladım hadi hayırlısı
inşallaaaaaaaaaaahhhhhh geçen ay çok umutlandım sonuç hüsran .o yüzden bu ay umutlanmak istemiyorum.
selam kızlar bende buraya yazmak istedim bende 3 ay klomen kullandım ılk ıkı ayda tecrubesızdım 2 ayımda yumurta takıbı yaptı doktorum bana bazı gunler verdı o ayda ılıskı dedı ama bız ozamanda tam anlamıyla yapamadık 3 ayımda tekrar kullandım doktor takıp falan yapmadı sızı kendı halınıze bırakıyorum dedı 1ay ıcın bır ay oncesıyle aynı tarıhte regl oldugum ıcınyumurtlamamda aynı zamana denk dusuyordu 1ay once doktorun dedıgı zamanlara yanı o zamanları hıc ama hıc bos gecırmedıkgun asırı ılişki demıstı doktor uyduk ona veeeeeeeee sonuçççççççççç hamileyimmmmmmmmmmm 3ayımda kavustum bebişime eger olmasaydı buayımda aşılama olacaktım yumurtlama sorunu varmıstı bende ama allahımın ısı ıste verdı banada 2senenın sonunda allahım ısteyen herkese nasıp etsınn buduyguyu[
çok tebrik ediyorum allah sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin.
hihoyyytbu ay olmazsa aşılama yapılacak inşallah bu ay ....... bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?