kızlar 3 günüm kaldı nolur bana dua edin bu sefer olsun nolur.
gulcan dualarımız seninlee ..Rabbim emeklerinin karşılığında yüzünü güldürsün inşallahhh:Saruboceq:kızlar 3 günüm kaldı nolur bana dua edin bu sefer olsun nolur.
Tebrikk ederimm.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasiğ etsinn.Maşalahh sübhanallah diyeyimselam kızlar bende buraya yazmak istedim bende 3 ay klomen kullandım ılk ıkı ayda tecrubesızdım 2 ayımda yumurta takıbı yaptı doktorum bana bazı gunler verdı o ayda ılıskı dedı ama bız ozamanda tam anlamıyla yapamadık 3 ayımda tekrar kullandım doktor takıp falan yapmadı sızı kendı halınıze bırakıyorum dedı 1ay ıcın bır ay oncesıyle aynı tarıhte regl oldugum ıcınyumurtlamamda aynı zamana denk dusuyordu 1ay once doktorun dedıgı zamanlara yanı o zamanları hıc ama hıc bos gecırmedıkgun asırı ılişki demıstı doktor uyduk ona veeeeeeeee sonuçççççççççç hamileyimmmmmmmmmmm 3ayımda kavustum bebişime eger olmasaydı buayımda aşılama olacaktım yumurtlama sorunu varmıstı bende ama allahımın ısı ıste verdı banada 2senenın sonunda allahım ısteyen herkese nasıp etsınn buduyguyu
Evett seldam resmenn sürünüyorummm..mafoldumbenAnnemin yanında 10 gün grip ,boğaz ağrısı ile savaştım.Sonra üstüne karın agrısı ishall derken sonra parmağımı kaynar suda yaktımm 1 haftaaa acıdan duramadım aglattıı derın bır yanıktıı.Sonra klomene basladım bu sefer klomenın yan etkılerı başıma cıktı dayandım.Evıme geleyım dedım bır baktım diş agrısı.Ömrümde böyle bir ağrı görmedimm ağlıyorum ölücem sandımm.Ama rabbimden gelen agrıı ne yapıcam dayanıcam sabredicemmafoldumben..ınsan bır dıŞ aĞrımız eksıktı dıye geÇırıyor ıÇınden ama. Bellı olmaz allah sevdıĞı kulunu Önce sÜrÜndÜrÜr sonra sevındırırmıŞ. Dayan balım dayan...
eemellım hayırlısı olsunnnnbalım sen ginede sık dişini kız kaydirigubbakcemile3 acını anlıyoruz ama boşa geçmesin hiç belli olmaz bakarsın diş agrısıyla tutuverir tatlım
kızlar bacaklarım ağrıyo ve belim ağrıyo kasıklarım kasılıyor nolur bişey deyin bana.
kaydirigubbakcemile5mafoldumben mafoldumbenKızlar kanal tedavisii yadaaa diş çekimi ile ilgili tecrubenizii anlatınn çok korkuyorumm panik atakkk var bende yaaasenağlamasenağlamasenağlama
Canım bende klomen aksine adetlerii çok düzene soktu dakik yanikaydirigubbakcemile3İlacı içtikten sonra dr yumoşlar büyümüşmü diyee bakıyorr.Klomeni kullandıktan 10 gün sonra gitmek :sm_confused:ama o arada yumoşlama zamanın kaçabilirr.kızlar klomen kullananların adetı gecıktırıyomu ve yumurtalar büyümüşmü dıye doktora gıtmek sartmı sızce ben catlatma ıgnesı olmucam sadce doktor klomen kullan 10gün sonra gel dedı ama sartmı sızce gıtmek
Sağolasın canımm :çok üzgünüm:tatlım korkma o dedıklerını yaparken uyusturuyolar hiç hıssetmıyosun bıldıgım kadrıyla
içini ferah tut hiçbişiycik olmaz çok gecmıs olsun buaradaopuyorumnanaktan
canım adetine ne kadar var bu belirtiler hem adet hemde hamişlik belirtisi
canım sen nerede yaptırıyorsun bu testi? 2 sat sonra çıkması lazım normalde.kızlar ben de bugün kan testi yaptırdım ama perşembe alacağım sonucu ancak çıkıyormuş başka yere yolluyorlar bakalım o güne kadar gelecek mi kırmızılar üfff korkuyom ya herkes idrar tahlili yap diyor ama korkumdan yapamıyorum görmek istemiyorum sonucu negatif çıkar diye klomen geçikme yapar arkadaşım geçen ay ben de 4 gün gecikme yaptı bu ay adetim27 mayıstı bakalım artık hayırlısı
kızlar ben de bugün kan testi yaptırdım ama perşembe alacağım sonucu ancak çıkıyormuş başka yere yolluyorlar bakalım o güne kadar gelecek mi kırmızılar üfff korkuyom ya herkes idrar tahlili yap diyor ama korkumdan yapamıyorum görmek istemiyorum sonucu negatif çıkar diye klomen geçikme yapar arkadaşım geçen ay ben de 4 gün gecikme yaptı bu ay adetim27 mayıstı bakalım artık hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?