klomenin gecikme yapacağını bilemeden normal adet günüm 23nisandı ama gecikme yapınca 27 nisan oldu ama adet olacağımı biliyordum çünkü benim adetten önce lekelenme olur 21 nisanda başladı anladım o zaman ama bu ay lekelenme olmadı daha inşallah olmaz da rabbim büyük 27nisanda olunca bir sonraki 27mayısta bekliyordum hala yok inşallah gelmez hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe hamileyimdir
klomenin gecikme yapacağını bilemeden normal adet günüm 23nisandı ama gecikme yapınca 27 nisan oldu ama adet olacağımı biliyordum çünkü benim adetten önce lekelenme olur 21 nisanda başladı anladım o zaman ama bu ay lekelenme olmadı daha inşallah olmaz da rabbim büyük 27nisanda olunca bir sonraki 27mayısta bekliyordum hala yok inşallah gelmez hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğe hamileyimdir
kızlar klomen kasıkta agrı yaparmı dün bıttı bgn hafıf hafıf kasıklarım batıyo acaba yumoşlar büyüdügü icinmidir
Evet canım ben artık aylardır içtigimden vücud dilimden anlıyorum.ağrıyan tarafta hangi bölgede oldugunu o tatlı sancılar sayesindee hissediyorum .VE dr gittiğimde anlıyorum zaten ne tarafta oldugunu :)dr usg ıle bakması kalıyorr.Ben zaten söylemese biliyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Evet canım ben artık aylardır içtigimden vücud dilimden anlıyorum.ağrıyan tarafta hangi bölgede oldugunu o tatlı sancılar sayesindee hissediyorum .VE dr gittiğimde anlıyorum zaten ne tarafta oldugunu :)dr usg ıle bakması kalıyorr.Ben zaten söylemese biliyorumsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nergis,umutlu, emell,aşkızı siz nasılsınız kızlar?
:asigim::asigim::asigim:İnşallahh güzelce gelişmiştin yumoşlarınzemuszemuscanımsın ya balım her soruma hızır gıbı yetısıp üsenmeden cevaplıyosun
çok sagol allah gönlüne göre verr umarım bıranönce:Saruboceqpuyorumnanaktan
bende hıssedıyorum sancıyı umarım yumoşlar büyüdüğü içindir:Saruboceq:a.s.
Bi şey sorabilir miyim benim yumurta takibinde doktor yumurta sağda diyo benim sol yumurtalığım ağrıyor,yumurta solda diyor sağ tarafım...Niye böyle oluyor anlamıyorum böyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorum bu ay sağda iki yumurta çatladı 3 gün oluyor ama benim sol kasığım felaket derecede ağrıyor kımıldayamıyorum o derece..tekrar doktora gitsem mi bu kez de sağdakiler döllendiyse bi zararı olur mu doktor muayene ederse diye korkuyorum ama dayanamıyorum da çok ağrıyor
myedebiyatcın fisfisfisCADIARZU:sm_confused::uhm:Canım bilemiyorumki gerçekten tam tersi diğer tarafının ağrıması çokk ilginççç.Peki pkolumusun yada drun geriden gelen küçük yumoşların olduğunu söylüyormu
gecmısı okudum bırazda masallah nekadr hamiş cıkarmıs bu topk
darısıda bızlere ınsallah:Saruboceq:
Canım ağlatıcak kadarr ağrın varsaaa bir an öncee doktora git bir baksın ultrasonlaaaa ...İhmal etme olurmu:sm_confused:evet pco'ım...başka yumurta yoktu iki taneydi iğne vurunmadan kendi çatladı ama sağdaydı eminim günlerce kontrol etti sağdaydı ama sol ağrıyor ona da söylemiştim ama önemsemedi ama üç gündür çok sancı çekiyorum en ufak hareketimde nefesimi kesiyo napsam ki buarada cevap verdiğin için teşekkür ederim ama napsam bilemedim ağlıyorumm
Canımm umutlumm :) dişim hala apsesi devam ediyor çok kötü olduu.Antibiyotik içiyorum banamısın demiyor .Bir iyileşme yok :'( 3 gün sonra bakalım dr da ne ile karşılaşıcam..Evet canım maşallaahhh gerçekten çok hamiş çıktı burdan.Ama ben ve birkaç kişi varız kii, buraya resmen kazık çaktıkturkbayragi Yaniii bir türlü hamişler listesine geçemedik. Diğerlerini nasıl uğurladıysak, inşallah seni de o güzel listeye gittiğini görürüz.buyrunnnnnnnnn
Bu arada herkese günaydın canlarım. Hayırlı ve bol hamişli bir gün olur inşallahh.
Yaa kızlar benim kasıklarım haaala ağrıyor. Bir de göbüşümü görseniz, sanki 5 aylık hamileyim.:CüvCüv: Ama bu klomenden değil de çatlatma iğnesinden kaynaklanıyor bence.
BALIIIMM napıyorsun gülüm. Dişin geçti mi? Hadi bırak artık dişi de, kuşuna bak accık:asigim: Kıyamam ben sanaa.
günaydın herkese,
inaşallah bugün güzel hamiş haberleri alırız.benim 2 günüm kaldı.merakla bekliyorum.dün test yaptım ama çıkmadı.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Aminnnn canım sağolasınnBal surat sen de dişinden rahatsızmışsın sanırım o da çok zor olur biliyorum.Allah hayırlı şifa versin sana da hayırlı sabırlar inşallah fazla yormadan iyileşir
Ne yapayım be BALIIMM işe-eve hayat geçip gidiyor. Bu arada çalışmalar da devam ediyor tabizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?