Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canlarım herkese günaydın. Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalaaar herkese. Bugün de halay çekeceğiz inşallahhh
GÜLCANCIĞIM nedir gülüm bu karamsarlık sabah sabah? En erkenci sensin içimizde. Hem güzel düşünelim ki, güzel şeyler olsun dimi amaa. Haa diyelim ki bu ay olmadı, senin kırmızılar geldi. Bu dünyanın sonu değil ki arkadaşım. Kısmet değilmiş deyip, umutları bir dahaki aya erteleriz. Allah önce bizlere ve sevdiklerimize sağlık sihhat versin. Yüce mevlam hepimize boy boy bebişler verecek inşallahh. Sakın umudunu kaybetme e mi şekeriim...

umutlu22 çok sağol desteğin için ama dayanamıyorum işte napim.12 ay oldu hala bişey yok.her ay ümitlerim kırılıyor.napim.

zemuszemus bende çok heyacanlıyım bugün veya yarın adet günlerim.allah inşallah kırmızıları göstermez.sabırsızlıkla bekliyorum.ya olmazsa of allahım yine hüsran yine hüsran.senağlama
gulcann canım sakin oll:jeyyar:İnşallahh seninde güzel haberlerini alıcazzz buradan halaylar çekicezz :jeyyar:Az sabret sonuca az kaldı :) relaxzemuszemusOlmasada sağlık olsun hakkında hayırlsıı böyleymiş diye :)şükür etmelisin:Saruboceq:
Selam kızlar ...
Bu güzel siteye bu gece yeni üye oldum ve bende aranıza katılmak istedim vereliniortak
İlk defa dün klomen kullanmaya başladım ve çook heyecanlıyım

hihoyyytTOTEM aramıza hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
İnşallahh bu güzell topik sanada uğurluu gelicekkk:Saruboceq:
Sende bir gün hamiş listesine giriceksin :Saruboceq:

umutlu22 çok sağol desteğin için ama dayanamıyorum işte napim.12 ay oldu hala bişey yok.her ay ümitlerim kırılıyor.napim.

Canım başlarda insan gerçekten çokk üzülüyor her ay hüsrana uğrayınca .Allahım inşlallahh daha fazla bekletmez bebeğini :Saruboceq:
Ama :)12 aydan bahsediyorsunn:jeyyar:
Ben adet olunca bu ay 30.Aya giricemzemuszemuszemuszemuszemuszemus
Vee inan o kadar alıştımkii heray geçen aya :)bu ay parti vericem benn sitede..
Ne partisimikaydirigubbakcemile3
hihoyyyt30.Ay Balkafa kısır döngü Partisi hihoyyyt
Ben artık işi eğlencesine vurdum :roflol: :roflol: :roflol:

TOTEM aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin arkadaşım. ınşallah burası sana da uğurlu gelir ve en kısa zamanda muradına erersin.
GÜLCANCIĞIM 16 ay oldu bebekk istemeye başlayalı. Her ay nasıl bir hüsran olduğnu ben de iyi bilirim gülüm. Ama elimizden de birşey gelmez. Taktir Yüce Rabbimizin. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
BALIM günaydın geçmiş olsun be canım. Vallahi sen artık kurşun mu döktürecen ne yapacaaan. Memlekete bi gittin, nazarlara geldin şekerim. Hem uzun bi süre sana memlekete gitmek yassakkk. :)))

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
önce hayırlısını istemek lazım
sonrada dua edip umutsuzluğa kapılmamamız gerek

Kıssslaar :) Ya benim yazım kaynadı arada ben hoşgelmedim miiii :1shok:
Bugün Cuma,hava güzel, sağlığımız yerinde , bebeklerde ne zman isterse gelirlerr :) Üzülüp ağlayınca daha mı çabuk geliyorlar sankii? Tabiki moralimiz yüksek olmalııı

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
önce hayırlısını istemek lazım
sonrada dua edip umutsuzluğa kapılmamamız gerek
alkisalkisalkisSanada hayırlı cumalarrr stella :Saruboceq:

sırnaşık şeysırnaşık şeyTamam arkadaşımm söz gitmem .Bebek olunca gidicektm ama bebe oluncada gitmeyim en iyisi kaydirigubbakcemile3

Canım aramızaa hoşgeldinnnn buyrunnnnnnnnn
hayırlıı cumalar:Saruboceq:
Canım öncelikleee tedavin hayırlıı olsun inşallahh..
Canım bende hep iğnelere geçelim diyorum drma .5 aydır klomenle devam ediyor.Hemen geçmeyelim diyor iğneye 2 ay daha devam edelim sonra diyorr..Bende kaliteli yumurta olduğu için acele etmiyor doktorum.
Senın bu aylık 2 klomenle kaç mm de kaldı mesela yumoşlarınn..Doktorun tabiki herşeyin daha iyisini bilir.Eğer klomenle kaliteli yumoş oluşmuyorsa bence iğnelere geç o zaman.Ama keşke 3 ay denese klomeni.Belkide ilacın dozu yetersizdirr.Mesela günde kaç tane içiyordunn.Benim mesela anca 4 tane ile büyüyorr..
Bence yazı boş geçirme canımm..Başla tedavineee ...
İncir kürünü bilmiyorum ama ben bal,tarçın,çörekotu ile birden çok yumoş büyütğyorum kaydirigubbakcemile3

simge hoşgeldin canım

inciri yeni duyuyorum
bende araştırcam doğal besinlerden yumurta kalitesini arttıran şeyler nelermiş bi bakim

