gulcann canım sakin oll:jeyyar:İnşallahh seninde güzel haberlerini alıcazzz buradan halaylar çekicezz :jeyyar:Az sabret sonuca az kaldı :) relaxzemuszemusOlmasada sağlık olsun hakkında hayırlsıı böyleymiş diye :)şükür etmelisin:Saruboceq:zemuszemus bende çok heyacanlıyım bugün veya yarın adet günlerim.allah inşallah kırmızıları göstermez.sabırsızlıkla bekliyorum.ya olmazsa of allahım yine hüsran yine hüsran.senağlama
Selam kızlar ...
Bu güzel siteye bu gece yeni üye oldum ve bende aranıza katılmak istedim vereliniortak
İlk defa dün klomen kullanmaya başladım ve çook heyecanlıyım
umutlu22 çok sağol desteğin için ama dayanamıyorum işte napim.12 ay oldu hala bişey yok.her ay ümitlerim kırılıyor.napim.
Merhaba ,
Hamile Arkadaşımızı tebrik ederim :)
Beni de listeye alır mısınız? :)
Yaz geldi diye ara vermiştim, bir kez Klomen kullandım günde iki adet ,yeterince kaliteli yumurta oluşmamış. Şuan incir içiyorum. Bu arada testlerimin sonucları normal . Yumurtlama sorunum var benimAdetler düzensiz. Doktor Klomeni bu ay 2.ve son kez deneyeceğini söyledi, sonra daha kaliteli karından vurulan iğne şeklindeki yumurta geliştiriciye geçeceğini söyledi. Son görüşmemiz bu oldu . Şuan gidip gitmemkte kararsızım bir adet dönemim gectı Hazıran sonunda adet olucam . En basta saglıklısın sorun yok demıstı ama birden bire yumurtalar klomenle gelısmeyınce iğne konusu çıktı ,Klomeni sadece 2kez kullanmak fazla ısrarcı olmamak mı dogru sızce? Yoksa bu ay gıdeyım 2.günü kontrolumu olayım son kez klomenı deneyeyım ,doktoruma guveneyım mı :sm_confused: Kararsızım .Bu yazı öyle geçirsem miii? zaman mı kaybedıyorum ? Fikir verir misiniz?
İnciri içiyorum ama bilmem kii ilacın geliştirmediğiniii incir geliştirsin ? :uhm:
Teşekkür ederim . Allah en kısa zamanda hepımıze annelık nasip etsin inşallh çok fazla uğraşmadan , çünküü bu iş bi başladımı gerisi geliyorr sanırım .Bu arada benım bu ay tam 1.senem denıyoruz olmuyor.28 yaşındayım.
alkisalkisalkisSanada hayırlı cumalarrr stella :Saruboceq:Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
önce hayırlısını istemek lazım
sonrada dua edip umutsuzluğa kapılmamamız gerek
TOTEM aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin arkadaşım. İnşallah burası sana da uğurlu gelir ve en kısa zamanda muradına erersin.
GÜLCANCIĞIM 16 ay oldu bebekk istemeye başlayalı. Her ay nasıl bir hüsran olduğnu ben de iyi bilirim gülüm. Ama elimizden de birşey gelmez. Taktir Yüce Rabbimizin. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
BALIM günaydın geçmiş olsun be canım. Vallahi sen artık kurşun mu döktürecen ne yapacaaan. Memlekete bi gittin, nazarlara geldin şekerim. Hem uzun bi süre sana memlekete gitmek yassakkk. :)))
Kıssslaar :) Ya benim yazım kaynadı arada ben hoşgelmedim miiii :1shok:
Bugün Cuma,hava güzel, sağlığımız yerinde , bebeklerde ne zman isterse gelirlerr :) Üzülüp ağlayınca daha mı çabuk geliyorlar sankii? Tabiki moralimiz yüksek olmalııı
SİMGE8081 aramıza hoş geldiiin, sefalar getirdin canım.buyrunnnnnnnnn Vallahi dün akşam üzeri sana cevap yazacaktım ama malum işyerindeyim yarım kaldı ben de yazamadım daha sonra. Tedavin hayırlı olsun şekerim. Benim doktorum da klomeni sadece 2 ay uygun gördü. Gonal f diye bi iğne varmış karından vurulan, sanırım sana da onu söylemiş doktorun. Raporunu falan hazırlamıştı doktorum o zaman. Çünkü raporsuz almaya kalkarsak neredeyse 800 lirayı buluyor. Gerçi raporla bile 360 lira fiyat çıkarmışlardı o zaman bana eczaneden. O arada benim başka bir rahatsızlığım söz konusu olmuştu bu yüzden ilaçları almamıştım. Bu ay yine klomene başladım ve 5 ay aradan sonra yine aynı doktoruma gittimEmrivaki yaptım yani senin anlayacağın. Benim rahim duvarım da inceymiş. Bak eğer o zaman iğneleri yaptırsaydın böyle problemimiz olmayacaktı, çünkü o iğneler aynı zamanda rahim duvarını kalınlaştırıyordu dedi. :1rolleyes:Ama ben hiç duymamış gibi yaptım başka tarafa baktım yanee.sırnaşık şey
Kısacası arkadaşım ben bu ay sanıyorum ki sonuncu kez klomen kullanıyorum. Ama eğer doktorlar bir tedavi öneriyor ve uyguluyorlarsa, bir bildikleri vardır. Onlara güvenmek zorundayız. Bunu tecrübeyle anlamış biri olarak, doktorunu dinle derim arkadaşım:1hug:
simge hoşgeldin canım
inciri yeni duyuyorum
bende araştırcam doğal besinlerden yumurta kalitesini arttıran şeyler nelermiş bi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?