Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

inşallah hamilesindir canım kaç gün oldu gecikeli?

cANIM ADETİN bayaga geçmişş.Bir kan tahlili yada idrar testi yapsanaalkisalkisalkis

kızlar klomen kasıkta agrı yaparmı dün bıttı bgn hafıf hafıf kasıklarım batıyo acaba yumoşlar büyüdügü icinmidir

kızlar klomen kasıkta agrı yaparmı dün bıttı bgn hafıf hafıf kasıklarım batıyo acaba yumoşlar büyüdügü icinmidir

Evet canım ben artık aylardır içtigimden vücud dilimden anlıyorum.ağrıyan tarafta hangi bölgede oldugunu o tatlı sancılar sayesindee hissediyorum .VE dr gittiğimde anlıyorum zaten ne tarafta oldugunu :)dr usg ıle bakması kalıyorr.Ben zaten söylemese biliyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canımsın ya balım her soruma hızır gıbı yetısıp üsenmeden cevaplıyosun
çok sagol allah gönlüne göre verr umarım bıranönce:Saruboceqpuyorumnanaktan
bende hıssedıyorum sancıyı umarım yumoşlar büyüdüğü içindir:Saruboceq:a.s.

kızlar benim yeni adet tarihim 25 haziran..değiştirirseniz sevinirim....yalnız bu ay tedaviye ara veriyorum..öptüm canlarıımm..

Bi şey sorabilir miyim benim yumurta takibinde doktor yumurta sağda diyo benim sol yumurtalığım ağrıyor,yumurta solda diyor sağ tarafım...Niye böyle oluyor anlamıyorum böyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorum bu ay sağda iki yumurta çatladı 3 gün oluyor ama benim sol kasığım felaket derecede ağrıyor kımıldayamıyorum o derece..tekrar doktora gitsem mi bu kez de sağdakiler döllendiyse bi zararı olur mu doktor muayene ederse diye korkuyorum ama dayanamıyorum da çok ağrıyor

:asigim::asigim::asigim:İnşallahh güzelce gelişmiştin yumoşlarınzemuszemus

myedebiyatcın fisfisfisCADIARZU:sm_confused::uhm:Canım bilemiyorumki gerçekten tam tersi diğer tarafının ağrıması çokk ilginççç.Peki pkolumusun yada drun geriden gelen küçük yumoşların olduğunu söylüyormu

myedebiyatcın fisfisfisCADIARZU:sm_confused::uhm:Canım bilemiyorumki gerçekten tam tersi diğer tarafının ağrıması çokk ilginççç.Peki pkolumusun yada drun geriden gelen küçük yumoşların olduğunu söylüyormu[/QUOTE]

evet pco'ım...başka yumurta yoktu iki taneydi iğne vurunmadan kendi çatladı ama sağdaydı eminim günlerce kontrol etti sağdaydı ama sol ağrıyor ona da söylemiştim ama önemsemedi ama üç gündür çok sancı çekiyorum en ufak hareketimde nefesimi kesiyo napsam ki buarada cevap verdiğin için teşekkür ederim ama napsam bilemedim ağlıyorumm

evet pco'ım...başka yumurta yoktu iki taneydi iğne vurunmadan kendi çatladı ama sağdaydı eminim günlerce kontrol etti sağdaydı ama sol ağrıyor ona da söylemiştim ama önemsemedi ama üç gündür çok sancı çekiyorum en ufak hareketimde nefesimi kesiyo napsam ki buarada cevap verdiğin için teşekkür ederim ama napsam bilemedim ağlıyorumm[/QUOTE]

cnm kasık agrısı sadece yumoşlardan degıldır umarım sende yokturda benımde kasıgımın bıtanesı cok agrırdı doktora gıttım kıst var sandım cok korktum ama kıstten degılmıs kum döküyomusum oda kasıkta agrı yaparmıs agrısından kımıldayamıyordum bence sen doktora gıt bı sor baksın ıyıce

günaydın herkese,
inaşallah bugün güzel hamiş haberleri alırız.benim 2 günüm kaldı.merakla bekliyorum.dün test yaptım ama çıkmadı.

gecmısı okudum bırazda masallah nekadr hamiş cıkarmıs bu topk
darısıda bızlere ınsallah:Saruboceq:

Evet canım maşallaahhh gerçekten çok hamiş çıktı burdan. Ama ben ve birkaç kişi varız kii, buraya resmen kazık çaktıkturkbayragi Yaniii bir türlü hamişler listesine geçemedik. Diğerlerini nasıl uğurladıysak, inşallah seni de o güzel listeye gittiğini görürüz.buyrunnnnnnnnn
Bu arada herkese günaydın canlarım. Hayırlı ve bol hamişli bir gün olur inşallahh.
Yaa kızlar benim kasıklarım haaala ağrıyor. Bir de göbüşümü görseniz, sanki 5 aylık hamileyim.:CüvCüv: Ama bu klomenden değil de çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor bence.
BALIIIMM napıyorsun gülüm. Dişin geçti mi? Hadi bırak artık dişi de, kuşuna bak accık:asigim: Kıyamam ben sanaa.

Canım ağlatıcak kadarr ağrın varsaaa bir an öncee doktora git bir baksın ultrasonlaaaa ...İhmal etme olurmu:sm_confused:

Canımm umutlumm :) dişim hala apsesi devam ediyor çok kötü olduu.Antibiyotik içiyorum banamısın demiyor .Bir iyileşme yok :'( 3 gün sonra bakalım dr da ne ile karşılaşıcam..
Sen nelerr yapıyorsunn fıstıkkk:asigim:

günaydın herkese,
inaşallah bugün güzel hamiş haberleri alırız.benim 2 günüm kaldı.merakla bekliyorum.dün test yaptım ama çıkmadı.

:dance:Canımm inşallahhh sendende güzell haberlerr alıpp halayını çekerizzzz.Daha test yapma bakalım az sabret adetin geçsin öylee:1hug:

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Başka şey midir diycem ama bu hep oluyor hep ters taraf ağrıyor(yumurta sağdaysa solda,soldaysa sağda...) yani bu hep böyle ben de anlamadım burada klomen kullanıp da aynı şeyi yaşayan arkadaş varsa diye yazdım neyse artık hayırlısı bu ilacın yan etkilerine de mahkumuz sanırım mafoldumben

Bal surat sen de dişinden rahatsızmışsın sanırım o da çok zor olur biliyorum.Allah hayırlı şifa versin sana da hayırlı sabırlar inşallah fazla yormadan iyileşir

Bal surat sen de dişinden rahatsızmışsın sanırım o da çok zor olur biliyorum.Allah hayırlı şifa versin sana da hayırlı sabırlar inşallah fazla yormadan iyileşir
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnn canım sağolasınn
Ne yapayım be BALIIMM işe-eve hayat geçip gidiyor. Bu arada çalışmalar da devam ediyor tabizemuszemus

Durmak yokk yolaa devamm.Benim diğer 2 yumoş kaçtı diyordum .Ama bugun 3.yumoşun akıntısı geldiii..Ve ben hala çalışmadım :roflol:bu ay çöpee gitti yaa hamile olmam mucize olurrr :)dünkü spermler yaşıyorsa bugune belkimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…