Teşekkürler, 15mm de falan kaldı en son bı tanesı diğerii 9mm de falandı . Sen nasıl 30.aya kadar geldin daha önce tedavı olmadan sadece bekledın mı ? Benim doktorum olumlu bırı aslında ,benı böyle heyecanlı gördüğü için sanırım biraz acele ediyor hemen sonuca ulaşalım dıye sanırım ama bellı olmuyor ıstee. Çok hafif Polikistik görünüm var dedii. Tanı bile koyamayacagım kadar az ama dedı . Esasında özüne bakarsan benım testler normal cıktı , Çok az prolaktın yuksek cıktı , adetlerin düzensizzliğine bir sebep olarak kilo almıs olmamaı gösterdi evlendıkten sonra 4-5kilo aldım ama kılom normal , bıraz göbekliyım sadece. Kilo verırsen adet düzenın normale doner dedı gecıkmelerım vardı 2ay mesela. Yanı en basta kılo ver dedı , sonra benı heyecanlı gordu klomene basladık gunde 2 tane aldım . Yumurtalarıma kaliteli deil demişti bakarken . şimdi dozu yukseltıcek olmazsa iğne diyorr . Yaa klomenden sonrasında kopuyorum ben işte yok çatlatmaa yok iğnee yok o yok bu derken aylar gecıcek sankı ve tedavı ıle ruhen cok yoruldugumu hıssedıyorum sabırlı deılım pek .Mesela suan gıtmıyorum doktoraa sankı daha ıyıyımm . ılgıne tesekkurler. Diğer herkese de şunu söylemek istıyorum bunu bır yerde daha yazmıstım ablam 37 yasında dış gebelıkten ve dusuklerden sonra normal yolla hamıle kaldı hemde tek tüpü varken doktorr %10 şans verırken . Şuan bir şeker. :) Bence bızım sorunlarımızz cok buyuk deıl bıraz tıbbı destege ıhtıyacımızz var sadece sanırım . Anneme ve kayınvaldeme söledımm olmuyoo benım dıyee :) güldülerrr inanın benım salladıgımının 10da 1 i bile sallamadılarr olur olur dedılerr geçtilerr stres yapma dedıler.. Doktora da dedımm benım olmıycakmıı doktor hanımmm :1rolleyes: doktor hanım cok gulduu nereden cıkardın olmayacagınıı ? bı yerden haber mı geldı dıyee bayagı bı eglendı benlee . Çok heyecanlsıın lütfen bıraz sakın ve sabırlı ol dedı sadece.

Teşekkürler, 15mm de falan kaldı en son bı tanesı diğerii 9mm de falandı . Sen nasıl 30.aya kadar geldin daha önce tedavı olmadan sadece bekledın mı ? Benim doktorum olumlu bırı aslında ,benı böyle heyecanlı gördüğü için sanırım biraz acele ediyor hemen sonuca ulaşalım dıye sanırım ama bellı olmuyor ıstee. Çok hafif Polikistik görünüm var dedii. Tanı bile koyamayacagım kadar az ama dedı . Esasında özüne bakarsan benım testler normal cıktı , Çok az prolaktın yuksek cıktı , adetlerin düzensizzliğine bir sebep olarak kilo almıs olmamaı gösterdi evlendıkten sonra 4-5kilo aldım ama kılom normal , bıraz göbekliyım sadece. Kilo verırsen adet düzenın normale doner dedı gecıkmelerım vardı 2ay mesela. Yanı en basta kılo ver dedı , sonra benı heyecanlı gordu klomene basladık gunde 2 tane aldım . Yumurtalarıma kaliteli deil demişti bakarken . şimdi dozu yukseltıcek olmazsa iğne diyorr . Yaa klomenden sonrasında kopuyorum ben işte yok çatlatmaa yok iğnee yok o yok bu derken aylar gecıcek sankı ve tedavı ıle ruhen cok yoruldugumu hıssedıyorum sabırlı deılım pek .Mesela suan gıtmıyorum doktoraa sankı daha ıyıyımm . İlgıne tesekkurler. Diğer herkese de şunu söylemek istıyorum bunu bır yerde daha yazmıstım ablam 37 yasında dış gebelıkten ve dusuklerden sonra normal yolla hamıle kaldı hemde tek tüpü varken doktorr %10 şans verırken . Şuan bir şeker. :) Bence bızım sorunlarımızz cok buyuk deıl bıraz tıbbı destege ıhtıyacımızz var sadece sanırım . Anneme ve kayınvaldeme söledımm olmuyoo benım dıyee :) güldülerrr inanın benım salladıgımının 10da 1 i bile sallamadılarr olur olur dedılerr geçtilerr stres yapma dedıler.. Doktora da dedımm benım olmıycakmıı doktor hanımmm :1rolleyes: doktor hanım cok gulduu nereden cıkardın olmayacagınıı ? bı yerden haber mı geldı dıyee bayagı bı eglendı benlee . Çok heyecanlsıın lütfen bıraz sakın ve sabırlı ol dedı sadece.

