Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım yok bende kagıt falan zaten benim beni hep kandırdı hastaneye gitmemek için testi yaptırmamak için şimdide artık anladı bizden bi cacık olmuyo testi yaptırmaya karar verdi ama ben işten izin alamam bu aralar çok sıkı işyeri eşimde tek asla gitmez gitmiyorda bende bize yakın kızılay ordada yapıyolarmış evde vercek bende götürcem uzun iş yani sen bana anlatırsan sevinirim o zaman 3 gün perhiz 4.günü test dimi sen başka şeyleride anlat bana şekerim yardım ederim hiç deilsekaydirigubbakcemile3

inşallah bal suratcım inşallah 1 yıldır bekliyorum ama öyle korkuyorum ki olumsuz olacağına korkuyorum

kızlar hamileyimmm inşallah hayırlısıyla kucağıma alırımmmm darısı tüm anne olmak isteyene şükürler olsun ki 1 yıl sonra verdi rabbim

kızlar hamileyimmm inşallah hayırlısıyla kucağıma alırımmmm darısı tüm anne olmak isteyene şükürler olsun ki 1 yıl sonra verdi rabbim

:teytey::teytey: canım tebrik ederim Allah saglıklı dogmasını nasip etsin ayyy ne güzel yaaa maşallah

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

LOVELİİİİİİ kıız helall olsun sana. Gözün aydın canım. Maşalllahhh. Allahım nazarlardan saklasın. Allah sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallaaaahhh:teytey::teytey::teytey:

Lovelii ayyyy canım çokk sevindimmm anlatamammm..:hooray:MAşallahh sübhannallahhh diyelimmmmmAllah nazarlardan korusun seni ve bebeğiniTebrik ederimmmm.RABBıM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ıNŞALLAHH.DARISII TÜM BEKLEYENLERıN BAŞINA.HAdiyin halayaaa halay başı loveliii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız balım öyle bi topiğin var neden söylemiyorsun ben de geleyiiiimm. Yanii ben de 2010 Şubatta ikinciye anne olacağım inşalllaahhh. :))))

Loveli canım anlat bakalımm bu ay kaçıncı klomen ayındıı ??söylemişsindir ama unuttum kusura bakma:dance:
Bu ay özel birşey yaptınmıı ?
Doktorun dediği günlere uydunmu?yaram var ondan soruyorumdakaydirigubbakcemile3:dance:
Birde bu ay düşünoyormuydunn yani diyorlar ya kafadan çıkardığım zaman hamile kaldım diye o açıdan sordum?:jeyyar:
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…