Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Çok soru sordum ama ne yapayım merak iştee..:jeyyar:
Bu ay hamiş olacağın içine doğdumu?
Yada değişik bir rüya gördünmü?Birde belirti varmıydı :1rolleyes:
Ayy iyice delirdimm soruları sorup kaçıyorum ben byeee:lepi:

kız bal rüya demişken anacım ben ne rüyalar görüyorum hep bebege delalet ama gine olmuyo annemde bu ay 3 tane civciv görmüş hemen bana yordu bebek olcak diye ama ben şu anda adetliyim naniknanik hemde nasıl kanamam var ölüyorum valla -tatlicadiarzu-

BALIM şu linki gönderiver be canım. yarım saattir uğraşıyorum bulamıyorum.
EMELCıĞıM sen hastaneye uğrayıp o kapalı bardaklardan almalısın. Eşinin gitmesine gerek yok. O bardağı alırken vermişlerdi kağıdı bana. Eller ve cinsel organ sabunla yıkanmış ve tamamen kurutulmuş olmalıymış. Sadece elle yapılmalıymış... Yani başka şekilde yapıp da bardağa boşalınmamalıymış. Dışarıya taşırılmamalı, eğer taşırıldıysa da mutlaka laboratuarda söylenmeliymiş. Eğer illaki cumartesi götürmen gerekiyorsa sen de en son çarşamba sıkıştır adamı, bi daha da yaklaşma. Yaa ben fazla özele daldım galiba ama başka türlü de anlatılmaz ki bunlaaarr

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/279431-2010-subat-anneleri.html buyrunnnnnnnnn

Canım malesef bir çoğumuzun rüyaları fosss çıkıyorrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bak benim son 9 ayda gördüğüm rüyalarr blog yaptım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/51388/3704-ruyalarim-bebegimin-habercisimi.html

Merhaba ,
Hamile Arkadaşımızı tebrik ederim :)
Beni de listeye alır mısınız? :)
Yaz geldi diye ara vermiştim, bir kez Klomen kullandım günde iki adet ,yeterince kaliteli yumurta oluşmamış. Şuan incir içiyorum. Bu arada testlerimin sonucları normal . Yumurtlama sorunum var benim Adetler düzensiz. Doktor Klomeni bu ay 2.ve son kez deneyeceğini söyledi, sonra daha kaliteli karından vurulan iğne şeklindeki yumurta geliştiriciye geçeceğini söyledi. Son görüşmemiz bu oldu . Şuan gidip gitmemkte kararsızım bir adet dönemim gectı Hazıran sonunda adet olucam . En basta saglıklısın sorun yok demıstı ama birden bire yumurtalar klomenle gelısmeyınce iğne konusu çıktı ,Klomeni sadece 2kez kullanmak fazla ısrarcı olmamak mı dogru sızce? Yoksa bu ay gıdeyım 2.günü kontrolumu olayım son kez klomenı deneyeyım ,doktoruma guveneyım mı :sm_confused: Kararsızım .Bu yazı öyle geçirsem miii? zaman mı kaybedıyorum ? Fikir verir misiniz?
İnciri içiyorum ama bilmem kii ilacın geliştirmediğiniii incir geliştirsin ? :uhm:
Teşekkür ederim . Allah en kısa zamanda hepımıze annelık nasip etsin inşallh çok fazla uğraşmadan , çünküü bu iş bi başladımı gerisi geliyorr sanırım .Bu arada benım bu ay tam 1.senem denıyoruz olmuyor. 28 yaşındayım.

canım yazmışsın çok saol.bunları bilmiyordum yıkanması gerektigini falan çok saol özelime girin valla kızlar burda hepinizle herşeyimi paylaşırım ben kocamı dün sıkıştırdım boşaldı:asigim: cumartesi verebilirmiyim testi salak gibi hep aynı şeyleri soruyorum dimi ama ne yapayım tam anlamıyla anlamalıyım Şeniz

BALSURAT teşekkür ederim canım hemen bakacam senin topiğine
EMELCıĞıM sana cevap yazdım ama sanırım sen görmedin canım.

Evet yarın üç gün oluyor zaten Emelciğim. En sonunda ikna oldu demek ki senin kocişş. Aman bu fırsatı kaçırma cumartesi yine sıkıştır onu.

kızlar hamileyimmm inşallah hayırlısıyla kucağıma alırımmmm darısı tüm anne olmak isteyene şükürler olsun ki 1 yıl sonra verdi rabbim

Canım ya çok ama çok tebrik ediyorum..Oleeeeeeeeeeey listemiz git gide azalıyor darısı bizlerin başına zemuszemuszemuszemus

Civciv rüyasını bende görmüştüm ama bi işe yaramadı mafoldumben

kızlar hamileyimmm inşallah hayırlısıyla kucağıma alırımmmm darısı tüm anne olmak isteyene şükürler olsun ki 1 yıl sonra verdi rabbim

loveli canım çok tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah, duanda bizleri unutma:içelim:

hihoyyytzemuszemuskaydirigubbakcemile5LOVELı canım benim gözünaydın ALLAH sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş...

BALIM bukadar sıkıntının ardından bomba gibi hamiş haberini verirsin inş. canım....

Valla ağlıyordum siteye gelince halime gülüyorumm .İnşallahhh canımmm:asigim:
Şimdidee kabızlık -basur çıktı bende kafamçokkarıştıwc kan oldukafamçokkarıştı
Allahım bundada hayır varr opuyorumnanaktansabret ball:jeyyar:

loveli cok tebrık ederım cnm balın sordugu soruların cvbını bende merakedıyorum bıede yaz olurmu umut ol bıze

Selam kızlar ...
Bu güzel siteye bu gece yeni üye oldum ve bende aranıza katılmak istedim vereliniortak
İlk defa dün klomen kullanmaya başladım ve çook heyecanlıyım

zemuszemus bende çok heyacanlıyım bugün veya yarın adet günlerim.allah inşallah kırmızıları göstermez.sabırsızlıkla bekliyorum.ya olmazsa of allahım yine hüsran yine hüsran.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…