SİMGE8081 aramıza hoş geldiiin, sefalar getirdin canım.buyrunnnnnnnnn Vallahi dün akşam üzeri sana cevap yazacaktım ama malum işyerindeyim yarım kaldı ben de yazamadım daha sonra. Tedavin hayırlı olsun şekerim. Benim doktorum da klomeni sadece 2 ay uygun gördü. Gonal f diye bi iğne varmış karından vurulan, sanırım sana da onu söylemiş doktorun. Raporunu falan hazırlamıştı doktorum o zaman. Çünkü raporsuz almaya kalkarsak neredeyse 800 lirayı buluyor. Gerçi raporla bile 360 lira fiyat çıkarmışlardı o zaman bana eczaneden. O arada benim başka bir rahatsızlığım söz konusu olmuştu bu yüzden ilaçları almamıştım. Bu ay yine klomene başladım ve 5 ay aradan sonra yine aynı doktoruma gittim Emrivaki yaptım yani senin anlayacağın. Benim rahim duvarım da inceymiş. Bak eğer o zaman iğneleri yaptırsaydın böyle problemimiz olmayacaktı, çünkü o iğneler aynı zamanda rahim duvarını kalınlaştırıyordu dedi. :1rolleyes:Ama ben hiç duymamış gibi yaptım başka tarafa baktım yanee.sırnaşık şey
Kısacası arkadaşım ben bu ay sanıyorum ki sonuncu kez klomen kullanıyorum. Ama eğer doktorlar bir tedavi öneriyor ve uyguluyorlarsa, bir bildikleri vardır. Onlara güvenmek zorundayız. Bunu tecrübeyle anlamış biri olarak, doktorunu dinle derim arkadaşım:1hug:

Teşekkürler Umutlu .
Evet doktorlara güvenmek zorundayız. Sonucta onlar doktorr her zmanda tacırı boyutunu düşünüp kötü nıyetlı olmamalıyız .sonucta onlar ıcın en önemlı basarı bebegı kucaga aldırmak. Bıraz motıvasyon bıraz şans bıraz sabırr bıraz tedavıı hepsı ama hepsı lazım . Ne yapalım bizim de böyleymıss doktora hamılee olup ta gıdebılırdıktee ama kısmet böyleymıss beklemek zorundayızz isyan edecek bısey yok bebekler zmanlarını beklermıss doktor bana hep bunu söyluyor.

Benim dr hep adet olduktan sonra gittiğimde alkisalkisalkisBu ayda olmadı diyorrkaydirigubbakcemile3Bende olsun kısmet diyorumnaniknanik
Aşılama tutmadı diyo olmadıı :)dedim olsun kısmetsırnaşık şey
Yaa ben doktorumu çok seviyorum yaa :)her ay ona gitmek için sabırsızlanıyorum.sırnaşık şey
Adet olsamda yine randevu alsamkaydirigubbakcemile3

simge hoşgeldin canım

inciri yeni duyuyorum
bende araştırcam doğal besinlerden yumurta kalitesini arttıran şeyler nelermiş bi bakim

Merhabaa Stella,
Yumurtaları geliştirdiği söylenen bazı bitkiler var evt , Prof. varya bi tane İbrahim Saraçoğlu . Onun sitesıne gırersen görebilirsin . Ben şuan denıyorum . Ama açıkcası bunların cok ufak desteklerden öteye gececegını de sanmıyorum sonucta ilaçla bıle zor gelısen bu yumurtalarr bıtkılerle bu kadar etkı alır mı , Sanmıyorum .
O konu ıle ılgılı baska topıkler var. Dilersen inceleyebılırsın . Burada yazan çoğu kişi duymuştur bu inciri vs tahmınımce. Burada yazıp ta konuyu dagıtmayalım . Ayıp olmasınn klomenle ilgili yazalım burda. sevgıler..

kızlar doktordan geldım ıkı tane yumoş olusmus bırı 20mm diğerı 14 lerde
dokotr ıyı yanıt vermıs dedı gebelıgı hızlandırmak ıcın vermıstı banada
benım ıkı kasıgım bırden agrıyo dedım oda o normaldır klomenın etkısı dedı
kızlar ınsallah bu ay olur:Saruboceq:
hepınızede dua edıyorum ınsallah allahım ınsallah hepımızın yüzü güler bu ay
buarada yenı arkadslar hoşgeldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…