STELLA aramıza hoş geldin arkadaşım. Allah gönlüne göre versin inşallah...
kızlar yarım saat sonra sonuç belli olacak duanıza ihtiyacım var
SELDACIĞIIM ağzın bal yesin kıız. Vallahi benden umutlu olman, beni de umutlandırdızemuszemuszemuszemus İnşallah bu ay hepimiz üst listeye terfi ederiz.
EMELCİĞİM 3 gün cinsel perhiz yapmalı sperm testi vermek icin. Benim bildiğim ne eksik, ne de fazla olmamalı. Bence sen akşam da rahat bırakma adamı:1rolleyes: pazartesi de testi yaptır. Testle birlikte bir kağıt veriyorlar canım sana vermediler mi. Bunların hepsi orada yazıyor. Hatta nasıl sperm alınması gerektiği de açıkça yazıyor. Eğer elinde yoksa o kağıttan ben de anlatabilirim sana tecrübeli olaraktanbuyrunnnnnnnnn
BALSURAT güzelizz tabi kııızz. Var mı bu topikteki kadınlardan daha güzeli beeturkbayragi
RANACIIĞIIM aman ha kendine de bebişine de çok iyi bak. Senin ve senin gibi hamile olanların Allah yardımcısı olsuna.s.
Amin insallah seldacim insallah bir sorun cikmaz
dun oglen baya korktuk lavobadan sonra baktim ki biraz kan gelmis esimde evdeydi tamam dedik buraya kadarmis hic bir problem risk yokken soook olduk
hemen doktora gittik neyseki Allahima sukurler olsun benim bebecik sapasaglam saglikli bir sekilde duruyordumegersem vajinanin girisini kullandigim pregestan jel cubuk tahris etmis kanama bu yuzden olmus onemli bisey degil dedi doktorum.. sukurler olsun.. :Saruboceq: :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun.Allah bidaha öyle korkular yaşatmasın.
kızlar günaydın
dün yoktum eşimle dr gittik kontrolü vardı hatırlarsanız zatüre olmuştu tedavisi devam ediyordu Allaha şükür iyleşmiş cigerindeki intahap bitmiş artık tedaviside bitti
Canım çok sevindim senin adına.İnşallah yakında bebişinde gelir.[
selam kızlar
doktordan geliyorum
tedaviye başladık
Gonophene verdi
5 gün kullanacam
haftaya cumaya çağırdı kontrol edecekmiş buyrunnnnnnnnn
CAnım tedavin hayırlı olsun.
kızlar yarım saat sonra sonuç belli olacak duanıza ihtiyacım var
Canım ya inşallah hamilesindir. hihoyyythihoyyyt
kızlar hamileyimmm inşallah hayırlısıyla kucağıma alırımmmm darısı tüm anne olmak isteyene şükürler olsun ki 1 yıl sonra verdi rabbim
kız balım öyle bi topiğin var neden söylemiyorsun ben de geleyiiiimm. Yanii ben de 2010 Şubatta ikinciye anne olacağım inşalllaahhh. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?